FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 17 feb 2010, 14:14

Pitam se samo kako je moguće da Višćin klub, navodno, zakasni sa izdavanjem ispisnice i da apsolutno niko ne snosi nikakve sankcije za to niti iko od oštećenih(ŽELJO, Višća) to traži, spominje...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 feb 2010, 14:15

U pola 4 igramo sa rudarom.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 feb 2010, 14:19

Željovac je napisao/la:Pitam se samo kako je moguće da Višćin klub, navodno, zakasni sa izdavanjem ispisnice i da apsolutno niko ne snosi nikakve sankcije za to niti iko od oštećenih(ŽELJO, Višća) to traži, spominje...
Visci je izdana ispisnica sa nekim cudnim datumom i prije nego je dosao do Zelje, bar je to zvanicna informacija e sad da su stvari kako treba vjerovatno bi bilo nesto a nasi nisu garant ni htjeli mnogo oko toga polemisat jer nisu ni odmah platili onaj dio za treniranje u mladjim kategorijama...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 feb 2010, 14:28

Odgođena utakmica Veleža i Željezničara

Prijateljski susret između Veleža i Željezničara koji je trebao biti odigran u petak, najvjerovatnije će biti odgođen.
Razlog odgode prijateljskog susreta između Veleža i Željezničara je jako loše stanje terena u Vrapčićima, a vijest o odgađanju već dogovorenog susreta potvrdio nam je i šef struke mostarskog kluba, Abdulah Ibraković.

"Teren u Vrapčićima je u jako lošem stanju i jednostavno mislimo da je u ovom trenutku najbolje odgoditi susret. Prvenstvo se bliži i veliki je rizik sada igrati po lošem terenu jer vrlo lako može doći do povreda", rekao je za SportSport.ba Abdulah Ibraković.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 feb 2010, 14:31

A to onaj strucnjak sto kaze da je Leonardo lose postavio igru :roll: hajd mozda i bolje mozda odigraju generalku na Grbavici sa nekim.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 feb 2010, 14:36

pile87 je napisao/la:A to onaj strucnjak sto kaze da je Leonardo lose postavio igru :roll: hajd mozda i bolje mozda odigraju generalku na Grbavici sa nekim.
Bas me interesuje sto bi volio da igraju na grbavici :P
:mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 feb 2010, 14:41

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:A to onaj strucnjak sto kaze da je Leonardo lose postavio igru :roll: hajd mozda i bolje mozda odigraju generalku na Grbavici sa nekim.
Bas me interesuje sto bi volio da igraju na grbavici :P
:mrgreen:
Ima krov ne kisnem :D a i ne izgubim cijeli dan dok odem negdje :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 feb 2010, 14:56

Sad ce brzo i pocetak prvenstva, da vise vidimo gdje smo i sta smo.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 feb 2010, 15:12

Stole iz Bora je napisao/la:Sad ce brzo i pocetak prvenstva, da vise vidimo gdje smo i sta smo.
Ma ja pravo da ti kazem ne znam sta da ocekujem, valjda nisam nista gledao od ovih pripremnih pa zato...a i ono sto se da zakljuciti da mozda u nastavku budemo vise licili na ekipu i ne vjeruje da ce nako da se ono bas istice koliko sam shvati sve trudi podrediti kolektivu sto bi mozda i bilo dobro nama treba serija dobrih rezultata a to se moze ako ekipa igra ono svak za svakoga.Svi koji su bili u Splitu tvrde da nije lose izgledalo i da vjeruju da ce biti jos bolje dok se malo igraci i odmore...E ko izmisli ovoliku pauzu :evil:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 feb 2010, 15:20

Da su fizicki spremni jesu, da su uigrani trebalo bi i to da jesu pored onoliko utakmica. Neki dan sam napisao da mislim da imamo 20-ak podjednako kvalitetnih igraca i mozda se 2-3 izdvajaju iz te grupe. Mana je sto nemamo nekog da se bas bas istice, nekog ko moze da povuce na sredini, da odluci utakmicu potezom, da gurne koju pravu loptu po utakmici. Dobro je to sto na svakom mjestu ima vise igraca koji se kvalitetom ne odvajaju puno jedan od drugog tako da nas povrede ili kartoni ne bi trebali kociti.
To da ce biti jos fizicki jaci kad malo dodju sebi vjerujem. Po onoj prici ljudi koji su isli u Split igraci su se odlicno fizicki nosili 90 minuta a to im je bila 11-12 utakmica u veoma kratkom periodu.
E sad sta covjek da ocekuje! Daj Boze da budu barem 30% jaci nego u prvom djelu sezone i da ih vise krene taj go a ne da se patimo vazda sa 1:0 ili 2:1.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 feb 2010, 15:37

