FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 29 maj 2014, 10:28

Probisvjet je napisao/la:Sta je danas? Jel' sutra protiv igmana?
Kad su se petkom igrale utakmice ? :urnebes: :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 maj 2014, 10:29

SamoTZ je napisao/la:Još uvijek je teško povjerovati da se sve ovo dešava nakon svega što smo prošli u zadnje 3 godine. Azmir! :tokralju:

I malo podsjećanje na komediju. :rol:
http://www.youtube.com/watch?v=Q9t54gwt ... be&t=4m47s
4:50 .. šta reče i osta živ :lol:

Vjerovatno je mislio na iduću sezonu kad će biti protivnici im Rudar i Bratstvo, a podrazumijevalo se da Sloboda ove ulazi :bih:

:D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 maj 2014, 10:38

fukara87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Sta je danas? Jel' sutra protiv igmana?
Kad su se petkom igrale utakmice ? :urnebes: :D
Ma ja ba, danas je cetvrtak, sutra na dzumu, znam da negdje moram.
P.S.
Poslije utakmice napadnut sam od trojice tipova iz Srebrenika. Nisu mi dali kuci, pa sam zaglavio kod njh do sabaha. :crazy:
Osveta stize vec u subotu poslije utakmice, jer su se najavili na Tusanj! Nece se oni sa veteranom zahebavati! :nedam:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 29 maj 2014, 11:12

Moze li neko molim vas ovdje napisati kada karte budu pustene u prodaju .
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 maj 2014, 11:14

napisat cu ja al cisto sumnjam da ce bit pustene prije sutra..i ja cekam jer imam vec narudzbu za 50 karata...sve dijaspora :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 maj 2014, 12:00

al ono "Sloboda Sampion" od jucer kad istok zagrmi, najezio sam se...je.o ih bolje se od nas cuju hahahah

sto se tice tekme u subotu bilo bi lijepo , kao za koreo standardno upustvo, izraditi ove 2 nove pjesme na letke "Jedan Tuzlak.." i ili "ti si nas upoznala" ili "vezu nas pobjede i porazi"....dobar dio od 10.000 ljudi u sub mozda nece znati nove pjesma, a svi ce zeljeti da pjevaju....ovo je jedinstvena prilika da ih nauce posto ostajemo abd u subotu bez par dobrih starih pjesama koje svi vole :mrgreen:

prosli put je dosta trazilo "jedan tuzlak" napismeno hahahaha, a fkt ima dovoljno vremena da se to odradi pa da grmimo svi ko jedan..

i treba rec onom Emiru snimatelju nek obavezno snimi kad zadnji put zagrmi "druga liga smiju nam se svi"...

jbt ko ce docekat subotu jutro :?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 maj 2014, 12:09

"Druga liga, druga liga .." i "Bilo bi super, bilo bi super ..", grme pjesme, žalosno je što odoše u historiju, mislim, pjesme k'o pjesme :mrgreen: al' kako jučer oni na suprotnoj tribini, zapad, istok, šta je već, nisu mogli skontat' ono Fukare-Tuzla, pa ovi nasuprot Fukara lijevo skontaše jedva, pa onda i oni tamo :lol: al' brate jes' jako kad zagrmi Sloboda šampion oooooo :D hajde suboto, eto kad te molim :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 29 maj 2014, 12:12

brazzo je napisao/la:Jucer na tribinama izmedju ostalih i Samir Bekric u drustvu nasih navijaca, a u neposrednoj blizini sefa Husica, Vugdalica i onog sefa omladinskog pogona. Eh sad da li je bilo kontakta ne znam vidjecemo i saznacemo :) a u subotu ce centar grada da gori, zvace drug Jasko opet specijalce :lol:
Nisam ni ja htio ništa javno da govorim, al prije mjesec dana su se pojavile priče o Bekriću (i to iz pouzdanih izvora), tako da je vrlo vjerovatno da će doći, eto sad nek i izađu u javnost i te špekulacije :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 maj 2014, 12:18

