Ponijeti ce mu ZukaLampard8 je napisao/la:Safet zaboravio kasete u Sarajevu.

Ponijeti ce mu ZukaLampard8 je napisao/la:Safet zaboravio kasete u Sarajevu.
Kakav si ti miš, ne mogu da vjerujem.1988risha je napisao/la:Ti nikako ne kontaš Calcio da ljude ne zanima šta Pape radi sa svojim autićem,niti da li čopa nos...calcio je napisao/la:Mali off topik ali spominjali smo ranije ove trenere na ovoj temi u smislu da se Pape treba na njih ugledati.![]()
Izgleda da gigantu Hamrenu ne cvjetaju ruze u zadnje vrijeme. Bivsi igraci ga optuzuju da nema nikakve ideje i da se pokusava svima ulizati jer zeli da ga svi vole. O Hamrene, ne zelim da vjerujem u ove price. To su obicne klevete.
Vidim da je i über profesionalni Jogi Löw ostao bez vozacke zbog brze voznje. Nema vise voznje za Jogija, sad se moze posvetiti svom drugom hobiju a to je kopanje nosa pred milijardu gledalaca. Vjerujem da ni u Brazilu nece razocarati.![]()
Pape nemoj se ti ipak ugledati na ovu dvojicu. Budi ono sto jesi.Hejters gona hejt
To što je on umiješao svoju familiju u repku,pa mu forumaši krpe sve od reda je neka druga tema,i to ide njima na čast... Nisam zato da mu se psuje familija itd...
Ja samo komentarišem ono što vidi svako,frajer nema autoritet u reprezentaciji,tako da i ne može puno eksperimentisat s formacijama... ili ne zna ili ne smije.... a to me iritira...
Svaki trener pokušava izvući najviše iz tima,a kad je tako onda moraš poslati nekog na klupu,kako god da se on zove,ako ti se ne uklapa u tvoju koncepciju... Al' mi se čini da mi još ne znamo ni kako cemo igrati ni s kojim igračima!!! Do sada smo trebali znati,prvenstvo je tu... I to je meni puno veći problem od toga da li Sajo ima vozačku i da li kopa po nosu...
Nek sam ja miš,ali koliko vidim svi Boga mole da ne igra s dva napadača,i da napokon skonta da Ibišević ne može na krilo,i da bez DM ne može ni Brazil a kamoli mi... Doduše imamo Tinu,za kojeg ni selektor ne zna koja mu je prirodna pozicija... Ti malo da bolje čitaš ko što ne čitaš skonto bi o čemu pišem...Henderson je napisao/la:Kakav si ti miš, ne mogu da vjerujem.1988risha je napisao/la:Ti nikako ne kontaš Calcio da ljude ne zanima šta Pape radi sa svojim autićem,niti da li čopa nos...calcio je napisao/la:Mali off topik ali spominjali smo ranije ove trenere na ovoj temi u smislu da se Pape treba na njih ugledati.![]()
Izgleda da gigantu Hamrenu ne cvjetaju ruze u zadnje vrijeme. Bivsi igraci ga optuzuju da nema nikakve ideje i da se pokusava svima ulizati jer zeli da ga svi vole. O Hamrene, ne zelim da vjerujem u ove price. To su obicne klevete.
Vidim da je i über profesionalni Jogi Löw ostao bez vozacke zbog brze voznje. Nema vise voznje za Jogija, sad se moze posvetiti svom drugom hobiju a to je kopanje nosa pred milijardu gledalaca. Vjerujem da ni u Brazilu nece razocarati.![]()
Pape nemoj se ti ipak ugledati na ovu dvojicu. Budi ono sto jesi.Hejters gona hejt
To što je on umiješao svoju familiju u repku,pa mu forumaši krpe sve od reda je neka druga tema,i to ide njima na čast... Nisam zato da mu se psuje familija itd...
Ja samo komentarišem ono što vidi svako,frajer nema autoritet u reprezentaciji,tako da i ne može puno eksperimentisat s formacijama... ili ne zna ili ne smije.... a to me iritira...
Svaki trener pokušava izvući najviše iz tima,a kad je tako onda moraš poslati nekog na klupu,kako god da se on zove,ako ti se ne uklapa u tvoju koncepciju... Al' mi se čini da mi još ne znamo ni kako cemo igrati ni s kojim igračima!!! Do sada smo trebali znati,prvenstvo je tu... I to je meni puno veći problem od toga da li Sajo ima vozačku i da li kopa po nosu...![]()
Pa ja, izaće Pape u javnost ili objaviti u novinama ili ovdje na forumu ovih 11 će istrčati protiv Argentine, ovih 11 protiv Nigerije a ovih protiv Irana. Samo vas molim da ovo sve ostane anonimno.![]()
Ti si jedan miš mekinjaš koji ne zna šta će od sebe.
