Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić

Pazi Mumeta na desnoj.Besic je napisao/la:
Što se tiče rušenja učitelj i učenik

Doktor docent Rahimić i njegov legitimni nasljednik.

Bit će i on doktor jednog dana! Samo naprijed, Mume!

"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mume samo se generala drzi i bice to OKBesic je napisao/la:
nek mu da koji savjet i bice to dobro

Ja bih Rahimica zaduzio da individualno radi sa Besicem..Siguran sam da bi njegovi savjeti i iskustvo dobro dosli Besicu..fixator je napisao/la:Mume samo se generala drzi i bice to OKBesic je napisao/la:
nek mu da koji savjet i bice to dobro
![]()
![]()
Naravno tu je i TSS,ipak je on pozvan kao def. vezni

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
PerryFred je napisao/la:
Jedna slika govori vise od hiljadu rijeci !!!!!

Kako je fino imati ovako jednog veterana i jednu nadolazecu zvijezdu. Mozda je Edin napadacki idol al Besic ce da bude ideal odbrambenog profila igraca. Lagan , brz, okretan i poz. lud
Eh,jos da nije prebacen u mladu pa da je stasavao uz Rahimica dok je ovaj jos igrao,gdje bi nam bio kraj.
Svaka čast obadvojici, ali najveća legenda je ovaj momčina što ide iza njih. Mislim na Sea.kimbo je napisao/la:PerryFred je napisao/la:
Jedna slika govori vise od hiljadu rijeci !!!!!![]()
![]()
![]()
Kako je fino imati ovako jednog veterana i jednu nadolazecu zvijezdu. Mozda je Edin napadacki idol al Besic ce da bude ideal odbrambenog profila igraca. Lagan , brz, okretan i poz. lud
Dobro si primijetio kolega.Na trenutak sam se zboravio , Ipak SEO ima da mi stoji na dresu

Primjetio sam da mu je to i bila zadnja slika.Besic je napisao/la:Bešić na instrukcijamasamo ne znam koji se novinar usudio zamglit SEA

I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

- Principatus
- Kontakt:

Treba njega na Olimpijadu,troskok.

A Sea momciluka bacanje kugle,koplja,kladiva.

+1Chinaglia je napisao/la:nadam se da će igrati sve tri tekme na SP u startnoj postavi, siguran sam da bi oduševioa SP će ga prodat' sigurno, ako dobije veću minutažu
jasno ko dan.
-
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, Balorda, Bejker, BlackRiver1987, Blackwargreymon, bvsic, Confiance, Cwirek, deda, Dinhooo, eaglebvb09, Fudbalbr1, Hansestadt, HariTz, HZbec, imekorisnicko, James1987, Jegres, Jurica95, Kapetan, KarlMarx, Kaunas, LaMeloBall, legendarnadruga, Majstorinho, Micron, miguelramos, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, N3R3D, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, PeppermintSA, Principatus, RaZuti, Rimes87, s4mke, SamoDaKazeem, samoposmatram, soko, soxx, UtdBiH21, Venom, voltron30, zastitaIdentiteta i 576 gostiju.