FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
R.I.P Dejane..
Laka ti crna zemlja bosanska!
Laka ti crna zemlja bosanska!
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- zeljeznicar1
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E baš neka si našao i pokazao kako je bilo i potvrdio snimcima moju priču, ne možeš djeci dokazat neke stvari, a i kad im napišeš ne žele da čitajuavlami97 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; utakmica u oktobru 1985.avlami97 je napisao/la:Vezano za gradnju sjeverne tribine.
Sjeverna tribina početci, pripreme i sama gradnja je počela tokom takmičenja u KUPU UEFA. Toga se dobro sjećam, jer je postojala atletska staza i semafor (ručni - nešto kao na Piroti sada) na sjevernoj strani stadiona. Tokom pripremnih radova su postavili ogromnu mrežu iza gola na sjeveru da lopta ne bi išla na građevinski materijal i svašta nešto što se tu tada nalazilo. Tokom igranja u KUPU UEFA napravili smo novi semafor (sadašnji) i on je pušten u funkciju, negdje prije Videotona.
" onclick="window.open(this.href);return false; 6. mart 1985 Dinamo Minsk
" onclick="window.open(this.href);return false; Videoton
R.I.P. Dejan Drakul

R.I.P. Dejan Drakul
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
R.I.P Dejane, porodici iskreno saucesce.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
http://scsp.ort.ba/vijest/74008" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukratko, kažu da će vjerovatno Adžem za trenera umjesto Dine, a da odlazi još nekoliko igrača, što znamo i bez njih.
Sad je ono dosadno vrijeme novinarskih nagađanja. Nemam nikakvih insajdera, pa ne znam ima li šta od ove priče sa Adžemom.
Žao mi je Dejana.
Tužno, momak koji se bavi godinama sportom, pa umre u 27. A znam klošara što se drogiraju po čitav život, pa se opet nažive.
RIP
Ukratko, kažu da će vjerovatno Adžem za trenera umjesto Dine, a da odlazi još nekoliko igrača, što znamo i bez njih.
Sad je ono dosadno vrijeme novinarskih nagađanja. Nemam nikakvih insajdera, pa ne znam ima li šta od ove priče sa Adžemom.
Žao mi je Dejana.
Tužno, momak koji se bavi godinama sportom, pa umre u 27. A znam klošara što se drogiraju po čitav život, pa se opet nažive.
RIP
FK Željezničar 1921
http://scsp.ort.ba/vijest/74008" onclick="window.open(this.href);return false;
Žao mi je Dejana.
@
Veoma ti je glupo poredjenje , djetinjasto zaista . Srami se .
R.I.P DEJAN DRAKUL
Žao mi je Dejana.
@
R.I.P DEJAN DRAKUL
Brkica
Tuzno...pile87 je napisao/la:Preminuo je u Bijeljini sinoć nakon komplikacija od operacije...Buu je napisao/la:Od koje bolesti je bolovao Dejan ?
@Baggio citao sam u nekim novinama(mislim da je oslobođenje) da ce Adzem biti pomocnik Dzurbuzovicu
NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pocivaj u miru Dejane!
EDIT: Nisam nikako za ove promjene sefa struke u ovom momentu.
Trebao se pustiti Dino jos jednu sezonu pa da vidimo stvarno koliko moze izvuci iz igraca. Ovako, mislim da pocinjemo vise liciti na nekadasnje FK Sarajevo, koje je malo, malo mijenjalo sefa struke u nadi da ce nesto na brzinu postici.
Kako stvari stoje, pocevsi od finansija kao i svega drugoga sto ide uz jedan klub, nama slijede do sada najgore sezona, a ambicije i ciljevi su vise nego velike.
EDIT: Nisam nikako za ove promjene sefa struke u ovom momentu.
Trebao se pustiti Dino jos jednu sezonu pa da vidimo stvarno koliko moze izvuci iz igraca. Ovako, mislim da pocinjemo vise liciti na nekadasnje FK Sarajevo, koje je malo, malo mijenjalo sefa struke u nadi da ce nesto na brzinu postici.
Kako stvari stoje, pocevsi od finansija kao i svega drugoga sto ide uz jedan klub, nama slijede do sada najgore sezona, a ambicije i ciljevi su vise nego velike.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Jarane, to nije "poređenje", nego nepravedna životna činjenica. Ali eto, nek si mi objasnio da se trebam sramiti. Ovakav povod mi ne dozvoljava da se natežem dalje s tobom.Choks je napisao/la:http://scsp.ort.ba/vijest/74008
Žao mi je Dejana.
@
R.I.P DEJAN DRAKUL
Što se tiče Adžema i Dine, i ja bih više volio da Adžem, ako već dolazi, dođe kao pomoćnik, a da Dino ostane trener.
FK Željezničar 1921
Nek ti je lahka zemlja bosanska Dejane! 

