Ne mogu nikako da razumijem pojedince ovdje. Zahirovic dok je igrao pljuvao se maksimalno, nalazile su mu se raznorazne greske tipa napravio je korner nakon kojeg smo mogli primiti go, a momak je svaku utakmicu odigrao fer i konkretno. Hadzic se spominjao kao njegova zamjena i Susic se prozivao zasto ne zove Hadzica, a da izostavi Zahirovica. Danas kad je to uradio Susic se opet proziva jer je to uradio. Ne možeš našem narodu ugodit nikako.
Kevin je napisao/la:tinky winky...
ko je ovaj? lala
Nije u dobroj formi ali ovaj momak je makar pokazao zelju da igra za Bosnu kad je bio u puno boljoj formi i kad su ga cak austrijanci zvali da igra za njih..a on je radije zri godine cekao papire i poziv.. Pokazao je da je veliki patriota..uz to je godinama standardan u svom klubu...znaci definitivno je zasluzio poziv prije jednog tinkija susica, koji nista nema za pokazati iki ponuditi..nista!!
Meni licno bi bilo zao da Hadzic odpadne, a Tinki ostane.
Sigurno posle Avdije naslabija karika rep.BIH ova dvojka nebi imala mjesta u rep.Latvije ali etooo jos ovaj najslabiji odigra pofino i tako pokupi bonuse valute za citavu karijeru do sada a sve zah. Dzeki, Spahi, Beganu, Ibisevicu, Pjanicu, Misketu, Izetu...
Nadajmo se da ovaj Anel nece dobiti minute na SP pa sta mu uradi onaj mali iz U-21 to je bruka.. a sto lik lopte ne zna presjeci zadnji vezni.. CM ili je playmaker neki pa celavi Vrancic je klasa za njega.
Eto koliko je slab.
I ja sam ovdje govorio dajte da ga probamo ali nakon one protiv EGipa gdje nista nije pokazao za razliku od T.S.Susica koji je u par navrata pokazao odredjeno fudbalsku umijece ovaj je totalno izgubljen,protiv mlade rep.strasno znaci ne znam je li imao 2 kontakta sa loptom ali to najvise zamjeram SUsicu umjesto da proba igraca ako ne godi otkaci ga on ga i dalje drzi tako je isto Mravca drzo 3godine momak je haos bio sjetimo se onih makazica STojana Vranjesa u MEksiku ..
JoeCelt je napisao/la:Ako ne bude nekih povreda kod igraca mislim da ce Anel biti taj koji nece putovati u Brazil.
Svi ce biti u Brazilu, ali samo 23. zvanicna igraca. Vrlo je moguce da ce Zukanovica otpisati, tako da ce i ovo Seadovo kopile kao ostali germanci biti na zvanicnom spisku za SP
Ovaj momak u Riedu je bio solidan a sada uzasan, prespor i Avdija je cak bolji. Avdija i ako nezna bas nista s loptom bar je brz pa moze stici do igraca.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali