RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
RIP Dejane.
Familiji saucesce. Ne znam sta da kazem. 27 godina bola dijete.
Familiji saucesce. Ne znam sta da kazem. 27 godina bola dijete.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ja sam mislio da je pobjedio tu bolest ali nažalost on se vratila.Nek mu je lahka zemlja i pokoj duši.konjicanin01 je napisao/la:Dejo neka ti je lahka zemlja ,bas me rastuzila ova vijest,nedavno sam se pitao gdje se izgubio onakav talenat a nisam znao da je bio shrvan teskom bolescu.

- SarajlijaTM
R.I.P. Dejan Drakul 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dejo care pokoj ti dusi i hvala ti za sve. Crvena Armija te nikad zaboraviti nece 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
R.I.P DEJAN DRAKUL Iskreno saučešće njegovoj porodici, počivao u miru Dejo 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Dejan Drakul, spokoj ti dusi. Veliki gubitak za nas koji ostajemo i opomena nama da se zivot mora najvise cijeniti.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Šokiran sam, ne mogu da vjerujem nisam ni znao da je bolestan... Dejo, pokoj ti duši, nikad te nećemo zaboraviti. Veliki talenat je bio 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Počivaj u miru Dejo !

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Pokoj ti dusi Dejane 

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
-
- Kontakt:
RIP Dejan Drakul, vječno će te pamtiti đavoli!
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nemogu da vjerujem, nisam ni znao da je bio bolestan...
Moje saucesce cijeloj familiji.
Moje saucesce cijeloj familiji.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Lično otvoreno pismo mom drugu Deji Drakulu:
Dragi Dejo, iako sam znao čitavo vrijeme za tvoju tešku bolest za tvoju junačku borbu protiv iste ipak vijest da više nisi među crvenom braćom me dotukla.Sve do sada nisam mogao sjesti da napišem koju riječ, a sad u ovako čudnom stanju odlučih da se oprostim s tobom.Draga RAja nemojte zamjerit ako bude kakvih grešaka ali nisam baš sav pri svojoj jer sam volio tog igrača a ja nikad ne zaboravljam sve one koji su oblačili naš sveti dres, a pogotovo one koji su ga uvijek natapali hektolitrima znoja.Neću priznat da si umro možda si samo napustio ovozemaljski svijet pun zlih,pokvarenih i loših ljudi, nadam se da si otišao na onaj svijet i da tamo vladaju neki puno bolji ljudi.Siguran sam u jedno,a to je da ćete gore dočekati veliki broj istinskih, pravih, opjevanih legendi našeg jednog i jedinog Veleža i da ćeš i među njima naći svoje mjesto.Puno je naših legendi na onom svijetu, ali svi mi koji ostajemo ovdje moramo biti sretni da smo ih imali, da smo ih imali toliko puno kao malo ko, da su to istinske,prave i već za života bile naše legende.Mi koji ostajemo iza vas na ovom svijetu imamo obavezu da mlađima,da djeci,da djeci od djece i da svima onima koji će tek biti rođeni kao "ROĐENI" prenesemo istinsku i pravu ljubav i priču prema svima vama koji ste otišli na onaj svijet.U ime svakog člana Red Army-a u ime svakog sokaka, mahale, kvarta, grada u ime svih navijača Veleža diljem svijeta i u ime svih budućih navijača našeg VELEŽA te u svoje lično ime pokoj ti duši,sa željom da onakav kulturan, tih, a na terenu goropadan budeš i na onom svijetu.Tvojoj familiji jedno skromno, ali u isto vrijeme od srca veliko HVALA što su te imali onako finog, tihog i kulturnog.Iskreno saućešće tvojoj familiji od milionske Armije u crvenim Veležovim dresovima.
H V A L A !!!

Dragi Dejo, iako sam znao čitavo vrijeme za tvoju tešku bolest za tvoju junačku borbu protiv iste ipak vijest da više nisi među crvenom braćom me dotukla.Sve do sada nisam mogao sjesti da napišem koju riječ, a sad u ovako čudnom stanju odlučih da se oprostim s tobom.Draga RAja nemojte zamjerit ako bude kakvih grešaka ali nisam baš sav pri svojoj jer sam volio tog igrača a ja nikad ne zaboravljam sve one koji su oblačili naš sveti dres, a pogotovo one koji su ga uvijek natapali hektolitrima znoja.Neću priznat da si umro možda si samo napustio ovozemaljski svijet pun zlih,pokvarenih i loših ljudi, nadam se da si otišao na onaj svijet i da tamo vladaju neki puno bolji ljudi.Siguran sam u jedno,a to je da ćete gore dočekati veliki broj istinskih, pravih, opjevanih legendi našeg jednog i jedinog Veleža i da ćeš i među njima naći svoje mjesto.Puno je naših legendi na onom svijetu, ali svi mi koji ostajemo ovdje moramo biti sretni da smo ih imali, da smo ih imali toliko puno kao malo ko, da su to istinske,prave i već za života bile naše legende.Mi koji ostajemo iza vas na ovom svijetu imamo obavezu da mlađima,da djeci,da djeci od djece i da svima onima koji će tek biti rođeni kao "ROĐENI" prenesemo istinsku i pravu ljubav i priču prema svima vama koji ste otišli na onaj svijet.U ime svakog člana Red Army-a u ime svakog sokaka, mahale, kvarta, grada u ime svih navijača Veleža diljem svijeta i u ime svih budućih navijača našeg VELEŽA te u svoje lično ime pokoj ti duši,sa željom da onakav kulturan, tih, a na terenu goropadan budeš i na onom svijetu.Tvojoj familiji jedno skromno, ali u isto vrijeme od srca veliko HVALA što su te imali onako finog, tihog i kulturnog.Iskreno saućešće tvojoj familiji od milionske Armije u crvenim Veležovim dresovima.
H V A L A !!!

Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- slavko njegus
- Kontakt:

RIP DEJAN DRAKUL... nas i vas...
R.I.P Dejan Drakul
RIP Dejan Drakul.
nisam ni znao da je bolovao
iskreno saučešće njegovoj porodici.

nisam ni znao da je bolovao

iskreno saučešće njegovoj porodici.
Slava ti prijatelju i pocivaj u miru
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kamacho Elfa Jugo Dejo
sta nas snadje zadnju godinu braco moja crvena 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.