NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

TehnickiDirektor
Kontakt:

Re: Odg: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la TehnickiDirektor » 28 maj 2014, 12:37

Benjo_AFC86 je napisao/la:
combe80 je napisao/la:

Ma ja cim ce igrati mladi neki igraci kako izjavljuje trener to ce Branitelj dobit i osigurat opstanak. Sloboda prva liga.
Pa mi danas igramo za Jedinstvo. Kako odjednom da izgubite od Branitelja. Manite se toga.
Ispadas mladji nego sto jesi. Sta kaze rodjak,ovu Sloboda ne treba kupiti, autobus je platio dug :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Probisvjet
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2014, 13:18

Da ste malo manje bili rastrosni mogli ste kupiti sebi bus. Jel' tako? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 maj 2014, 13:36

Došao je dan kad je otiš'o simbol našeg Istoka...

E ovaj dan je sve gotovo bilo, svi smo se nadali da nije, ali taj dan smo pali u svemu. Jer da taj dan nije bio i da nije otišao Janjoš, ja vjerujem 1000% da bi sad bili u Premier Ligi. Džaba i Ćiro, kad mi ne bi prosipali bitne bodove.
Sloboda, sreća im da im dodje ovakav Predsjednik koji ima PARE. Nema bez para ništa. I nama bi trebao neko sa milionima, i mislim da bi se mi ponovo mučili, kod nas sve bagra, mafija. Samo čekam šta će biti kad završi evo sezona, šta će reći poslije Subote. Naravno da će se svi pokriti po glavi i niko ništa.
Slobodi sreća što je čitav grad stao, što su znali odraditi to, jer se čitav grad digao na noge, a kod nas niko ništa. Sve slabo.. Naći neki puno jači klub i učiti od njega kako i šta treba. Kad se digne čitav grad, kanton, tad ćemo i ući. Kad napunimo stadion da vrvi sve, e tad će biti vrijeme da udjemo, do tad, Slobodo sretno ti.

Jedino SILA NEBESKA zaslužuje Premier Ligu. Jedinstvo ne.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 maj 2014, 14:16

Jedino lijepo što se tiče Jedinstva i grada Bihaća jeste što će u subotu neko dobiti auto :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 maj 2014, 14:26

Gorki je napisao/la:Jedino lijepo što se tiče Jedinstva i grada Bihaća jeste što će u subotu neko dobiti auto :mrgreen:
otkazali su igre,dobice sipak, :mrgreen: to je bilo za proslavu ulaska u pl,neisplati se sad :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 28 maj 2014, 14:34

Utakmica Jedinstvo - Orašje registrirana službenim rezultatom 3:0

Komisija za takmičenje Nogometnog saveza Federacije BiH registrirala je utakmicu Jedinstvo – Orašje službenim rezultatom 3:0.Utakmica nije odigrana zbog nedolaska gostujuće ekipe.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 maj 2014, 14:44

I ovo je cirkus. Mislim da pobjeda Jedinstva u ovom susretu ne bi došla u pitanje, ali registrovati utakmicu službenim rezultatom 3-0 zato što zbog prirodne nesreće i poplavljenih puteva (ko je išao u Orašje tokom poplava vidio je kakva je situacija bila u Pelagićevu, Vidovicama...odnosno na magistralnom putu M 1.8 Tuzla-Orašje) ekipa nije mogla doputovati, nije humano.

Zbog čega su onda iz Saveza zamijenili kontrolore suđenja iz Orašja i okoline??
http://nsfbih.ba/upload/documents/Deleg ... LO%20N.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

NAPOMENA: Na utakmici Jedinstvo-Orašje umjesto posmatrača suđenja Hodžić Mirsada, delegiran je
Bešić Senad. Na utakmici Sloboda-Iskra umjesto posmatrača suđenja Anđelić Dragana, delegiran je Bojo
Nikica.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 28 maj 2014, 14:55

Nije da sad to pravdam, ali je i u Sanskom Mostu bila katastrofalna poplava, takodjer je bilo poplavilo i u Kljucu preko kojeg se ide da bi se dospijelo u Hercegovinu, pa su momci iz Sanskog Mosta uredno otisli i odigrali utakmicu u Gabeli protiv Gošk-a

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 maj 2014, 14:58

Ma dobro, bolje poznaješ taj teren, ja ti pišem također šta sam svojim očima vidio i uvjerio se da je u pojedinim trenucima bilo nemoguće ući/izaći u i iz Orašja.

Trebalo je osloboditi sve klubove koji su bili u ugroženim područjima odlaska na gostovanje. Obaveze su oslobodili službena lica, pa zašto nisu mogli i klubove?

Šta bi se, recimo, desilo da je Jedinstvo moralo gostovati u Orašju a nije moglo doći na utakmicu, tj. autobus se nije mogao probiti do Orašja? Da li bi i tada utakmica bila registrovana 3-0? Možda i bi, ali ni to ne bi bilo fer i pošteno...i na koncu - ne bi bilo humano!!!

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 28 maj 2014, 15:05

Zoom088 je napisao/la:Ma dobro, bolje poznaješ taj teren, ja ti pišem također šta sam svojim očima vidio i uvjerio se da je u pojedinim trenucima bilo nemoguće ući/izaći u i iz Orašja.

Trebalo je osloboditi sve klubove koji su bili u ugroženim područjima odlaska na gostovanje. Obaveze su oslobodili službena lica, pa zašto nisu mogli i klubove?

