RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
kako god da okrenemo Velež će imati jak tim 

-
- Kontakt:
Slažem se sa svim Anele, osim sa tim da mu treba dati kapitensku traku. Da se mene pita, ja bi mu je odmah otišao direktno na tekiju staviti, ali treba sagledati jednu stvar: volio bi da Merza ostane zamjenik, a Kodro kapiten, jer iako je Vlada uvijek naš rođeni, opet je on "novi" u klubu i davanje kapitenske trake nekome ko je "tek stigao" bi bilo apsurdno, jer bi se javile neke druge misli u glavama igrača i vjerovatno bi se narušila hemija u ekipi koja je građena tokom ovih zadnjih 10ak kola. Moja postava za narednu sezonu bila bi:anel81m je napisao/la:Vlada je na lijevom krilu 2 augusta aBd u utakmici prvog kola.Treba mu dat kapitensku traku jer će on bit vođa ekipe, Kodro i Merzić nažalost nisu tipovi za kapitena, nemaju neki veliki autoritet.Čovjek trči svaki dan i mislim da će doć spreman ko zapeta puška!Sjećam se samo kako je valjo one levate po federalnoj.MostaracVelezovac je napisao/la:Vlada je istinski rodjeni i zauvijek ce uzivati moje postovanje radi toga, ali po pitanju spremnosti, forme i uigranosti za njega, u ovakvom Velezu, nema mjesta osim kao djoker s klupe. Osim mozda ako ne dodje u klub u najboljoj formi karijere, tek onda da uzme mjesto u prvih 11.

Računam da je Vlada naš, a u špicu bi volio vidjeti Obradovića, još kad bi doveli 1-2 dobrih jokera s klupe, uz već Pejića i Ramovića koji na svojim pozicijama mogu zamijeniti dostojno svakoga ! + imaš Kodru ili eventualno Zvonića za igru u gostima, gdje treba igrati sporije, a Kodro je po meni i dalje jedan od najboljih defanzivnih veznih lige! Borba za titulu ovako a ne za Europu
P.S. Vladu bi ja gurnuo sa Letom tamo, jer ovakav kalibar igrača realno može igrati na obje strane!
ako bude ovako bit će to prejaka ekipadrakensang je napisao/la:Slažem se sa svim Anele, osim sa tim da mu treba dati kapitensku traku. Da se mene pita, ja bi mu je odmah otišao direktno na tekiju staviti, ali treba sagledati jednu stvar: volio bi da Merza ostane zamjenik, a Kodro kapiten, jer iako je Vlada uvijek naš rođeni, opet je on "novi" u klubu i davanje kapitenske trake nekome ko je "tek stigao" bi bilo apsurdno, jer bi se javile neke druge misli u glavama igrača i vjerovatno bi se narušila hemija u ekipi koja je građena tokom ovih zadnjih 10ak kola. Moja postava za narednu sezonu bila bi:anel81m je napisao/la:Vlada je na lijevom krilu 2 augusta aBd u utakmici prvog kola.Treba mu dat kapitensku traku jer će on bit vođa ekipe, Kodro i Merzić nažalost nisu tipovi za kapitena, nemaju neki veliki autoritet.Čovjek trči svaki dan i mislim da će doć spreman ko zapeta puška!Sjećam se samo kako je valjo one levate po federalnoj.MostaracVelezovac je napisao/la:Vlada je istinski rodjeni i zauvijek ce uzivati moje postovanje radi toga, ali po pitanju spremnosti, forme i uigranosti za njega, u ovakvom Velezu, nema mjesta osim kao djoker s klupe. Osim mozda ako ne dodje u klub u najboljoj formi karijere, tek onda da uzme mjesto u prvih 11.
Računam da je Vlada naš, a u špicu bi volio vidjeti Obradovića, još kad bi doveli 1-2 dobrih jokera s klupe, uz već Pejića i Ramovića koji na svojim pozicijama mogu zamijeniti dostojno svakoga ! + imaš Kodru ili eventualno Zvonića za igru u gostima, gdje treba igrati sporije, a Kodro je po meni i dalje jedan od najboljih defanzivnih veznih lige! Borba za titulu ovako a ne za Europu
P.S. Vladu bi ja gurnuo sa Letom tamo, jer ovakav kalibar igrača realno može igrati na obje strane!

