Safet Sušić - Pape

nnoo88
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la nnoo88 » 28 maj 2014, 17:40

drummer je napisao/la:
nnoo88 je napisao/la:Ma ja bi halalio ovu prvu utakmicu da sam na Papetovom mjestu Argentina je preveliki favorit da bi se mogao izvuci neki dobar rezultat protiv njih i skoncentrisao se na ova dva meca jer nam u tim mecevima lezi kljuc prolaska grupe.
Svaka cast,pravo sportsko razmisljanje,pobjednicko :thumbdown:
Ziv bio,Argentina jest jaca od nas ali sigurno nije toliko da bilo ko na svijetu moze reci da ce nas sigurno pobijediti,nismo Lihtenstajn j.bo ga ti.
Nismo ali treba znati da je ovo turnirski sistem takmicenja i svaki igrac je bitan i bilo bi bezveze forsirati ekipu u jednom mecu gdje mozes vise izgubiti nego dobiti pa i 3 boda da uzmemo protiv Argentinaca uz povrede najboljih nasih igraca nemamo sta traziti dalje

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 maj 2014, 17:43

Elegant je napisao/la:Protiv Aregnetine mora biti jedan napadc, Vedo mora klupu jednostavno. Miske i Pjanic ce igrati tj. startati zajedno, a vjerovatno ce Hajrovic biti izmjena Misketu, Salihovic/Medunjanin ko god da starta dobro je, a drugi je izmjena.

P.S. Bez panike Tino, Avdija nece igrati ovu utakmicu.
Jel to hoces reci da ce Tino i Avdo igrati druge dvije? :o

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2014, 17:45

Moglo bi biti i Argentinaca povrijedjenih. Kad se Kolasinac raspojasa a u njih svi glavni igraci jedva skrpljeni. Ako su ga vidjeli na djelu nece ni Messi ni Aguero puno zalazit na lijevu stranu. :D

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 28 maj 2014, 17:48

dubrovnik je napisao/la:Moglo bi biti i Argentinaca povrijedjenih. Kad se Kolasinac raspojasa a u njih svi glavni igraci jedva skrpljeni. Ako su ga vidjeli na djelu nece ni Messi ni Aguero puno zalazit na lijevu stranu. :D
Ima li kakvih sansi da ne zalaze ni u sredinu puno ? S obzirom da ce ih tamo cekati Mume ko zapeta puska. :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 maj 2014, 17:48

nnoo88 je napisao/la:
drummer je napisao/la:
nnoo88 je napisao/la:Ma ja bi halalio ovu prvu utakmicu da sam na Papetovom mjestu Argentina je preveliki favorit da bi se mogao izvuci neki dobar rezultat protiv njih i skoncentrisao se na ova dva meca jer nam u tim mecevima lezi kljuc prolaska grupe.
Svaka cast,pravo sportsko razmisljanje,pobjednicko :thumbdown:
Ziv bio,Argentina jest jaca od nas ali sigurno nije toliko da bilo ko na svijetu moze reci da ce nas sigurno pobijediti,nismo Lihtenstajn j.bo ga ti.
Nismo ali treba znati da je ovo turnirski sistem takmicenja i svaki igrac je bitan i bilo bi bezveze forsirati ekipu u jednom mecu gdje mozes vise izgubiti nego dobiti pa i 3 boda da uzmemo protiv Argentinaca uz povrede najboljih nasih igraca nemamo sta traziti dalje

