Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Head » 24 maj 2014, 18:25

sekretar je napisao/la:Samo da porucim ovim osobama sto prate svaki korak igraca i kritikuju da mi se jave u privatne poruke da im dogovorim termin da mi popuse ****.

Igraci su od krvi i mesa, hvala Bogu pa su svi profesionalci i u dobrim klubovima,ipak su nasi. Kao takvi oni treniraju 350 dana u godini i igraju utakmice i mole Boga za slobodan dan/noc da izadje i ima pravo ubiti se od kurvi i alkohola,jer to ne radi za moje ili tvoje pare,nego za pare koje je on zaradio.

Prema tome,zacepite.
Ibricicu jesi to propustio popodnevni trening. :kafa:
1946

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 24 maj 2014, 18:29

@Head

Glup si jarane. Da nije tih igraca **** bi se sada radovao Brazilu. Ali neka,vi ste pametni svi,eto niko se ne opija samo nasi igraci. Samo kritikujte,ovi decki su prvi put u historiji izborili plasman na WC, a vi sugavci koji provodite dane za kompjuterom i u zivotu niste napravili nista binije od toga sto ste naucili jesti i srati nasli se da kritikujete momke koji se cijeli zivot odricu svega i svacega da bi dosli do ovoga.

S takvom psihom,da Bog da mi vi svi pocrkali od muke.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2014, 18:35

sekretar je napisao/la:@Head

Glup si jarane. Da nije tih igraca **** bi se sada radovao Brazilu. Ali neka,vi ste pametni svi,eto niko se ne opija samo nasi igraci. Samo kritikujte,ovi decki su prvi put u historiji izborili plasman na WC, a vi sugavci koji provodite dane za kompjuterom i u zivotu niste napravili nista binije od toga sto ste naucili jesti i srati nasli se da kritikujete momke koji se cijeli zivot odricu svega i svacega da bi dosli do ovoga.

S takvom psihom,da Bog da mi vi svi pocrkali od muke.
Da,sa zadanjim zvizdukom u Kaunasu prestalo je postojanje repke i imperativ dobrih rezultata.
Sram nas bilo sto trazimo da budu profesionalci i da se pripreme maximalno i obraduju nas jos jednom.

Argentina i Egipat su dvije utakmice gdje se festalo nakon plasmana,na tome treba stati i okrenuti se progresije kako repke tako i rezultata.
1946

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 24 maj 2014, 18:39

@Head

Pa neka festaju. Zasluzili su. Mi smo glupa nacija. Mi sad njima stavljamo imperativ rezultata na WC. Jel sramota ispasti iz grupe gdje su Argentina,Nigerija i Iran,ekipe koje su vec nastupale ,a mi prvi put. Nije jarane sramota. Cast je ucestvovati tu. A ja sam siguran da ce nasi igraci svaki dati sve od sebe kad dodju te utakmice,jer prvi put nastupaju,ulaze u historiju i svaki ce htjeti ostaviti sto bolji utisak.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2014, 18:42

sekretar je napisao/la:@Head

Pa neka festaju. Zasluzili su. Mi smo glupa nacija. Mi sad njima stavljamo imperativ rezultata na WC. Jel sramota ispasti iz grupe gdje su Argentina,Nigerija i Iran,ekipe koje su vec nastupale ,a mi prvi put. Nije jarane sramota. Cast je ucestvovati tu. A ja sam siguran da ce nasi igraci svaki dati sve od sebe kad dodju te utakmice,jer prvi put nastupaju,ulaze u historiju i svaki ce htjeti ostaviti sto bolji utisak.
Nije sramota ispasti, sramota je izgubiti bez ispaljenog metka i zelje za istim uspjehom.Umjesto da oznoej guzicu i potrude se da se pripreme sto bolje jer ce im ovo vecini mozda biti i jedino svijetsko prvenstvo oni nastavljaju po starom.Reprezentacija nije privatna prcija Dzeke,Pjanica,Ibricica i ostalih kojim ce okupljanje sluziti za zajednicko dernecenje.Poslije Brazila nek uplate sebi zajednicko putovanje pa nek piju do mile volje,nek piju u klubovima i dernece u reprezentaciji to ne smiju!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2014, 19:15

Čekamo SP pa ćemo ih ocjenjivati, sad samo mlatimo praznu slamu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 24 maj 2014, 19:35

Upravo ;)

Ljudi su i dosli u Sarajevo ovaj prvio dio priprema da bi se odmorili od sezone i malo proveli. Pa i treninzi koje rade su cista formalnost samo da bi ostali u formi. Kad odu u Ameriku onda ce se uozbiljiti ;)

Al steta sto Adrijano, Ronaldinjo, i slicni nisu clanovi nase repke. Pa to bi sou bio :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 maj 2014, 10:07

Moram se suzdržati oštrih komentara iako sam jako razočaran , nije da nisam očekivao ali opet teško mogu da prihvatim... 20 dana prije SPa se lumpuje po kafićima i diskaćima...

Potvrdila se ona priča zašto igraci nisu htjeli u Zenicu..,

Inače čast izuzecima, ima njih nekolicina koji du ogromni profesionalci i naklon do poda ali zato ima i kabadahija koliko hoćeš!!!!

Sent from my Home using fingers

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 25 maj 2014, 10:35

Fakat ste smijesni ako ocekujete da oni svaku noc idu u 9 na spavanje, to nema ni u Zanzibaru ljudi, pa i u ekipama kad su izlaze osim noc ili dvije prije utakmice, ostalo slobodno vrijeme je njihovo slobodno vrijeme, sta bi vi da im odredjujete kad, sta i koliko da jedu, kad i koliko da spavaju, halo ba, ljudima je potrebno malo i opustanja, sad samo zavisi kako ce se ko opustit, mozda ce neko gledat tv, a neko izic negdje na pice i to je to..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 maj 2014, 13:59

Svaka cast ss.ba na video prilogu. Prava stvar. Divota gledati meni koji nisam u prilici da obidjem Hrasnicu. Svaka cast jos jednom.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 25 maj 2014, 22:44

Zna li neko ukoliko je sutra trening??

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 maj 2014, 17:24

Minus za Zukanovica,savez i americku ambasadu.Totalno amaterski i nedopustivo.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 27 maj 2014, 17:31

drummer je napisao/la:Minus za Zukanovica,savez i americku ambasadu.Totalno amaterski i nedopustivo.
Sreca pa nam za Brazil netrebaju vize, samo Bog dragi zna u kakvom bi sastavu izasli na megdan Gaucosima. :-D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 maj 2014, 00:18

U 17:20 je poletio avion za Ameriku,jos malo i trebali bi Zmajevi vec sletjeti na americko tlo,ako vec i nisu.

stampy

Post Postao/la stampy » 28 maj 2014, 00:33

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 maj 2014, 08:20

Jesu li sleĆeli momčiluci?

Sent from my Home using fingers

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 28 maj 2014, 11:08

Ma sinoc sam pratio let, meni se cini da su 4 puta kruzili dok nisu konacno sletili. Jesam se bio prepo u pm, odmah sam se sjetio manchester uniteda i zimbabwe-a.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 28 maj 2014, 11:10

Evo bas citam, cak 8 puta su kruzili! Hvala dragom Allahu pa nije se nista desilo!

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 28 maj 2014, 14:51

Press uoči odlaska Reprezentacije u Brazil
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, forgempp, General505, Jegres i 38 gostiju.