- JoseMourinho
- Kontakt:
pošto vidim ima dosta ovih negativnih ovdje, inace nebi piso al et
sto se tice tih stalno spominjanih finansija, isto ko da smo pred bankrotom koliko neki jadikuju, ono koliko ja znam to vase da smo u nekom sranju - nismo, sto se tice uprave dosta dugova su vratili i vracaju tj. smanjili su iznos, uglavnom taj nazovimo ga minus je dosta manji, sto bar meni znaci da se dosta radilo na toj finansiskoj stabilizaciji kluba...
isto tako za taj budjet godisnji i sl. zivi bili hiljadu stvari ulazi u taj budjet i taj budjet je recimo relativan tj. nije fiksan, pa tako svaka prodaja igraca dize taj budjet fino, isto tako ako bude prolaza nekih iznenadjuci u europi i sl., tako da te price o malom budjetu su bar meni glupe jer taj budjet lahko moze narast nekom velikom prodajom stanica ili prolaskom u playoff lige europe
e sad jedno moje mastanje sastava za iducu godinu
Antolovic
Benjo - Zeljkovic - Bogi - Kvesic
Zolotic - Tomic
Mico - Bekric - Stanic
Stojanov/Kajkut
znam da su za ovaj tim sanse 1% al et fino se nadat
sto se tice tih stalno spominjanih finansija, isto ko da smo pred bankrotom koliko neki jadikuju, ono koliko ja znam to vase da smo u nekom sranju - nismo, sto se tice uprave dosta dugova su vratili i vracaju tj. smanjili su iznos, uglavnom taj nazovimo ga minus je dosta manji, sto bar meni znaci da se dosta radilo na toj finansiskoj stabilizaciji kluba...
isto tako za taj budjet godisnji i sl. zivi bili hiljadu stvari ulazi u taj budjet i taj budjet je recimo relativan tj. nije fiksan, pa tako svaka prodaja igraca dize taj budjet fino, isto tako ako bude prolaza nekih iznenadjuci u europi i sl., tako da te price o malom budjetu su bar meni glupe jer taj budjet lahko moze narast nekom velikom prodajom stanica ili prolaskom u playoff lige europe

e sad jedno moje mastanje sastava za iducu godinu

Antolovic
Benjo - Zeljkovic - Bogi - Kvesic
Zolotic - Tomic
Mico - Bekric - Stanic
Stojanov/Kajkut
znam da su za ovaj tim sanse 1% al et fino se nadat

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Na micu ne pomisljajte.. Nece momak da igra ni u jeddnom drugom klubu iz nase lige osim u zvijezdi.. Sto posto znaci..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
insajder 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ocekivao sam da ovaj momak postigne vise u karijeri
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la:Ocekivao sam da ovaj momak postigne vise u karijeri![]()
[youtube][/youtube]

https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
[quote="amorovski"]Na micu ne pomisljajte.. Nece momak da igra ni u jeddnom drugom klubu iz nase lige osim u zvijezdi.. Sto posto znaci..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Ma hoce samo mu lovu ponudi.
Sto bi u Zelju dolazio.
Kad ima i u Zvijezdi slicna primanja, kao sto bi mu ih ponudio i Zeljo.Druga stvar u Zvijezdi mu je zagarantovano mjesto u ekipi.
Niko nije imun na lovu,to su price za malu djecu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Ma hoce samo mu lovu ponudi.

Sto bi u Zelju dolazio.

Ma hoce samo mu lovu ponudi.amypitar je napisao/la:[quote="amorovski"]Na micu ne pomisljajte.. Nece momak da igra ni u jeddnom drugom klubu iz nase lige osim u zvijezdi.. Sto posto znaci..

Sto bi u Zelju dolazio.

Ako je igrac kvalitetan,izborice on mjesto i u Zelji.Ako ima ista ili slicna primanja kao sto bi imao i u Zelji,ima li ijedan razlog da predje ili se zezas...ja bi ti bez razmisljanja mogao napisati bar deset razloga.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ekipa Željezničara će u narednu sezonu najvjerovatnije ući sa izmjenjenim igračkim kadrom.
Nekoliko igrača među kojima su Hodžić, Čolić, Brković i Lončarić su već napustili Grbavicu, a u narednom periodu očekuje se odlazak nekoliko ključnih igrača kao što su Svraka, Jamak, Kerla i drugi.
Ono što je izvjesno jeste da će ekipu Željezničara u sljedećoj sezoni predvoditi drugi trener. Nakon što je na početku prošle sezone preuzeo klupu od Amara Osima, Dino Đurbuzović je sezonu završio na četvrtom mjestu a u Kupu je ispao u četvrtfinalu te je klub sa Grbavice nakon četiri godine prvi put sezonu završio bez trofeja.
Čelnici tima sa Grbavice nisu bili zadovoljni ovim rezultatima, pa su se odlučili za promjenu na trenerskoj klupi. Kako saznaje ****.ba iz izvora bliskih klubu sa Grbavice, novi trener Željezničara u narednoj sezoni biće Admir Adžem, legendarni fudbaler ovog kluba koji je do sada sa mnogu uspjeha radio u Željinoj omladinskoj školi i kao pomoćni trener u U17 reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Nekoliko igrača među kojima su Hodžić, Čolić, Brković i Lončarić su već napustili Grbavicu, a u narednom periodu očekuje se odlazak nekoliko ključnih igrača kao što su Svraka, Jamak, Kerla i drugi.
Ono što je izvjesno jeste da će ekipu Željezničara u sljedećoj sezoni predvoditi drugi trener. Nakon što je na početku prošle sezone preuzeo klupu od Amara Osima, Dino Đurbuzović je sezonu završio na četvrtom mjestu a u Kupu je ispao u četvrtfinalu te je klub sa Grbavice nakon četiri godine prvi put sezonu završio bez trofeja.
Čelnici tima sa Grbavice nisu bili zadovoljni ovim rezultatima, pa su se odlučili za promjenu na trenerskoj klupi. Kako saznaje ****.ba iz izvora bliskih klubu sa Grbavice, novi trener Željezničara u narednoj sezoni biće Admir Adžem, legendarni fudbaler ovog kluba koji je do sada sa mnogu uspjeha radio u Željinoj omladinskoj školi i kao pomoćni trener u U17 reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 47 gostiju.