Stole iz Bora je napisao/la:Da su fizicki spremni jesu, da su uigrani trebalo bi i to da jesu pored onoliko utakmica. Neki dan sam napisao da mislim da imamo 20-ak podjednako kvalitetnih igraca i mozda se 2-3 izdvajaju iz te grupe. Mana je sto nemamo nekog da se bas bas istice, nekog ko moze da povuce na sredini, da odluci utakmicu potezom, da gurne koju pravu loptu po utakmici. Dobro je to sto na svakom mjestu ima vise igraca koji se kvalitetom ne odvajaju puno jedan od drugog tako da nas povrede ili kartoni ne bi trebali kociti.
To da ce biti jos fizicki jaci kad malo dodju sebi vjerujem. Po onoj prici ljudi koji su isli u Split igraci su se odlicno fizicki nosili 90 minuta a to im je bila 11-12 utakmica u veoma kratkom periodu.
E sad sta covjek da ocekuje! Daj Boze da budu barem 30% jaci nego u prvom djelu sezone i da ih vise krene taj go a ne da se patimo vazda sa 1:0 ili 2:1.
Bravo Stole,svaka recenica pogodjena kako treba,potpuno se slazem sa tvojim misljenjem od pocetka do kraja...a valjda ce da krene gol,da se ne sekiramo cijelu utakmicu,nego da veci dio nje jednostavno uzivamo...nadam se da ce biti tako,bar protiv nekih protivnika
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 feb 2010, 15:55

U odbrani stojimo dobro, al gore isto ko jesenas...mislim da cemo opet pit persene zbog neefikasnosti, opet je taj zadnji pass problem...samo mi nije jasno kako se nisu bolje uigrali nakon 12-13 pripremnih utakmica...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 feb 2010, 16:01

Ne znam kako ste vi gledali po efikasnosti a i po kvaliteti najbolji smo bili u prosloj godini kada smo dobili Slobodu 4-1.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 feb 2010, 16:03

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne znam kako ste vi gledali po efikasnosti a i po kvaliteti najbolji smo bili u prosloj godini kada smo dobili Slobodu 4-1.
ma to je izuzetak...da je bilo 3-4 takve tekme onda bi bilo ok...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 feb 2010, 16:23

Seyo_TM je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne znam kako ste vi gledali po efikasnosti a i po kvaliteti najbolji smo bili u prosloj godini kada smo dobili Slobodu 4-1.
ma to je izuzetak...da je bilo 3-4 takve tekme onda bi bilo ok...
Bilo je slicno i protiv Leotara, ma mene je strah onih utakmica kao protiv rudara gdje se oni svi zakopite u svom sesnestercu i jednom ti pogledaju na gol i zabiju ga oni su ekipa koja je najdefanzivnije igrala na Grbavici a uspjeli su izvuci povoljan rezultat ni danas mi nije jasno kako.Iz tog razloga treba neko ko preuzme odgovornost i proba rijesiti utakmicu hajd mozda neko i ispliva izmedju svih igraca.Vjerujem da su i umorni i da se ne moze trenutno pokazati da smo uigrani ipak smo odigrali polusezonu u pripremnom periodu a pripremne nisu neko mjerilo drukcije ipak izgleda kad neka ekipa igra za bodove.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 feb 2010, 16:29

Jedina utakmica u kojoj nas je baš išao gol i prilike je ona protiv Slobode, a po meni je za to najzaslužniji bio Srđan Stanić koji je fantastično odigrao na krilu. Ubrzo nakon toga je vraćen na beka, pa se vratila stara neefikasnost.
Mislim da je očito da se taj momak mora forsirati bliže protivničkom golu, makar ga nekad i ne ide. Sve ove pripremne utakmice(ne računajući kantanje amatera) su potvrda da i dalje patimo od hronične neefikasnosti. I najopasniji igrač, prema mnogima, protiv Hajduka je bio novajlija Višća. Uzdam se u njega, Stanića i možda u Rovčanina, pa da konačno proigramo. Sumnjam da će se Bekrić udostojiti da proigra. Da je htio, mogao je mnogo toga uraditi i u ovim pripremnim utakmicama.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 feb 2010, 16:33

