FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
hoce li bit na radiu prenos, kao i prosli put ?
Mene neka nervoza ufatila u pm 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Gdje ce biti gostujuci navijaci smjesteni na Tusnju u PL? 

Zadnja izmjena: Armala, dana/u 28 maj 2014, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Mene neka nervoza ufatila u pm
Nemaš potrebe za nervozom. Prvaci ste.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mi smo baksuzi ba, dovoljno se sjetiti finala kupa hahaa od Grbavice, Koseva, Mostara, Ist Sarajeva itd itd..nema stadiona dje nismo izgubili finale kupa
dok ne udjemo ja ne vjerujem hahh

dok ne udjemo ja ne vjerujem hahh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Armala je napisao/la:Gdje ce biti gostujuci navijaci smjesteni na Tusnju u PL?
Tribina A (gdje piše FK)..vjerujem da će biti posebno ograđena tribina

Pobjeda je bolja od orgazma!
zna li neko koliko je para ulaz?
-
- Kontakt:
koliko nas je otislo za srebrenik,imal ko info
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nazalost, ovaj put nema radio prenosa na RTV 7. Valja pratiti ss.ba i fksloboda.ba 

Jedan grad, jedna ljubav!
Stvarno ne kontam neke ljude sa nekim panicenjem i pehiranjem na ovoj temi.
Kao prvo ljudi u Srebreniku kao i velikom dijelu kantona su prijateljski raspolozeni prema Slobodi i Tuzli i nema nikakvog razloga da se pusti prije Jedinstvu nego Slobodi.Sloboda je igracki jaca a osim toga ni domacin nece uci sa punim kapacitetom tako da ne sumnjam u danasnju pobjedu.
Ove price da ce neko nekom lomiti noge,da ce Gradina ginuti i slicno su budalestine.Zar treba javno da izadje predsjednik Gradine i potvrdi da Sloboda vec ima tri boda garantovano pa da sutra i Slobodu i Gradinu nogometni savez i UEFA suspenduju i kazne.Pa neki organi iz nogometnog saveza jedva cekaju da to bude nesto ofirno kako bi i Gradinu i Slobodu povaljali zbog rezultatskih malverzacija.
Sloboda ako bogda danas uzima u Srebreniku,zato sto je jaca od Gradine ali i zato sto igra protiv prijateljskog kluba ali mi je sad glupo da neko ocekuje da se igraci Gradine bukvalno sklanjaju i da od ove vec dobijene utakmice naprave jedan nevidjen regionalni skandal.
Puno srece Slobodi i Tuzlacima.Ako bogda u subotu uvracam na Tusanj da prisustvujem povratku slobode u elitno drustvo a siguran sam da ce jos desetine i stotine ljudi sirom Gracanicke regije da budu prisutni na Tusnju.
Kao prvo ljudi u Srebreniku kao i velikom dijelu kantona su prijateljski raspolozeni prema Slobodi i Tuzli i nema nikakvog razloga da se pusti prije Jedinstvu nego Slobodi.Sloboda je igracki jaca a osim toga ni domacin nece uci sa punim kapacitetom tako da ne sumnjam u danasnju pobjedu.
Ove price da ce neko nekom lomiti noge,da ce Gradina ginuti i slicno su budalestine.Zar treba javno da izadje predsjednik Gradine i potvrdi da Sloboda vec ima tri boda garantovano pa da sutra i Slobodu i Gradinu nogometni savez i UEFA suspenduju i kazne.Pa neki organi iz nogometnog saveza jedva cekaju da to bude nesto ofirno kako bi i Gradinu i Slobodu povaljali zbog rezultatskih malverzacija.
Sloboda ako bogda danas uzima u Srebreniku,zato sto je jaca od Gradine ali i zato sto igra protiv prijateljskog kluba ali mi je sad glupo da neko ocekuje da se igraci Gradine bukvalno sklanjaju i da od ove vec dobijene utakmice naprave jedan nevidjen regionalni skandal.
Puno srece Slobodi i Tuzlacima.Ako bogda u subotu uvracam na Tusanj da prisustvujem povratku slobode u elitno drustvo a siguran sam da ce jos desetine i stotine ljudi sirom Gracanicke regije da budu prisutni na Tusnju.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
GGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- SaLL/ihovic
- Kontakt:

Zasto ovdje jos uvijek stoji rezultat 0:0

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Na tekstualnom prenosu fksloboda.ba vodimo 

60' Jasmin Mujkić sjajno je presjekao loptu Gradine i udarcem iskosa sa lijeve strane matirao Josića 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sjoooo.Nije više zanimljivo 

Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 28 maj 2014, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.