BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Očekujem da se niko ne povrijedi i da u ovim utakmicama se istrče. I ako je moguće da ne izgube obadvije...recimo dva neriješena rezultata bi bila baš po mom ukusu
Ne dao bog da obadvije dobijemo.....
Ne dao bog da obadvije dobijemo.....
Organizers said they are surprised how low ticket sales have been for the match. The previous match at the Edward Jones Dome played between Real Madrid and Inter Milan in August drew more than 50,000 fans.
Jack Bye with the St. Louis Rams is handling marketing and tickets for the upcoming match. He said ticket sales to Friday’s event is nowhere near the last match.
Bye said it’s a mystery why sales are down. He’s hoping they will see a last minute push for tickets.
Tickets start in the $30 range and can be purchased at the Edward Jones Dome box office and through Ticketmaster.
Dajte te linkove da gledamo nigere. 

Kakva greška odbrane odma na početku, stativa za Škote!!
Sent from my Home using fingers
Haha, evo im i gola, petom ih frajer lobova!!! Odbrana brz mozga!!
Skotska vodi. 

Ima li neki link ? Ko prenosi ?
http://livefootballvideo.com/streaming/ ... s-scotland" onclick="window.open(this.href);return false;Trinity74 je napisao/la:Ima li neki link ? Ko prenosi ?
Ako Nigerija bude igrala ovako protiv nas kako igra ovih 15 minuta mozemo ih dobiti glat
Ali isto tako ako budemo mi igrali kao sto smo igrali protiv Egipta, mogu i oni nas dobiti glat
Ali isto tako ako budemo mi igrali kao sto smo igrali protiv Egipta, mogu i oni nas dobiti glat

-
- Kontakt:
prijateljske utakmice nisu bas neko mjerilo ,mi smo sve prijateljske pogubili a u kvalifikacijama puno bolje igrali .
Hvala MP8 !!! 

Mi smo protiv Egipta igrali sa 20 % snage. I to 20 % je bio Kolasinac. Ne budite djeca. I sami znate da ce na svjetskom nasi igrati ne sa 100, nego 150 % snage i mogucnosti i da ce svaki atom snage na terenu ostaviti. Koliko je to dobro za drzavu to je i za njihovo dobro. Najbolji nacin da se proda je svjetsko. Vidjet cete vi nase zmajeve u Brazilu. Ima da deru sve redom.komax je napisao/la:Ako Nigerija bude igrala ovako protiv nas kako igra ovih 15 minuta mozemo ih dobiti glat
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nigerijci sad zasad jako losi, lako gube zracne duele i posjed, ne mogu organizovati napad kako treba i evo nisu iskoristili ni slobodan udarac. Ako budu ovako protiv nas igrali, ne bi trebali imati problema protiv njih.
Lula i SEO ce da prave dar mar po lijevoj strani, dosta im skripi tu, dosada su sve prilike koje su skoti imali isle po toj strani.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Golman Nigerije sam sebi pokusao dati gol, ljudi ovo je namjestena utakmica. 

- Consigliere
- Kontakt:
Prijateljske utakmice
Ovdje ucesnici prvenstva pokusavaju sto manje otkriti o taktici i postavci igre

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo oni hoće nas da zavaraju, da bi ih mi podcjenili, ne nasjedajte
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta god da su mislili namjestiti, mislim da nema šanse da će se zezati s tim kad je poznato da su pod lupom.calcio je napisao/la:Postoje sumnje da je namjestena utakmica, policija i Fifa istrazuju. Ali niko da napise sta su namjestili pa da covjek lijepo trkne do kladionice na brzinuahmic je napisao/la:Večeras Nigerija protiv Škotske...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Skotska igra punom snagom, nemaju sta izgubit. Dok nigerijci ne smiju da riskiraju, bolje i izgubit nego otici na prvenstvo bez nekog vaznijeg igraca.
Kakaav gooool, 1:1, Uchebo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.