i u očima prosječnog poznavaoca nogometa tipa svih ostalih navijača svih drugih klubovalet3 je napisao/la:samo u nekom šizoidnom svijetu nedoyebanih lobotomaca je Messi slabiji igrac i iza Ronalda![]()
![]()
takav bezobrazluk je moguce ustvrditi samo na ovom forumu, evenatualno na forumu madridskih čergaša.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
a ko ima bolji tim od Argentinaca? španci jedino a i to bi se dalo diskutovati...Lillard je napisao/la:Yebote kao da Messi sam postavlja igru, taktiku, poziva suigrace pa da mora bit sjvetski prvak s Argentinom... Mislim, momcad mu je dobra, ali među top4 favorita nisu.
S druge strane, sta bi da je rođen u Hondurasu, jel bi onda morao uzet' SP da bi usao u taj famozni krug svih vremena... Glupo rezoniranje, ali eto neka im.
@let3 ako ti dr.kas na mesija ne znači da se svima diže na istog
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
spanci,njemci,brazilci imaju kompaktinije i bolje timove od argentinaca 100% ,argentina ima samo dobar napad ovo ostalo mrtvi prosjek
odbrana i vezni red prelosi naspram ovih gore nabrojanih repki
jos ovaj nesto vaga da li spanija ima bolji tim od arg
ima dvije postave koje ce opet biti bolje od argentinine prve
samo pogledat imena veznih i odbrambenih igraca argentine i spanije sve ce ti biti jasno

odbrana velike argentine
koja svjetska imena i wc igraci

smijesno porediti sa njemackom ili spanijom ,koliki oni fond wc igraca imaju ,mogu dva tima napraviti i opet ce biti prejaki
argentini je vrh da dodju do polufinala nekim cudom ,a i za to im treba mnoogo srece
jos ovaj nesto vaga da li spanija ima bolji tim od arg
ima dvije postave koje ce opet biti bolje od argentinine prve
samo pogledat imena veznih i odbrambenih igraca argentine i spanije sve ce ti biti jasno