Meni su sve tri utakmice jednako teske i u svakoj treba dati sve od sebe,tako se treba postaviti,nema mjesta ni vremena za taktiziranja i suplje price.
Zaboravljas sta dobijamo dobrim rezultatom protiv Argentine,samopouzdanje nam leti do neba i onda se vise nikog zivog ne bojimo I ti bi unaprijed predao jednu takvu utakmicu :nene: .Da ne spominjem da bi eventualnom pobjedom vec prakticno bili u drugom krugu.
Samo jako i sve od sebe protiv svakog i sa vjerom u dobar rezultat,to je jedino ispravno.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 28 maj 2014, 17:50

dubrovnik je napisao/la:Moglo bi biti i Argentinaca povrijedjenih. Kad se Kolasinac raspojasa a u njih svi glavni igraci jedva skrpljeni. Ako su ga vidjeli na djelu nece ni Messi ni Aguero puno zalazit na lijevu stranu. :D
Stitice sudije sve te igrace tako da ce Rusilac morati da se pazi kako ulazi u duele da ne bi dobio crveni karton.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 maj 2014, 17:55

drummer je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Protiv Aregnetine mora biti jedan napadc, Vedo mora klupu jednostavno. Miske i Pjanic ce igrati tj. startati zajedno, a vjerovatno ce Hajrovic biti izmjena Misketu, Salihovic/Medunjanin ko god da starta dobro je, a drugi je izmjena.

P.S. Bez panike Tino, Avdija nece igrati ovu utakmicu.
Jel to hoces reci da ce Tino i Avdo igrati druge dvije? :o
Iskreno ne znam ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2014, 18:04

1988risha je napisao/la:Al' mi se čini da mi još ne znamo ni kako cemo igrati ni s kojim igračima!!! Do sada smo trebali znati,prvenstvo je tu...
Epic :tokralju:

Daj nam selektore prvih 11 u sva tri meča, da gravče bude zadovoljan :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 maj 2014, 18:16

Pa nije risha napisao nista neobicno.Selektor je uvijek novinarima otkrivao sastav i po nekoliko dana prije utakmice.Covjek nikad nikoga nije iznenadio sa sastavom ili ga krio do pred samu utakmicu.
Naravno da ne treba govoriti nikome ni sastav ni nista u vezi taktickih postavki utakmica ali covjeku samo malo neobicno kako sad krije a uvijek je otkrivao.
Ako je dosao pameti pa nece vise otkrivati karte i olaksavati posao protivniku,podrzavam.
Mada,ko malo bolje prati uglavnom sve zna,zna sigurnih 10 igraca.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 28 maj 2014, 18:18

Virtu4l je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Al' mi se čini da mi još ne znamo ni kako cemo igrati ni s kojim igračima!!! Do sada smo trebali znati,prvenstvo je tu...
Epic :tokralju:

Daj nam selektore prvih 11 u sva tri meča, da gravče bude zadovoljan :rol:
Pa eto toliko znamo,da se već strahuje hoće li Avdija bit bek... Mujdža ionako nije odigrao 5 utakmica cijele sezone... ili će neko iz Germanije dobit minutažu...
Frajer nema igre od septembra,a tebi je to smijesno :salut:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 maj 2014, 18:20

Pape bi i San Marino odveo na SP. Sva je sreća pa ga imamo za selektora. :salut:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2014, 18:23

Isto to se može reći i za apsolutno svaku reprezentaciju na svijetu, 8-9 igrača se uvijek zna.

A ovo što bubnjaš priča je još jedna glupost u nizu i pokušaj omalovažavanja selektora, klasika kad je on u pitanju. Ne zanima njega SP, bitno je da se u svakom postu omalovaži selektor.
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 28 maj 2014, 18:26

PAPE od kad je selektor nikad nije iznenadio niti jednu repku postavkom...
Koliko god voljeli Misimovića,prespor je... Hajrović mnogo bolje izgleda,a uz sve to leti po desnom krilu...
Misketa znaju svi,i kad mu zalijepi nekog na leđa selektor Argentine,nema od njega ništa...
Ne znam samo koliko je pametno žrtvovati Pjanića radi Misimovića... Repka bi puno bolje izgledala sa Lulićem i Hajrovićem na krilima,bili bi daleko opasniji...
Ja bi iskreno Misketa u drugom poluvremenu ubacio...
Al naravno,već sad se znaju igrači koji ne smiju biti klupa u našoj repki... Samo ne znam koga će izbaciti iz prvih 11... To jest koga smije izbaciti Pape...
A ti Virto sto lupetaš je nešto drugo... Ja samo kažem da mi nemamo predstavu još uvijek kako će nam repka izgledat,jer nemamo igre više od pola godine... I nisam ni napisao da nam treba reći sastav za 3 tekme,nego to ti okrećeš...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2014, 18:52