A Skaljic?drakensang je napisao/la:Slažem se sa svim Anele, osim sa tim da mu treba dati kapitensku traku. Da se mene pita, ja bi mu je odmah otišao direktno na tekiju staviti, ali treba sagledati jednu stvar: volio bi da Merza ostane zamjenik, a Kodro kapiten, jer iako je Vlada uvijek naš rođeni, opet je on "novi" u klubu i davanje kapitenske trake nekome ko je "tek stigao" bi bilo apsurdno, jer bi se javile neke druge misli u glavama igrača i vjerovatno bi se narušila hemija u ekipi koja je građena tokom ovih zadnjih 10ak kola. Moja postava za narednu sezonu bila bi:anel81m je napisao/la:Vlada je na lijevom krilu 2 augusta aBd u utakmici prvog kola.Treba mu dat kapitensku traku jer će on bit vođa ekipe, Kodro i Merzić nažalost nisu tipovi za kapitena, nemaju neki veliki autoritet.Čovjek trči svaki dan i mislim da će doć spreman ko zapeta puška!Sjećam se samo kako je valjo one levate po federalnoj.MostaracVelezovac je napisao/la:Vlada je istinski rodjeni i zauvijek ce uzivati moje postovanje radi toga, ali po pitanju spremnosti, forme i uigranosti za njega, u ovakvom Velezu, nema mjesta osim kao djoker s klupe. Osim mozda ako ne dodje u klub u najboljoj formi karijere, tek onda da uzme mjesto u prvih 11.
- pravnik1981
- Kontakt:
Ne vidim Skaljica (betona ) ovde

jaooooo koji sam mentol, zaboravih na Škaljića...

- hercegovac236
- Kontakt:
Nikad ti nećeš dogurati do trenera prvog timaAlemC85 je napisao/la:jaooooo koji sam mentol, zaboravih na Škaljića...![]()

hercegovac236 je napisao/la:Nikad ti nećeš dogurati do trenera prvog timaAlemC85 je napisao/la:jaooooo koji sam mentol, zaboravih na Škaljića...![]()
slatke muke,koga izbaciti

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ni Blagoje ni Janković nisu defanzivci. Oni su igrači tipa Medunjanina. Povuć' loptu, loši u defanzivi i to je to. Mada su za naše prilike jako dobri. Blagoje treba mase nabiti za duel igre i poboljšati fizičku spremu. Janko može i onakav da se šeće sa igračima naše lige.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tako je stara lisicorodjak je napisao/la:hercegovac236 je napisao/la:Nikad ti nećeš dogurati do trenera prvog timaAlemC85 je napisao/la:jaooooo koji sam mentol, zaboravih na Škaljića...![]()
slatke muke,koga izbaciti.Asim moze igrati mjesto Zolja(verzija za domace utakmice),tako da imamo jakog igraca na klupi (jer uvijek neko fali radi kartona),a mogo bih isto tako upasti da bude stoperski tandem sa Zoljem,gurnuti Miku na zadnjeg veznog,a iz ekipe bi mogo izletiti neko iz napada(eto jos nemamo tog klasicnog centarfora,pa mozda da igramo bez njega na gostovanjima,a kuci igrati bez Zolja ili nekog drugog iz odbrane koji bude imo kartone ili nedaj boze da bude neko povrijedjen .)Treba nam jos samo jedan jak veznjak i centarfor-sidras koji igra dobro glavom,i ako bi to nabavili mozemo krenuti u napad na titulu (nema se sta vise cekati)
![]()
FORZA VELEZ

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Tako je stara lisico
idemo na titulu yebem joj vise majku usta
[/quote]
PastVo ,jasta da je to doziviti i onda iza toga igranje u Evropi i bojenje iste u crveno,i poslije svega nije me briga,onda nek odmah idem u vjecna lovista boli me rinaka,znam du cu otici happy
FORZA VELEZ
za staru ribetinu

PastVo ,jasta da je to doziviti i onda iza toga igranje u Evropi i bojenje iste u crveno,i poslije svega nije me briga,onda nek odmah idem u vjecna lovista boli me rinaka,znam du cu otici happy

FORZA VELEZ

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ako bi sad Sloboda ušla u Pl ( a blizu je toga ) mogla bi slijedeća sezona u istoj biti jedna od najzanimljivijih i najkvalitetnijih otkako se ova liga igra.Sarajevo jako, Zrinjski , Široki standardno dobar, Željo takođe vi se evo budite i kako vidim pravite žestoku ekipu, Sloboda takođe ima opasne planove i mogla bi pomrsit svima račune.Nadam se borbi za titulu između 4 ( gledajući historijski i po broju navijača ) najveće ekipe u državi ; Sarajevo, Željo, Velež i Sloboda.Normalno Sloboda osvaja ligu Sarajevo drugo a Rodjenima kup
Pozdrav za Red Army