[] Joj kad ljudi pocnu pricati o losoj taktici u kvalifikacijama,a proci kvalifikacije prvi u grupi,sa najvise postignutih i najmanje primljenih golova zbilja je smijesno.Sta je vama mjerilo,prijateljske,pa gubili smo prijatelske i od slabijih od sebe,gubili smo nekad u kvalifikacijama i od puno slabijih nego su to Litvanija i Latvija,sve prosle kvalifikacije i ako smo zabiljezili neki uspjeh,to je bilo zbog kikseva drugih,pa ti se rezultati poklope.Ovo su prve kvalifikacije gdje smo od prve do zadnje utakmice zavisili samo od sebe,i nije mi jasno kako se ti rezultati ,a i sam selektor nipodistava,kao da smo mi bili predodredjeni za prvo mjesto.Sjetite se proslih kvalifikacija,Grcka koju mnogi smatraju za losu reprezentaciju,pomela je Hrvatsku,koja je bila u top 10 reprezentacija svijeta.OD HILJADU DOBRIH STVARI MI SE KACIMO ZA JEDNU LOSU,PA O NJOJ TRUBIMO MJESECIMA,KAO DA JE SVE CRNO.goldzija
Ono protiv mlade repke je izgledalo smiješno,glavni igrači nam jedva trče i vuku se po terenu...
Ne provaljuj se,taj meč je bio dogovoren davno,i trebao je poslužit kao test pred turneju u Americi,da se vidi gdje je ko u tom trenutku... Nakon što nam se desilo to što jest,ove katastrofe samo je keš od karti usmjeren u humanitarne svrhe... Ja samo kazem da smo uvijek tanki po pitanju fizičke spreme,tako je bilo i onda kad smo igrali sa Švabama i Šveđanima pred prvenstvo,crkli,a došli ranije kao da se pripreme 10-ak dana... Treninzi u Hrasnici su smješni... I Slovačka nas je pretrčala i to kad su trebali biti u top formi... šta da očekujemo sad na kraju sezone kad su umorni...Henderson je napisao/la:Ono protiv mlade repke je izgledalo smiješno,glavni igrači nam jedva trče i vuku se po terenu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egzibicioni meč humanitarnog karaktera, rezultat 5-0... ali sve je to smiješno.
slazem se s tobom da je nasa reprezentacija tanka u segmentu trcanja i presinga ,al je pitanje koliko tu moze jedan selektor ,jednostavno igraci su ti koji trebaju doci spremni u reprezentaciju .kraj je sezone vecina je iscrpljeno i tesko je sad nabijati neku kondiciju i lomiti igrace na pripremama ,vecina reprezentacija osvjezava igrace ,dozira im treninge ,lijece se manje povrede itd.mi i imamo takve igrace koji nisu neki trkaci osim lulica,besica pa i pjanica ostali nisu na tom nivou narocito vezni red .1988risha je napisao/la:Ne provaljuj se,taj meč je bio dogovoren davno,i trebao je poslužit kao test pred turneju u Americi,da se vidi gdje je ko u tom trenutku... Nakon što nam se desilo to što jest,ove katastrofe samo je keš od karti usmjeren u humanitarne svrhe... Ja samo kazem da smo uvijek tanki po pitanju fizičke spreme,tako je bilo i onda kad smo igrali sa Švabama i Šveđanima pred prvenstvo,crkli,a došli ranije kao da se pripreme 10-ak dana... Treninzi u Hrasnici su smješni... I Slovačka nas je pretrčala i to kad su trebali biti u top formi... šta da očekujemo sad na kraju sezone kad su umorni...Henderson je napisao/la:Ono protiv mlade repke je izgledalo smiješno,glavni igrači nam jedva trče i vuku se po terenu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egzibicioni meč humanitarnog karaktera, rezultat 5-0... ali sve je to smiješno.
nnoo88 je napisao/la:Tek ce se na ovom svjetskom vidjeti koliko nam je laka grupa bila u kvalifikacijama i da bi i puno losiji treneri od Papeta uspjeli da se kvalifikuju za sp.
dobra formacija samo bih ja umjesto Salihovića stavio Pjanića a na Pjanićevo mjesto Misimovića..ako bude igrao Salihović u prvih 11 na poziciji na kojoj si ga ti stavio, svaki naš napad će kad on dobije loptu ići po strani Lulića,jednostavno Sejo ne zna odigrati desnom nogom ništa,moje mišljenje je da bi nam dosta usporavao napade..Kaunas je napisao/la:ovako i nikako drugačije protiv Argentine
Od ovog sigurno nema nista.Razlog jednostavan,Misimovic je siguran,uz Bega,Spahu,Pjanica i Dzeku najsigurniji starter.Kaunas je napisao/la:ovako i nikako drugačije protiv Argentine
U 21h igraju Skotska - Nigerija.MP8 je napisao/la:U koliko igraju Nigerijci protiv Skotske, da ih pratim ?
Svaka cast,pravo sportsko razmisljanje,pobjednickonnoo88 je napisao/la:Ma ja bi halalio ovu prvu utakmicu da sam na Papetovom mjestu Argentina je preveliki favorit da bi se mogao izvuci neki dobar rezultat protiv njih i skoncentrisao se na ova dva meca jer nam u tim mecevima lezi kljuc prolaska grupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.