Čuj da iznenadi postavkom, jedva skupiš 11 kvalitetnih igrača i oni bi da nekoga iznenade :pray:
Voli te tvoje Sarajevo.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 28 maj 2014, 18:55

Virtu4l je napisao/la:Čuj da iznenadi postavkom, jedva skupiš 11 kvalitetnih igrača i oni bi da nekoga iznenade :pray:
Evo sada da je neko od nas na mjestu selektora Argentine znao bi kako ce Pape da postavi igru i pobjedio bi ga lako.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 28 maj 2014, 19:00

Kako nije, a Francuska u gostima, Grcka kuci, ove slabije repke smo rastavljali kao da smo Brazil.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 28 maj 2014, 20:01

Virtu4l je napisao/la:Čuj da iznenadi postavkom, jedva skupiš 11 kvalitetnih igrača i oni bi da nekoga iznenade :pray:
Pa na stranu to što ti svakim svojim postom želiš mene kao osramotiti ili šta već,al priznaj jednom sam sebi : Jel taj Pape sam sebe dovede u situaciju da ima 11 igrača??? Jesam ja možda kriv što on pozove Tinu,Hadžića,Avdiju a ni sam im ne vjeruje ???

Jesam li ja kriv što nije pozvao Cocalića,Štilića,Jahića,Muslimovića,Zeca,Pandžu,koji su iskusni igrači i mogu pomoći daleko više od Germanije i Hajdukovih igrača???

Jesam li ja kriv što ne daje šansu igračima iz Premijer lige u prijateljskim tekmama,koji igraju dobro,npr Hebibović,Grahovac,Stanić,Hodžić Armina itd??? Prcića da ne pominjem,kako se ponašao prema jedinom mladom igraču uz Kolašinca koji igra u ligi 5...

Pa vidi i lud da je Avdija smiješan protiv U-21 REPKE,djeca ga levate... ima tu još Avdija... Tinu je sakrio a ide na SP...

Što ne prati igrače barem u Sarajevu i Želji,ako mu je mrsko hodat po cijeloj BIH,a o Europi da ne pričamo... Brate ima u 2 godine 10 -12 utakmica,nek gleda tekme,to mu je pos'o na kraju krajeva,neću mu ja tražit igrače...

Sam sebe je doveo u poziciju da ne smije nikog izbacit iz prvih 11... klupa je 95 % ista u svim tekmama,samo da se ne bi pobunili ovi nedodirljivi... Ibričića je morao vratit... I to je smiješno...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2014, 20:20

Niko od navedenih nema kvalitet za prvu postavu.
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 28 maj 2014, 20:27

Virtu4l je napisao/la:Niko od navedenih nema kvalitet za prvu postavu.
Možda nema,ali bi sigurno bolje bilo imati njih na klupi nego Avdiju,jer mi moramo ginuti za svaku loptu na SP,a to znači i žute kartone...suspenzije itd...
Poenta je u tome da on i ne traži igrače,a niti isprobava...
I zato nam liga i stagnira,u Europi smo nemoćni kad su klubovi u pitanju,i ono malo talenata sto ima i koje treba svijet da vidi,ne može ih vidjet,jedina šansa je kroz repku,kao što to radi gospon Mamić godinama... Sad mu je lakše jer znaju svi za Dinamo,al je istina da je on sve igrače prvo gurao u repku...
I naravno iz Dinama idu na viši level,a kod nas veselje kad ode u 2 tursku ligu iz Zelje neko...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2014, 20:36

Sve to što si naveo nema veze sa temom zbog koje smo započeli ovu raspravu, a tema je da Pape ne može 'iznenaditi' svog protivnika. Naravno da ne može, jer ima dvije opcije, jedna je sa jednim napadačem, druga je sa dva napadača, ali igrači uglavnom ostaju isti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.