S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
jebga, treba da znate, to su riječi iz usta vaše legende, da ne bude da sami sebe hvalimo 
E segna sempre lui, e segna sempre lui, si chiama Beppe Signori, si chiama Beppe Signori! Legenda ima svoju zastavu na Curvi Nord

Isti Fikret sa Hayata
https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_ ... 640&sh=334" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_ ... 640&sh=334" onclick="window.open(this.href);return false;
embrace the chaos
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
nikad dok je Lotita
as simple as that
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
na dugom je to štapu... teeeeško da ćemo brzo gledat lazio na flaminiu..Gorki je napisao/la:Kad prelazite na novi/stari stadion?
Prvi put vidim/čujem za taj stadion
do kad ste tamo igrali,gdje se nalazi,zbog čega ne igrate više tamo nego dijelite Olimpiko sa Romom? 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
na flaminiu su igrali i lazio i roma jednu sezonu (89-90) kad se renovirao olimpico... a oba stadiona su na sjeveru grada, s tim da je flamionio vise sjevero-zapad..
ps.
prijateljska protiv levskog... njihova stogodisnjica ako se ne varam...

" onclick="window.open(this.href);return false;
ima par imena sa kojima se barata.. nazvucnije stefan de vrij
ps.
prijateljska protiv levskog... njihova stogodisnjica ako se ne varam...

" onclick="window.open(this.href);return false;
ima par imena sa kojima se barata.. nazvucnije stefan de vrij
irriducibili lazio i navijači levskog su u "bratskim" odnosima evo još slika:
Curva Nord Milano sa Lazialima na Curvi Lazia
Pobjeda je bolja od orgazma!
na današnji dan prije tačno godinu dana
#coppainfaccia

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
evo i Luleta brata

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
evo i Luleta brata

jesu, trans se nosi samo za posebne prilikegio10 je napisao/la:Zar se Irriducibili nisu ugasili?
Lazio osniva Akademiju Roberto Lovati
Lazio osniva akademiju po uzoru na Ajax (prva u Italiji), vodit' će je Joop Lensen, poznati Holanđanin, koji je formirao Ajaxovu akademiju, te ostale akademije u Holandiji
Joop Lensen ima preko 20 godina iskustva kao sportski direkor, obavljao je više funkcija u holandskom savezu. Bio je član stručnog štaba Holandije 1988 godine, kad su osvojili EP.
Radio je i sa Luisom Van Gaalom, bio je direktor omladinskih kategorija u AZ-u, od 2000 do 2005 godine, te je također bio u Fenerbacheu gdje je također osnovao akademiju. U posljednje vrijeme je bio profesor u holandskom i turskom savezu.
Jučer je bio u Formellu gdje se sreo sa Lotitom i Tareom, a njih dvojica imaju potpuno povjerenje u Joopa Lensena i njegovo osnivanje akademije Lazija.
Ideja akademije će biti realizovana u narednih godinu i po dana, najviše dvije godine.
Biti će izgrađeno šest terena, te će uz tri već postojeća, to biti ukupno devet terena.
ukratko, to je to
@Chinaglia
Imaš li neke tekstove o vašim navijačima, glavna grupa, prijateljstva, podgrupe i tako to, ako imaš pošalji mi na pp
Imaš li neke tekstove o vašim navijačima, glavna grupa, prijateljstva, podgrupe i tako to, ako imaš pošalji mi na pp
Ja te volim, volim Željo..
ma hajde, napisat' ću ti ja duži tekst o tome, daj mi vremena
čim nađem malo dobre volje za to i vremena, poslat' ću ti 
Hvala 
Znam ono o onom rivalstvu između dvije grupe, Eagles Supporters i IRR, znam da im je IRR belaj napravio i ušao na muretto centrale i otjerao ih sa tribine.. Eh sad, ove novije generacije, ko vodi glavnu riječ, glavne podgrupe, rivalstva, prijateljstva i tako to me interesuje, pa ako znaš i ako imaš vremena da mi napišeš to na pp.
I naravno, ako može više o IRR-u, zašto su bili extremni desničari i je li istina da su oni postavili temelj navijačke scene u Italiji..
I da, da li su navijači bili zamoljeni od strane kluba, ili nekog Srbina koji je vama bio trener, da pišu parolu o Arkanu ?
Znam ono o onom rivalstvu između dvije grupe, Eagles Supporters i IRR, znam da im je IRR belaj napravio i ušao na muretto centrale i otjerao ih sa tribine.. Eh sad, ove novije generacije, ko vodi glavnu riječ, glavne podgrupe, rivalstva, prijateljstva i tako to me interesuje, pa ako znaš i ako imaš vremena da mi napišeš to na pp.
I naravno, ako može više o IRR-u, zašto su bili extremni desničari i je li istina da su oni postavili temelj navijačke scene u Italiji..
I da, da li su navijači bili zamoljeni od strane kluba, ili nekog Srbina koji je vama bio trener, da pišu parolu o Arkanu ?
Ja te volim, volim Željo..
prema Di Marziju, PSG nudi Pastorea za Candrevu
ali teško da će se ovo ostvariti jer on ima platu €4 mln, te PSG igra LP, a Lazio mu ne može priuštiti ni jedno ni drugo
doduše, za platu bi se i moglo, al' Lotito ne da 
Ja nebi nikad pristao na to,Candreva je daleko bolji igrac od Pastorea a i vise gine na terenu sto s Pastoreom nije slucaj.Candreva je jedini igrac za kojeg se mogu uzeti velike pare i sad treba vrsiti neku razmjenu ma nidje veze,ako to urade Lotito je bas retardiran a jos onaj trazi vecu platu.Chinaglia je napisao/la:prema Di Marziju, PSG nudi Pastorea za Candrevuali teško da će se ovo ostvariti jer on ima platu €4 mln, te PSG igra LP, a Lazio mu ne može priuštiti ni jedno ni drugo
doduše, za platu bi se i moglo, al' Lotito ne da
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
ma ne znam, meni je Candreva toliko drag igrač da sam i dres kupio
on mnogo znači Laziju, ove sezone je bio strašan, sam vuče Lazio, tako bi Lotito trebao zadržati njega i pojačati ekipu, ali kad znamo da se to neće desiti .. ako PSG hoće Candrevu, Lotito će ga prodat', nema tu nikakve priče, mater rođenu bi prodao, al' je problem što te pare Lazio neće vidjeti
Pastore je u Italiji bio strašan, u PSG-u je opao, ne igra redovno, ali i dalje je mlad igrač i sigurno nije zaboravio igrati .. i opet se vraćamo na ono, džaba recimo i eventualni dolazak Pastorea kad Lotito ne bi dodatno pojačao ekipu, nego bismo imali zamjenu dva kvalitetna igrača
ma to će biti ovako, Lotito će u padže stavit' €20+ mln od prodaje Candreve! crk'o dabogda, još noćas po mogućnosti
Pastore je u Italiji bio strašan, u PSG-u je opao, ne igra redovno, ali i dalje je mlad igrač i sigurno nije zaboravio igrati .. i opet se vraćamo na ono, džaba recimo i eventualni dolazak Pastorea kad Lotito ne bi dodatno pojačao ekipu, nego bismo imali zamjenu dva kvalitetna igrača
ma to će biti ovako, Lotito će u padže stavit' €20+ mln od prodaje Candreve! crk'o dabogda, još noćas po mogućnosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.