Mehidić suspendovan za Igman :facepalm: dobio žuti karton zbog nesportskog ponašanja, prigovor valjda :facepalm: nisam to ni vidio jarane :D sreća pa je Mujka u formi :D

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 29 maj 2014, 13:24

J.e.b.e mi se i za Jedinstvo i Rudar i ostale ( da više nikad ne igramo u ovom rangu ) i dosta mi više gostovanja po Sanskom Mostu, Livnu, Duvnu i slično, daj nam gostovanje na Grbavicu da napunimo onu njihovu "zdenku".
Što se tiče jučer brojnost :clap: ali navijanje nije bilo nešto barem po meni, no bitno je da smo dobili i da nas 3 boda dijele od PL.
A pojačanja ja ću bit skroman :D
Oba Bekića,Renato, Bole Bošnjak i Gavarić :)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 maj 2014, 13:52

haver je napisao/la:J.e.b.e mi se i za Jedinstvo i Rudar i ostale ( da više nikad ne igramo u ovom rangu ) i dosta mi više gostovanja po Sanskom Mostu, Livnu, Duvnu i slično, daj nam gostovanje na Grbavicu da napunimo onu njihovu "zdenku".
Što se tiče jučer brojnost :clap: ali navijanje nije bilo nešto barem po meni, no bitno je da smo dobili i da nas 3 boda dijele od PL.
A pojačanja ja ću bit skroman :D
Oba Bekića,Renato, Bole Bošnjak i Gavarić :)
Ahahaah ma volim vas Allaha mi :D... Drago mi je procitati post navijaca kojem je zelja gostovati na Grbavici, i samim tim dokazuje koji je klub NAJVECI u drzavi! :D ... Evo da ja cestitam medju prvima, povratak u elitni rang, gdje Sloboda realno i pripada, i ne samo to, nego vrh tabele, a sto se tice Grbavice, bujrum :D . Sretni smo i mi povratku i gostovanju na Tusnju, jer su sada uslovi mnogo bolji. Sretno i da se ne ponovi crna godina u kojoj ste preselili u nizi rang. Pozdrav

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 29 maj 2014, 13:56

nije to do toga da ste vi velikkii, nego ljudi sanjaju dan da uđu u ligu da vam naplate neke dugove :mrgreen:
naprijed SLOBODO! :clap: :lolno:

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 maj 2014, 13:59

rammstein je napisao/la:nije to do toga da ste vi velikkii, nego ljudi sanjaju dan da uđu u ligu da vam naplate neke dugove :mrgreen:
naprijed SLOBODO! :clap: :lolno:
Hahahahahahahaahah pa vidis koliko ste iskompleksirani i napaceni samo pratite sta mi pisemo i ko pise o nama :D. Ko je tebe sta pitao, i ne znam ko kome treba naplacivati dugove ? Decko je sve rekao, i nigdje u svom postu nije spomenuo GRADSKI stadion Kosevo, i gostovanje sarajevu zato razligu, ili cestitaj ljudima ulazak u premier ligu posteno.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 29 maj 2014, 14:08

ja sam ljudima cestitao ulazak, i uz to sam na temi PL rekao da ce biti iduce sezone među 4 ekipe, ako nista, bit ce vrlo blizu evrope i da ce u kupu daleko dogurati jer imaju mabicioznu upravu, jaku finansijsku podrsku, i VELIKI BROJ navijaca koji ce ih bodriti kad uđu u PL :)

nisu spomenuli Koševo jer mi ihnismo otjerali u drugu ligu naguzivši se Trebinjcima

pozz

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 maj 2014, 14:20

rammstein je napisao/la:ja sam ljudima cestitao ulazak, i uz to sam na temi PL rekao da ce biti iduce sezone među 4 ekipe, ako nista, bit ce vrlo blizu evrope i da ce u kupu daleko dogurati jer imaju mabicioznu upravu, jaku finansijsku podrsku, i VELIKI BROJ navijaca koji ce ih bodriti kad uđu u PL :)