odbrana velike argentine
koja svjetska imena i wc igraci

smijesno porediti sa njemackom ili spanijom ,koliki oni fond wc igraca imaju ,mogu dva tima napraviti i opet ce biti prejaki
argentini je vrh da dodju do polufinala nekim cudom ,a i za to im treba mnoogo srece
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 28 maj 2014, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Spanci imaju 2 tima bolja od argentinacaDANTES je napisao/la: a ko ima bolji tim od Argentinaca? španci jedino a i to bi se dalo diskutovati...
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Vezni red kojeg cine jedan Mascherano i Di Maria ne moze biti mrtvi prosjek ali dobro.. tjesite sebarca_87 je napisao/la:spanci,njemci,brazilci imaju kompaktinije i bolje timove od argentinaca 100% ,argentina ima samo dobar napad ovo ostalo mrtvi prosjek
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Argentina nema sredinu i odbranu na vrhunskom nivou , da bi se nosila sa Brazilom, Španijom, Njemačkom, Portugalom, pa cak i Italijom....sve su to bolje selekcije od Argentine.
ali hajd ti to objasni romanticarima koji su zaglavili u 80-tim i nikako da progledaju oko sebe, da shvate da je 2014, , da Argentina nije ona iz 1986 ili 1990, kad ih je predvodio Maradona, a i da je fudbal nenormalno napredovao.
ali hajd ti to objasni romanticarima koji su zaglavili u 80-tim i nikako da progledaju oko sebe, da shvate da je 2014, , da Argentina nije ona iz 1986 ili 1990, kad ih je predvodio Maradona, a i da je fudbal nenormalno napredovao.
da baš romantičari koji gotive moderan brz i okomit fudbal, a šta su onda oni koji vole peglanje lopte do besvijesti?let3 je napisao/la:Argentina nema sredinu i odbranu na vrhunskom nivou , da bi se nosila sa Brazilom, Španijom, Njemačkom, Portugalom, pa cak i Italijom....sve su to bolje selekcije od Argentine.
Možda ovi imaju kompaktnije timove, ali ovi imaju mesija, aguera itd... to valjda pravi neku razliku... a ni ostali argentinci što vezni što odbrambeni nisu vala levati... brazil bolji... ma dajte, nejmar im je kao vođa i zvijezda...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Brazil ima najbolju obranu na svijetu, a Argentina ima u tom dijelu goli qrac. To je problem. Ne veza i napad. Makar im ni veza nije toliko dobra kao nekim rerpezentacijama.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
samo di marija i vrijedi ,masche odavno nije vezni igrac ,igra tu svake prestupne godineAmar Dzeko je napisao/la:Vezni red kojeg cine jedan Mascherano i Di Maria ne moze biti mrtvi prosjek ali dobro.. tjesite sebarca_87 je napisao/la:spanci,njemci,brazilci imaju kompaktinije i bolje timove od argentinaca 100% ,argentina ima samo dobar napad ovo ostalo mrtvi prosjek
a samo eto nabroji vezni red spanije ili njemacke sve ce ti biti jasno
naspram njih arg izgleda isto BIH u veznom redu
a o odbrani da ne pricam
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
u defanzivi što im vrijedi jeste Mascherano (mada i on opada polako) i Zabaleta....Demichelis, Burdiso, Rojo, Garay itd. - to je ispodprosjecna roba.
U sredini imaju vrhunskog Di Mariu (koji je opet krilo a ne klasicni veznjak), dok im igru vode olupine tipa Gago, Banega, matori Maxi ili propali talenat Pastore
ma dajte, uozbiljimo se
Mogu Messi i Kun praviti razliku u grupoj fazi (protiv BiH, Nigerije i Irana) i tu se qrciti
to može....al' cim nalete na ozbiljan tim, bice im pušiona...vec viđeno 100 puta dosad, na prethodna 2 mundijala (a i na Copama).
U sredini imaju vrhunskog Di Mariu (koji je opet krilo a ne klasicni veznjak), dok im igru vode olupine tipa Gago, Banega, matori Maxi ili propali talenat Pastore
Mogu Messi i Kun praviti razliku u grupoj fazi (protiv BiH, Nigerije i Irana) i tu se qrciti
to će će biti najveći problem.. vidiš i srbija ima i imala je nAjbolju zadnju liniju pa bi go qrac od svega...Lillard je napisao/la:Brazil ima najbolju obranu na svijetu, a Argentina ima u tom dijelu goli qrac. To je problem. Ne veza i napad. Makar im ni veza nije toliko dobra kao nekim rerpezentacijama.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I na to sve niko nije naveo informaciju da je Messi daleko od forme kakvu je imao. Argentina je sve samo ne favorit na ovom Svjetskom prvenstvu, imaju strahovit napad, ali nikako takmičarski vezni red i odbranu da bi se moglo reći da na Svjetskom mogu do kraja.
Po meni je lično favorit Njemačka, a onda Brazil, a uvijek su tu i Španija i Italija i još par repki koje zasad bolje stoje od Argentine.
Po meni je lično favorit Njemačka, a onda Brazil, a uvijek su tu i Španija i Italija i još par repki koje zasad bolje stoje od Argentine.
Dobro sada je Messi dobio vecu platu od Ronalda
dobio je motiv ili...da ga podoje loptama Iniesta, Cavi (mozda i ovi cekaju vece plate) a tek onda ide prica o motivu, vanzemaljcu

Ervin Zukanovic
- JoseMourinho
- Kontakt:
Barceloni za trofej diže se nada
ali što će to kad ih je pobijedila Granada,
umiru oni od boli i jada
jer trofej neće uzeti ni sada
iako Neymar kao padavičar pada.
I dok im se cijeli svijet smije
jer bez penala to klub nije
cijeli tim suze lije.
I dok igraju tika-taka
Real osvaja Ligu Prvaka!

umiru oni od boli i jada
cijeli tim suze lije.
I dok igraju tika-taka
Real osvaja Ligu Prvaka!
Koje je komplekse nabila ova Barcelona.Pa vise se slavi to sto je Barcelona zavrsila sezonu bez trofeja,nego sto je njihov klub osvoji trofej.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Donnie Darko
- Kontakt:
"kao padavičar pada"
novi level poređenja. definicija kreativnosti.
novi level poređenja. definicija kreativnosti.
kakvi stihovi
momak je inace legenda
momak je inace legenda
Pošalji u Veselu Svesku objavit će sigurno, bićeš glavni u razredu.JoseMourinho je napisao/la:Barceloni za trofej diže se nada
umiru oni od boli i jada
cijeli tim suze lije.
I dok igraju tika-taka
Real osvaja Ligu Prvaka!
![]()
![]()
Don't hate what you don't understand.
Ladno si hailovao te nazovi stihove.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
E majko moja ispado pjesnik, nit navijam za real nit sam ja to napisao, samo kopiro hahaha nije ni vama lahko haha
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21 i 4 gosta.