Nije samo da cu se ispisati sa foruma, nego cu se ispisati i iz skole.SaltCityAttack je napisao/la:hahhaa nista ispisat se sa foruma brate nema nam druge

P.S. Sta je sa anonimnog?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nije samo da cu se ispisati sa foruma, nego cu se ispisati i iz skole.SaltCityAttack je napisao/la:hahhaa nista ispisat se sa foruma brate nema nam druge
Uzalud se nadas. Morati ces sacekati novu sezonu..TRUST je napisao/la:Ne znam za vas al meni nesto u zraku mirise na titulu danas i ptice pjevaju od jutros oooo volim te Slobodo nannana ti si nasa svetinja, danas je nas dan
Pobijedit cemo na posten nacinBenjo_AFC86 je napisao/la:Uzalud se nadas. Morati ces sacekati novu sezonu..TRUST je napisao/la:Ne znam za vas al meni nesto u zraku mirise na titulu danas i ptice pjevaju od jutros oooo volim te Slobodo nannana ti si nasa svetinja, danas je nas dan
Ko vise ponudi, i dobije sto trazi. Ebi ga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Probisvjet je napisao/la:Nije samo da cu se ispisati sa foruma, nego cu se ispisati i iz skole.SaltCityAttack je napisao/la:hahhaa nista ispisat se sa foruma brate nema nam druge
P.S. Sta je sa anonimnog?
Probisvjet će se danas skinuti go do pasaProbisvjet je napisao/la:Ima li ikakvih novosti? Ja nemam pojma sta se desava? Jos malo pa valja krenuti.
Ja se ne skidam ni na moru do pojasa. Reuma i ostali aferimi stigli brate mladji.TzBulevar87 je napisao/la:Probisvjet će se danas skinuti go do pasaProbisvjet je napisao/la:Ima li ikakvih novosti? Ja nemam pojma sta se desava? Jos malo pa valja krenuti.
Sad za pocetak nek svaka mahala uradi po jedan (bar velicinom ko pola ovog) grafit i ima da nam grad bude puno ljepsiGorki je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.