nisu spomenuli Koševo jer mi ihnismo otjerali u drugu ligu naguzivši se Trebinjcima

pozz
Samo ti i slicni tebi, oni sa druge strane, mada je i takvih malo mogu razmisljati tako i imaju ta neka ubjedjenja. Da si pratio situaciju znao bi da je Sloboda imala mec loptu u svojim nogama i da je direktno razigravala za opstanak u Premier ligi, a druga stvar sto te stvari ne napises na temi Veleza, jer su oni ti koji su napravili haos u zadnjem kolu. Ja sam se javio ovdje da cestitam ljudima povratak u elitni razred naseg fudbala. Pozz za Slobodu i manji klub iz Sarajeva sa Koseava :* :beba:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 maj 2014, 15:29

Molim forumaša Chinagliju da malo smiri emocije na topicu BH Premijer liga.
Mi još uvijek nismo premijerligaši, a koliko smo organizirani to samo ljudi unutar kluba znaju. Znači, mi smo svjetlosnim miljama daleko od organiziranog kluba. Da je napravljen ogroman pomak koji i nama, koji smo sve ove godine uz klub, izgleda nestvarno - jeste, napravljen je. Ali imamo još muke i truda da se sve to postavi na zavidan nivo.

Pogledaj statut kluba na fksloboda.ba, pročitaj pa češ vidjeti šta sve ima ispraviti, urediti, doraditi it itd.
Ako negdje u statutu prepoznaš da možeš pomoći javi se na pm. U suprotnom, smiri emocije molim te.
tuzlanska Sloboda

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 maj 2014, 15:38

Da se i ja pridruzim cestitkama za ulazak u drustvo najboljih, puno srece u takmicenju za iducu sezonu. :D :clap:
04.10.2009 !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 maj 2014, 15:42

@zlajci

nismo još uvijek, to sam i napisao tamo, dakle, svjestan sam toga :D emocije imam i nose me kao i svakog navijača, sad će neko ispoljite iste, neko neće .. možda sam i pretjerao tamo, ali ne vidim da sam baš nalupao gluposti .. nisam ni rekao da smo organizovan klub, barem ne po tvom viđenju organizacije, ali kako je prije bilo, sad je bolje sigurno .. isto tako ni klubovi u PL nisu organizovani kako bi to trebali biti, al' s obzirom na mogućnosti u tim klubovima, oni smatraju da jesu

pa da li lažem ako kažem da bi u narednim godinama Sloboda mogla igrati u evropi i boriti se za titule, s obzirom na ambicije uprave? ne lažem, a nigdje nisam ni rekao da će Sloboda naredne sezone u evropu i da će se boriti za titule .. ja znam da ću biti sretan samim igranjem u PL, a ako bude nešto više, onda super

zašto bih smirio emocije (napraviti ću tako)? hoće li kome naškoditi moje mišljenje? Slobodi, bilo kome?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 maj 2014, 15:47

zlajci je napisao/la:Molim forumaša Chinagliju da malo smiri emocije na topicu BH Premijer liga.
Mi još uvijek nismo premijerligaši, a koliko smo organizirani to samo ljudi unutar kluba znaju. Znači, mi smo svjetlosnim miljama daleko od organiziranog kluba. Da je napravljen ogroman pomak koji i nama, koji smo sve ove godine uz klub, izgleda nestvarno - jeste, napravljen je. Ali imamo još muke i truda da se sve to postavi na zavidan nivo.

Pogledaj statut kluba na fksloboda.ba, pročitaj pa češ vidjeti šta sve ima ispraviti, urediti, doraditi it itd.
Ako negdje u statutu prepoznaš da možeš pomoći javi se na pm. U suprotnom, smiri emocije molim te.
Istog sam misljenja. Tiha voda brijege valja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 maj 2014, 15:55

Ovaj forum nije sluzbeni stav nekog kluba, svako ima pravo pisati sta mu se prohtije u skladu sa pravilima foruma...
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 29 maj 2014, 16:02, ukupno mijenjano 2 puta.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.