Pozdrav za Red Army

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
rodjak je napisao/la:Tako je stara lisicoidemo na titulu yebem joj vise majku usta

FORZA VELEZ

Ma brato mogu me odmah u kontejner bacit. Dozivit cemo je rodjak mi dzuturumi 100% ali zasluzeno bez kupovanja stela i mutnih radnji. Bit ce cista kao majcina suza i najsladja. Ako je iko zasluzio titulu to je armija crvena koja zivi za ovo jedino mostarsko sto je ostalo u gradu uz stari most naravno. Forza Velez ljubavi moja
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pozdrav za Tuzlu druze. Dobrodosli i vratili se tamo gdje i pripadatehaver je napisao/la:Ako bi sad Sloboda ušla u Pl ( a blizu je toga ) mogla bi slijedeća sezona u istoj biti jedna od najzanimljivijih i najkvalitetnijih otkako se ova liga igra.Sarajevo jako, Zrinjski , Široki standardno dobar, Željo takođe vi se evo budite i kako vidim pravite žestoku ekipu, Sloboda takođe ima opasne planove i mogla bi pomrsit svima račune.Nadam se borbi za titulu između 4 ( gledajući historijski i po broju navijača ) najveće ekipe u državi ; Sarajevo, Željo, Velež i Sloboda.Normalno Sloboda osvaja ligu Sarajevo drugo a Rodjenima kup![]()
Pozdrav za Red Army
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Super bi bilo uzet koju titulu,doce ona prije ili poslije,pogotovo optimizam bude poslednja desavanja u nasem klubu.Ali iako je ne bude ma zaboli me neka stvar,svoj zivotopis kao navijaca Veleza nebi mjenjo nizasta na svijetu.Te uzivancije a i sekiracije nude materijala da napisem 10 knjiga.Pa bola znas li koga sam ja gledo,cijim majstorijama sam se divio.Pa bola B M V,PA Vaha pa Baka pa Tuce pa Kodro pa desetine njih da ih ne nabrajam zaboravicu koga.Pa bola u nas je branio najbolji na svjetu Mara.Pa Baka ga je iz kornera zabijo.Pa Guzin slobodnjak sa 25 m je bio veci zicer nego neciji penal.Pa nasi su igraci zlatnu kopacku osvajali,pa igrali za Evropske velikane.Pa nebi mjenjo boju boju dresa ni za sta CRVENA.Ma RAja samo opusteno,ma najbolji smo na svijetu. Ma ja kako god da zavrsim karijeru znam da sam najbolje izabro,i na kraju opet ona nasa Mostar u srcu Velez do groba

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Od **** rata nismo imali kvalitetniji tim,ako dovedemo napadaca cilj mora biti vrh.Pozdrav za RAju sirom svijeta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
rodjenisa je napisao/la:Super bi bilo uzet koju titulu,doce ona prije ili poslije,pogotovo optimizam bude poslednja desavanja u nasem klubu.Ali iako je ne bude ma zaboli me neka stvar,svoj zivotopis kao navijaca Veleza nebi mjenjo nizasta na svijetu.Te uzivancije a i sekiracije nude materijala da napisem 10 knjiga.Pa bola znas li koga sam ja gledo,cijim majstorijama sam se divio.Pa bola B M V,PA Vaha pa Baka pa Tuce pa Kodro pa desetine njih da ih ne nabrajam zaboravicu koga.Pa bola u nas je branio najbolji na svjetu Mara.Pa Baka ga je iz kornera zabijo.Pa Guzin slobodnjak sa 25 m je bio veci zicer nego neciji penal.Pa nasi su igraci zlatnu kopacku osvajali,pa igrali za Evropske velikane.Pa nebi mjenjo boju boju dresa ni za sta CRVENA.Ma RAja samo opusteno,ma najbolji smo na svijetu. Ma ja kako god da zavrsim karijeru znam da sam najbolje izabro,i na kraju opet ona nasa Mostar u srcu Velez do groba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nama titula ako Bog da vama titula kupa BIH i svi sa merakom zadovoljni od miljacke pa do neretve
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dejo, nek ti je lahka zemlja
Veliki talenat je bio.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
RIP Dejane,neka ti je laka ova hercegovačka zemlja.Red Army te neće zaboraviti nikada.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Dejo neka ti je lahka zemlja ,bas me rastuzila ova vijest,nedavno sam se pitao gdje se izgubio onakav talenat a nisam znao da je bio shrvan teskom bolescu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.