Željovac je napisao/la:Jedina utakmica u kojoj nas je baš išao gol i prilike je ona protiv Slobode, a po meni je za to najzaslužniji bio Srđan Stanić koji je fantastično odigrao na krilu. Ubrzo nakon toga je vraćen na beka, pa se vratila stara neefikasnost.
Mislim da je očito da se taj momak mora forsirati bliže protivničkom golu, makar ga nekad i ne ide. Sve ove pripremne utakmice(ne računajući kantanje amatera) su potvrda da i dalje patimo od hronične neefikasnosti. I najopasniji igrač, prema mnogima, protiv Hajduka je bio novajlija Višća. Uzdam se u njega, Stanića i možda u Rovčanina, pa da konačno proigramo. Sumnjam da će se Bekrić udostojiti da proigra. Da je htio, mogao je mnogo toga uraditi i u ovim pripremnim utakmicama.
Stana je samo jednu odigrao na beku koliko se ja sjecam i to lijevo, da je pokazao najvise jeste cak je i protiv veleza bio onaj koji je najvise upirao trazio loptu trudio se i bio prevaga, ja sam sve to ocekivao od Beslije ali ispalo je da je Stana odlican i vjerujem da ce dobiti mjesto u ekipi jer ga i zasluzuje...
Zna li neko kojoj politickoj opciji pripada ovaj Premijer KS, Besim Mehmedić da se slucajno ne zajebem pa da glasam za njih?
http://sportsport.ba/bh_kosarkap-31567.htm

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 17 feb 2010, 16:46

A zašto žene trljaju oči kad se ujutro probude?
Zato što nemaju jaja!

A sad on topic, nema potrebe ba da se zabrinjavate, ako smo mogli poslje tolikog broja pripremnih utakmica izvuci remi sa Hajdukom, pa vala mozemo svim ekipama u nasoj ligi, dati bar 2 gola ! ! !
Imamo mi kvalitetnu ekipu, koju je Amar sasvim solidno uigrao (naravno da to moze, i mora puno bolje, ali se sjtetite ljetnih priprema), i ta ekipa ce pod Amarovom palicom 100% izboriti europu ! ! !

Zato don't worry b happy ... i 27 svi u dolinu, da opet zadamo zadacu svima ! ! ! :D
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 feb 2010, 16:49

btw. hocel bit robova na Grbavici, dosadilo sve ici na utakmice gdje nema navijaca

EDIT: Ah svilenog
Premijer Kantona Sarajevo Besim Mehmedić, poznat po ilustrativnom nadimku Svileni, obara sve rekorde.

Za samo godinu na poziciji premijera uspio je postati najomraženija politička ličnost u ovom dijelu BiH.

Bezobzirni poslušnik Harisa Silajdžića doveo je Kanton na ivicu kolapsa. Nekada najbogatiji dio BiH, čiji je budžet, primjerice, bio veći od budžeta Republike Srpske, danas jedva da ima za preživljavanje.

Nema oblasti u kojoj se ne vide Mehmedićevi korumpirani prsti. U nacrtu kantonalnog budžeta koji je sam osmislio, komunalnim preduzećima uskratio je 50 posto sredstava, a za obrazovanje, kulturu i sport ostavio je tek mrvice. Istovremeno, bezočno je izigrao sarajevske studente kojima je lažno obećao subvencionirane karte za javni gradski saobraćaj.

Iako u Sarajevu vlada potpuni saobraćajni kolaps, nesposobni Mehmedić nije izgradio ni metra novih saobraćajnica, već je čak smanjio sredstva za te namjene u iznosu od 20 miliona KM!

Zato danas ne postoji građanin Sarajeva koji se neće složiti s ocjenama da je Mehmedić daleko najnesposobniji premijer u historiji ovog kantona, s velikim kriminalnim predispozicijama.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 feb 2010, 17:45

Tema ociscena!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrasno15, MrkiMedo i 21 gost.