tako ti je to u NBA-uWolverine je napisao/la:da je igro roy, razumio bih. iako sam na sve spreman, pa me i nije potreslo previse.

p.s jel imas svoj profil na NBA-Croatia ?
tako ti je to u NBA-uWolverine je napisao/la:da je igro roy, razumio bih. iako sam na sve spreman, pa me i nije potreslo previse.
ima zove se Steve_Nash ja sam tamo steve nashJameS 23 je napisao/la:tako ti je to u NBA-uWolverine je napisao/la:da je igro roy, razumio bih. iako sam na sve spreman, pa me i nije potreslo previse.![]()
p.s jel imas svoj profil na NBA-Croatia ?
Nadajmo seSteve Nash je napisao/la:ima zove se Steve_Nash ja sam tamo steve nashJameS 23 je napisao/la:tako ti je to u NBA-uWolverine je napisao/la:da je igro roy, razumio bih. iako sam na sve spreman, pa me i nije potreslo previse.![]()
p.s jel imas svoj profil na NBA-Croatia ?![]()
Sunsi ce biti prvaci
Steve Nash je napisao/la:Ozbiljan sam Amare ode za Igoudalu i onog Dalembera ili kao več i nema te ekipa koja če nas nadigrati pa pogleaj postavu Nash-Jrich-Igoudala-Dalembert-Lopez pa nasi ce se centri poigravati u obrani s drugima a iz vana ce Nash i Jrich puniti protivnika,a Iggy na prodore još ako recimo dopeljamo Battiera
Ah nije,ali s njim bi imali mozda obrambeno najbolju petorku u ligiBIHfan je napisao/la:Steve Nash je napisao/la:Ozbiljan sam Amare ode za Igoudalu i onog Dalembera ili kao več i nema te ekipa koja če nas nadigrati pa pogleaj postavu Nash-Jrich-Igoudala-Dalembert-Lopez pa nasi ce se centri poigravati u obrani s drugima a iz vana ce Nash i Jrich puniti protivnika,a Iggy na prodore još ako recimo dopeljamo Battiera
Puno trazite
da, sa nashom, richardsonom i hillom u petorciWolverine je napisao/la:zato sto je frye poprilicna rupa u odbrani, a robin lopez je odlican odbrambeni igrac.
kontrast totalni, a sunsi ako zele nesto uradit moraju odbranu pocet igrat.
Taj bi trade bio extraWolverine je napisao/la:to je bilo nametanje odbrane igracima koji neznaju igrati odbranu, jedino shaq zna.
ja sam milsio sa tradeom, ovim gore sto ga je nash napisao, ovaj sa filadelfijom. iggy i dalembert su dva dobra defanzvca.
james prica nesto o nadi, a znamo ciji se navijaci najvise nadaju titulama, a na kraju uvjek ispuse.
Jesi uopče gledao LOpeza.Igra jako dobro samo brzu kupi faule obarna je jako dobra napad mu mrvicu stek,ali nađe ga Nash svaki put kad je slobodanNade je napisao/la:Robin Lopez za razliku od svog brata je jedna obicna ****!!Sto ne bi Frye igro centra??
Nade je napisao/la:Izgleda da smo popravili odbranu u zadnje vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.