Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Kazna od 60 mil je mizerna za šeika al' ako nastave sa ovim načinom poslovanja UEFA će povući i radikalnije poteze, pa će pored novčane kazne dobiti i izbacivanje iz evropskih takmičenja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa i nije bas mizerna kazna, da se razumijemo, 60 miliona je ogromna svota novca
@MoR, niđe veze, koji praznih mjesta, kad je to se igralo na Etihadu da nije popunjen!? Smanji se kapacitet u LP na 45.500, uefa dovela pravilo.
@SamoZeljo, da, ljudi ulazi ogromne pare u City, zato sto imaju vlastitu reklamu svoje zemlje, svoje avio kompanije, pazi, Sheik Mansour je zamjenik premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata, jedan od najbogatijih ljudi na planeti.
@MoR, niđe veze, koji praznih mjesta, kad je to se igralo na Etihadu da nije popunjen!? Smanji se kapacitet u LP na 45.500, uefa dovela pravilo.
@SamoZeljo, da, ljudi ulazi ogromne pare u City, zato sto imaju vlastitu reklamu svoje zemlje, svoje avio kompanije, pazi, Sheik Mansour je zamjenik premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata, jedan od najbogatijih ljudi na planeti.
šta drugo reći nego, rutinski
sjajna atmosfera na otvaranju, ceremonija za deset. City, pa skoro sa B timom. U drugom poluvremenu Al Ain izmjenio svih 11 igrača 
Prijateljska tekma ali kakva ceremonija.

Ogroman marketing iza ove utakmice stoji 
Jašta, sve im nafta niz leđa teče.Jorgovan je napisao/la:Ogroman marketing iza ove utakmice stoji
Dobro, jel ti mislis da je slucajno izvucen Al Ain, u bubnju?mandraX je napisao/la:Jašta, sve im nafta niz leđa teče.Jorgovan je napisao/la:Ogroman marketing iza ove utakmice stoji
Bio sam ozbiljan. 
Poznata je kazna za City. Sada i oficijelno.
60 miliona eura i maksimalno 21 igrac za Ligu Prvaka (a inace se moze upisati 25).
Ako City bude poslovao po pravilima, 40 miliona ce im se vratiti.
U prvoj (ovoj sto dolazi) sezoni ce biti dozvoljen minus od maksimalno 45 miliona.
U Sezoni 2015/2016 ce se to svesti na 30 miliona a sezonu kasnije samo 15.
Mislim da za City nece biti problem da pocnu poslovati po pravilima FFPa. U sezoni 2012/2013 su imali 60 miliona minusa a sezone prije toga jos vise. Znaci da bi mogli spasti na manje od 45. U svakom slucaju treneri Cityja ce morati malo vise da razmisljaju kad budu isli u kupovinu.
60 miliona eura i maksimalno 21 igrac za Ligu Prvaka (a inace se moze upisati 25).
Ako City bude poslovao po pravilima, 40 miliona ce im se vratiti.
U prvoj (ovoj sto dolazi) sezoni ce biti dozvoljen minus od maksimalno 45 miliona.
U Sezoni 2015/2016 ce se to svesti na 30 miliona a sezonu kasnije samo 15.
Mislim da za City nece biti problem da pocnu poslovati po pravilima FFPa. U sezoni 2012/2013 su imali 60 miliona minusa a sezone prije toga jos vise. Znaci da bi mogli spasti na manje od 45. U svakom slucaju treneri Cityja ce morati malo vise da razmisljaju kad budu isli u kupovinu.
da, u prvoj sezoni ce im se vratiti 32.5 miliona funti, ali jedino ukoliko ne potrose nista iznad 49 milioncica. Ostaje i to da ce 21 igrač u ligu prvaka, ali mislim da za City to nebi trebao bit veći problem.
Cestitke na tituli
Da ne ispada da mi je nesto krivo ili nesto,no nemilo se samo sjetim Sterlingovog ofsajda na Etihadu za 0-2
Vjerovatno odlucilo ligu,sve jedno zasluzeno,sa malim zakasnjenjem 
"You'll Never Walk Alone"
A zaboravio si ono u zadnjim minutama tekme na Anfieldu kod rezultata 3:2. Mislim ono izbijanje rukom iz 16 Liverpoola, u stilu odbojkasa. Ne sjecam se vise koji igrac Liverpoola je to uradio. City ne dobi penal pa su do zadnjeg kola morali strahovati za titulom.RtoX je napisao/la:Cestitke na tituliDa ne ispada da mi je nesto krivo ili nesto,no nemilo se samo sjetim Sterlingovog ofsajda na Etihadu za 0-2
Vjerovatno odlucilo ligu,sve jedno zasluzeno,sa malim zakasnjenjem
Hvala sudiji sto je produzio neizvjesnost, inace je i to moglo odluciti.
Cestitaj fino ljudima na zasluzenoj tituli ili nemoj nikako. Ovo je vise provokacija nego cestitka.
Znam ja sta sam mislio,nije mi cilj uopste taj,svakom svoje jel da ? Molim samo bez imperativa,lijep pozdrav
"You'll Never Walk Alone"
Seluk is like a broken record. Last year he was threatening Toure would leave City, citing ‘many reasons’, among them the notion his client did not ‘feel the respect of the staff’.
Rewind 12 months to May 2012 and Seluk said: ‘Toure has done all he can do at City and needs new motivations. He would like a new challenge.
A ove godine je izmislio rodjendan vjerovatno mu nedostaje inspiracije pa da se ne bi ponavljao.
Rewind 12 months to May 2012 and Seluk said: ‘Toure has done all he can do at City and needs new motivations. He would like a new challenge.
A ove godine je izmislio rodjendan vjerovatno mu nedostaje inspiracije pa da se ne bi ponavljao.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
Nisu mogli goreg igrača naći za takve špekulacije osim Yaye i možda Kompany i Hart mogu u tu ulogu.
Yaya je srce Cityja,jedan je od najplaćenijih u cijeloj ligi i nema potrebe da ide odavde.
Nismo ovo valjda Sagnu doveli...
Yaya je srce Cityja,jedan je od najplaćenijih u cijeloj ligi i nema potrebe da ide odavde.
Nismo ovo valjda Sagnu doveli...
Keep walking.
Nije problem što su doveli Sagnu može biti solidan backup ali dati mu £120,000 sedmično je van svake pameti. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cuj Sagna toliko...
Koliko Dzeko ima?115 £?
Koliko Dzeko ima?115 £?
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Manchester City have reached an agreement with Benatia according to tomorrow edition of Gazzetta.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 13 gostiju.