Šta bi se, recimo, desilo da je Jedinstvo moralo gostovati u Orašju a nije moglo doći na utakmicu, tj. autobus se nije mogao probiti do Orašja? Da li bi i tada utakmica bila registrovana 3-0? Možda i bi, ali ni to ne bi bilo fer i pošteno...i na koncu - ne bi bilo humano!!!
E onda brate, ako je tako, trebalo je jos jednom odgoditi ovo kolo, ionako ova liga ne zavisi ni od kakvih termina, rokova, jednostavno sacekamo iole dobre uvjete za odigravanje prvenstvenog kola, vjerujem ja da je Posavina jako stradala, i to je Savez trebao da ima u planu, ali ocigledno je da Orasje nije na vrijeme javilo da nece doci u Bihac savezu, pa samim tim sudijskih i ostalih troskova ne bi bilo, i vjerovatno bi se utakmica odgodila za neku drugu priliku.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 maj 2014, 15:08

Slažem se s tobom. Ali ipak mislim da nije humano kažnjavati klubove u ovakvoj situaciji. Prema pravilniku bi zbog nedolaska na utakmicu trebali biti kažnjeni i novčano ja mislim.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 maj 2014, 18:50

Uroš sad proigrao, gdje si bio zadnja 2 mjeseca :roll:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 28 maj 2014, 18:55

Izgleda da mu je kritika urodila plodom...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 28 maj 2014, 19:27

Sportski pozdrav.Evo sada naokon ovog kola 99 % Sloboda je u PL,naravno da nam je svima drago,ali sledeće godine očekujem još jače Jedinstvo i borbu za PL ,JER USK I BIHAĆ zaslužuju premijerligaša !!!!!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

BIHfAnatiC86
Kontakt:

Post Postao/la BIHfAnatiC86 » 28 maj 2014, 19:42

I naredne ce sezone igrati pare, samo sto nece biti Slobode koja je ove sezone imala najvise para i zato su i usli, valjda i Jedinstvu bude lakse ako je ostalo para...

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 28 maj 2014, 19:49

Odlicna pobjeda, nisam se nadao sva tri boda, pogotovo jer je dosta juniora otislo u Rodoc, nadam se da ce ovim porazom Branitelj ispasti iz lige, dosta ih je vise bilo.Cestitke nasim i sretan povratak u Bisce.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 28 maj 2014, 19:51

Šteta što niste ušli u PLBiH, navijao sam da to budete vi. Više sreće iduće sezone. :salut:

NemaProblema
Kontakt:

Post Postao/la NemaProblema » 28 maj 2014, 19:59

BIHfAnatiC86 je napisao/la:I naredne ce sezone igrati pare, samo sto nece biti Slobode koja je ove sezone imala najvise para i zato su i usli, valjda i Jedinstvu bude lakse ako je ostalo para...
Hajd' može l' više bez ovih gluposti ?
Ruku na srce, kupovali ne kupovali, ljudi su uložili u klub, promovisali ga maximalno i dali pare na prava mjesta, njihova stvar svaka moguća muljaža, sad je kraj. Ko je nama kriv što uvijek neko zakida a nema napretka?
Ove godine očito ništa, biće sljedeće, kao ni Sloboda, ni mi vala ne zaslužujemo igrati i dalje u ovoj ligi, samo što nam baš sve urađeno pred sami kraj nije išlo na ruku, logično. Koji još klub normalno funkcioniše kad mijenja trenere "svako malo" :crazy:

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 28 maj 2014, 20:18

Zoom088 je napisao/la:Ma dobro, bolje poznaješ taj teren, ja ti pišem također šta sam svojim očima vidio i uvjerio se da je u pojedinim trenucima bilo nemoguće ući/izaći u i iz Orašja.

Samo da se zna.....Te Subote (24.5.2014) je održan Internacionalni turnir u karateu" Bihać Open 2014",uz učešće 419 takmičara iz Srbije,Hrvatske,Slovenije i cijele BiH,od dječijeg do seniorskog uzrasta.Od 48 klubova,15 je bilo sa USK,a 33 kluba iz Zenice,Sarajeva...i navedenih država.Takmičilo se i 160 kandidata za reprezentaciju BiH, kao i 150 djevojčica,različitih uzrasta...itd. Znači da je taj dan i prije na dan u Bihać mogao doći tko je god trebao i želio, iz svih mogućih pravaca.Ekipa Orašja očigledno to nije željela,niti je najavila da ne može.Mogli su bar neki zahtjev profaksati u NS BiH,ne kršiti propozicije. P.S. Ekipa Slobode se po najgorem nevremenu, tri dana probijala do Tuzle,ali su na kraju uspjeli,jer su željeli i morali...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 28 maj 2014, 21:48

senjorsamko je napisao/la:

Samo da se zna.....Te Subote (24.5.2014) je održan Internacionalni turnir u karateu" Bihać Open 2014",uz učešće 419 takmičara iz Srbije,Hrvatske,Slovenije i cijele BiH,od dječijeg do seniorskog uzrasta.Od 48 klubova,15 je bilo sa USK,a 33 kluba iz Zenice,Sarajeva...i navedenih država.Takmičilo se i 160 kandidata za reprezentaciju BiH, kao i 150 djevojčica,različitih uzrasta...itd. Znači da je taj dan i prije na dan u Bihać mogao doći tko je god trebao i želio, iz svih mogućih pravaca.Ekipa Orašja očigledno to nije željela,niti je najavila da ne može.Mogli su bar neki zahtjev profaksati u NS BiH,ne kršiti propozicije. P.S. Ekipa Slobode se po najgorem nevremenu, tri dana probijala do Tuzle,ali su na kraju uspjeli,jer su željeli i morali...
:wtf: Nevjerovatno, jesi li ti svjestan šta se desilo u posavini i u ovom dijelu države uopšte?! Ljudi ostali bez domova,par metara vode ih poplavilo i sad su trebali da dodju u Bihać. Da je normalnog saveza našlo bi se neko drugo rješenje za ovu situaciju a ne ovako ih još i kažnjavati.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.