Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

rambo16
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la rambo16 » 28 maj 2014, 22:46

moj uzor-S.G je napisao/la:Liverpool je novi prvak Engleske, barem kada je u pitanju fair play. Redsi su zvanično prvi na tabeli fair playa kada je u pitanju minula sezona.

Tokom sezone slavni klub sa Anfielda je imao niz od 16 mečeva bez poraza, u finišu su bili jako blizu osvajanja šampionske titule sve do poraza(0:2) od Chelseaja.

Kako bi promovisala pozitivno ponašanje liga je odličila da ofirmi takmičenje u fair playu uključujući pet kategorija i to crvene i žute kartone, zatim pozitivnu igru (npr. bez odugovlačenja vremena), respekt prema protivniku, prema sudijama i ponašanje klupskih zvaničnika.

Liverpool će za ''najpoštenije'' ponašanje tokom sezone dobiti nagradu od 30 hiljada funti. Prošlosezonski pobjednik Arsenal je ovu sezonu završio kao drugoplasirani.

E golemo, ne znam da li je ovo istina :lol:
everton treći...gospodski timovi
A.F.C. Bournemouth!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 28 maj 2014, 22:48

Eto nek Gerrard odvede djecu u McDonalds sad.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 28 maj 2014, 23:34

Samo neznam kako misle da ce podstaci timove na fair play sa ovakvom nagradom. Od toga ni Swansea ne bi mogao dati sedmicnu platu prosjecnom igracu. Ne smeta meni ovo uopste, ali mi je malo smijesno da uopste daju takvu nagradu, s obzirom da je fudbal multi milionski sport.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 28 maj 2014, 23:42

soxx je napisao/la:Eto nek Gerrard odvede djecu u McDonalds sad.

:lol:

Sta bi bez Fair play nagrade ? :mrgreen:

Ozbiljno sad, Suso je odlican igrac i mislim da ce definitvno nositi dres Poola dogodine. Gledao sam ga nekoliko puta u Almeriji ove sezone i igrao je vrhunski. Prosle sezone kad su i on i Sterling dobijali sansu meni je izgledao cak i ozbiljniji od Sterlinga, ali ocito da sam se prevario. :mrgreen:
19091921

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 maj 2014, 02:17

Marca ponavlja ovo sto je prethodni sajt rekao, ali dodaju da ce mozda i Suso biti ukljucen u deal za Morena.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 maj 2014, 11:37

http://www.****.com/vesti/marke ... evra/77282" onclick="window.open(this.href);return false;

U igri je sada i Markec. Abola tvrdi da je na pragu prelaska, mada mi ovih 35 miliona zvuci isuvise nerealno.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 maj 2014, 11:39

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 maj 2014, 13:22

Bertrand je napisao/la:http://www.****.com/vesti/marke ... evra/77282

U igri je sada i Markec. Abola tvrdi da je na pragu prelaska, mada mi ovih 35 miliona zvuci isuvise nerealno.

Kakav je ovo igrač ljudi moji..zao mi je sto je cijena 35 milkica jer vjerovatno od toga nista nema onda, ali zvijer je. :plac:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 maj 2014, 13:53

Sky prenosi, kao i Times, Moreno za 16m funti i Suso na pozajmici.
Sumnjam ja da ima istine za Markovica, previse je ovo love.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 maj 2014, 14:16

Paradajz je napisao/la:Sky prenosi, kao i Times, Moreno za 16m funti i Suso na pozajmici.
Sumnjam ja da ima istine za Markovica, previse je ovo love.
U meduvremenu Telegraph i Guardian takoder prenose pricu za Morena. Znaci 4 najuglednija britanska lista. :pray:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 maj 2014, 14:41

Ako je Suso pozajmica onda još bolje. Samo da nije transfer, jer to bi bilo previše za jednog igrača.
Usput http://lfc.tv/yze" onclick="window.open(this.href);return false;. Kasne ljudi, ali ipak se trude. :kafa:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 29 maj 2014, 14:47

Fabianski potpisao za Swansea, Vorm nam je korak blize :D

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 29 maj 2014, 17:34

Navodno saqiri zeli kod nas cijena 15 mil funti jel zna neko nesto vise o ovome

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 maj 2014, 18:17

Izgleda da ce nam Lambert biti zamjenski napadač sljedece sezone.

Mislim da bi bilo bolje da FSG i Henry kupe S'oton Brendanu pa da on sebi izabere igrace koje hoce.

Moreno, Shaqiri, Can, Lambert i neki dobar ali bas dobar stoper ili DM bi bio dobar prelazni rok. Ali mislim da ce Skrtel i Sakho ciniti taj stoperski par sljedece sezone :facepalm:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 maj 2014, 18:20

Meni je Sakho razočarenje bio, s obzirom na cijenu i reputaciju s kojom je došao. U svakom slučaju stoperski tandem Sakho-Škrtel sigurno nije šampionski, bar ne bez Clarkea ili tako nekoga pored Brendana.
Pogotovo nije vrijedan tjeranja Aggera, momka kojeg smo svi vidjeli kao budućeg kapitena, doduše i on je kriv jer je odigrao ispodprosječno ove sezone.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 29 maj 2014, 18:21

Znam da ga vec duze zele. Bio je alternativa za Salaha ali ga je bilo tesko dovesti jer nisu htjeli da ga prodaju, a on se nadao da ce se nametnuti kod Pepa. Sad mu je vec dosadilo da sjedi na klupi, a navodno mu se ne svidja Pepov nacin rada. Odlican je igrac, a uz to i mlad, 22 godine cini mi se.
Ako je istina ovo za Morena bice odlicno. Nije prevelika cijena, a jedan je od najboljih bekova na trzistu. Pored toga, Susu bi dobro dosla pozajmica u tako jak klub samo da dobije priliku.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 maj 2014, 18:47

Lambert kao back up ovoj dvojici je najbolja opcija na svetu za Liverpool, jos covek navijac nas. Nudi sve sto Brendan zeli, prvo sto je jak i ima igru ledjima ako jurimo rezultat, a drugo covek ima strasan smisao za igru, pa nije cudo sto je treci asistent lige, odlican pas igrac, ima to oko. Jos ako je cena neka normalna...

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 29 maj 2014, 19:10

Paradajz je napisao/la:Lambert kao back up ovoj dvojici je najbolja opcija na svetu za Liverpool, jos covek navijac nas. Nudi sve sto Brendan zeli, prvo sto je jak i ima igru ledjima ako jurimo rezultat, a drugo covek ima strasan smisao za igru, pa nije cudo sto je treci asistent lige, odlican pas igrac, ima to oko. Jos ako je cena neka normalna...
Slazem se u potpunosti. Treba iskoristiti situaciju u Southamptonu. Nakon promjene vlasnika, evo sad i trenera, igraci su nesigurni i bice ih lakse dovesti, naravno uz razumnu cijenu.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 maj 2014, 19:13

Paradajz je napisao/la:Lambert kao back up ovoj dvojici je najbolja opcija na svetu za Liverpool, jos covek navijac nas. Nudi sve sto Brendan zeli, prvo sto je jak i ima igru ledjima ako jurimo rezultat, a drugo covek ima strasan smisao za igru, pa nije cudo sto je treci asistent lige, odlican pas igrac, ima to oko. Jos ako je cena neka normalna...
Izgleda da je cijena 4 miliona funti :D Ali citam posto pare od Lallane idu 25 posto bivsem klubu mogli bi kupiti Lamberta za 20 a Lallanu za 5 :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 maj 2014, 19:16

slika

Champione, champione, champione... :bih: :bih: :bih:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.