znaci po našem oko 3 ujutro?mujezin je napisao/la:U pola 9 po njihovom stizu, 10,11 sati let traje
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
nema potpisa
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bilo koji let iz Amerike za Evropu ti ja u najboljem slucaju 8 sati. Meni je 8,5 otprilike iz mog grada do LondonaAdmir_Sa je napisao/la:LH 432 je let ja mislim
jel ce ovo tek ujutro u pola 9 po našem stici u cikago![]()
pošto nikada nisam letio avionom meni nekako nestvarno izgleda provesti toliko sati u letu

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Koliko je nas narod lud za repkom dokazuje i ova pratnja aviona.
De imal kako da dobijemo kameru uzivo aerodroma gdje budu slijetali da vidimo jesul hairli sletili.

evo koliko puta se tek prešlo
http://prntscr.com/3n49nd" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/3n49nd" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10.2013.
[youtube][/youtube]
Mor'te li mi locirat fudbalere ?
Mor'te li mi locirat fudbalere ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Evo ko oce neka prati let aviona
http://www.flightradar24.com/DLH432/36df0be" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.flightradar24.com/DLH432/36df0be" onclick="window.open(this.href);return false;
- OnlyUnited
- Kontakt:
Svaka cast. Ovo i treba da nas zanima, kao malu drzavu, u kojoj je svaki stanovnik ponosan na ove momke.. I treba da nas zanima sta jedu, da li su imali dobar let, itd..
- Ed Woodward for Prime Minister !
kakva im je stolica, jel redovnaOnlyUnited je napisao/la:Svaka cast. Ovo i treba da nas zanima, kao malu drzavu, u kojoj je svaki stanovnik ponosan na ove momke.. I treba da nas zanima sta jedu, da li su imali dobar let, itd..

btw. nmg da nadjem avion na onom radaru

15.10.2013.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ako ce uticati na atmosferu i to...Kaunas je napisao/la:kakva im je stolica, jel redovnaOnlyUnited je napisao/la:Svaka cast. Ovo i treba da nas zanima, kao malu drzavu, u kojoj je svaki stanovnik ponosan na ove momke.. I treba da nas zanima sta jedu, da li su imali dobar let, itd..

- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
nestao je sa radara, i ja ga ne mogu pronaci.Kaunas je napisao/la:kakva im je stolica, jel redovnaOnlyUnited je napisao/la:Svaka cast. Ovo i treba da nas zanima, kao malu drzavu, u kojoj je svaki stanovnik ponosan na ove momke.. I treba da nas zanima sta jedu, da li su imali dobar let, itd..
Jedna avionska

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jel to normalno?samozeljo1987 je napisao/la:nestao je sa radara, i ja ga ne mogu pronaci.Kaunas je napisao/la:kakva im je stolica, jel redovnaOnlyUnited je napisao/la:Svaka cast. Ovo i treba da nas zanima, kao malu drzavu, u kojoj je svaki stanovnik ponosan na ove momke.. I treba da nas zanima sta jedu, da li su imali dobar let, itd..
15.10.2013.
http://sport24.ba/index.php/fudbal/repr ... som-stanju" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemojte ga ni napravit nikako, ko yebe Argentinu i brz fudbal
Nemojte ga ni napravit nikako, ko yebe Argentinu i brz fudbal

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nesto avion sa radara. Već me neka nervoza uzela 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
dan ga yebo, zabrinuo sam se 

15.10.2013.
Dokle smo stigli ?
Inace, meni je ovo kao neki san.
BiH u Brazilu, tamo smo a ja jos ne vjerujem 100% u to. Mozda je neki reality show, pomicanje granica, iluzije i zbilje ili neko medijsko izdrkavanje iz UEFE ( vjerujem da ce neki prepoznati ovaj stih )
Inace, meni je ovo kao neki san.
BiH u Brazilu, tamo smo a ja jos ne vjerujem 100% u to. Mozda je neki reality show, pomicanje granica, iluzije i zbilje ili neko medijsko izdrkavanje iz UEFE ( vjerujem da ce neki prepoznati ovaj stih )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- 1988risha
- Kontakt:
Nije im ništa... to je normalno da nestane
Pojavit će se
Cim to izadje iz EU,mora se desiti 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na ovoj stranici ne piše da su i poletili a kamoli da lete 
edit: Sad piše da su poletili ali nema aviona, to jest ne može se pratit.

edit: Sad piše da su poletili ali nema aviona, to jest ne može se pratit.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tobejarabu tobestaqfirullah, nek se jave kad stignu 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.