Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 27 maj 2014, 12:41

Elegant je napisao/la:
amko27 je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, šta bi, dokad Sušić mora predat konačni spisak, tj. otpisat jednog viška? Ako sam dobro upratio, i dalje su 24 igrača u kadru...
On je rekao kad je citao ovaj spisak da ce ova 24-ca i ici u Brazil. Pretpostavljam da ce jedan s tribina gledati utakmice ili se nece oblaciti u opremu i sjediti na klupi. Presedan ali je tako. E sad koga ce otpisati ne znam. Cinjenica je da je rekao da je bratic 24-ti igrac u repezentaciji. da li ce njega ili nekog drugog ne znam. Mozda se sajo nadao da ce neko imati problema s vizom i sl pa da ga otpise prije bratica :)
Mislim da ce se taj "1" vratiti kuci nakon Slonova i Meksika.
Ma neće se vratit... 2. juna se objavljuje konačni spisak od 23,tako da će povest i tog 24,da budu ono u sobi po dvojica :D onako kad je neparan broj,ruši se atmosfera :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 maj 2014, 12:46

Elegant je napisao/la:
amko27 je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, šta bi, dokad Sušić mora predat konačni spisak, tj. otpisat jednog viška? Ako sam dobro upratio, i dalje su 24 igrača u kadru...
On je rekao kad je citao ovaj spisak da ce ova 24-ca i ici u Brazil. Pretpostavljam da ce jedan s tribina gledati utakmice ili se nece oblaciti u opremu i sjediti na klupi. Presedan ali je tako. E sad koga ce otpisati ne znam. Cinjenica je da je rekao da je bratic 24-ti igrac u repezentaciji. da li ce njega ili nekog drugog ne znam. Mozda se sajo nadao da ce neko imati problema s vizom i sl pa da ga otpise prije bratica :)
Mislim da ce se taj "1" vratiti kuci nakon Slonova i Meksika.
Pa, i meni je to logičnije. Neće valjda vodit jednog kao turistu. :crazy:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 maj 2014, 12:47

Mogao je onda i Zahirovica povesti da ima neko za zamjenit Besica. Ako spavaju po dvojica moze Tino sa amidzom a Zaha na njegovo mjesto :D :D Ne vjerujem u Zahin kvalitet ali bolje ista nego nista.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 maj 2014, 13:00

Ja tek sad saznao da Prcic nije pozvan. :facepalm:

Katastrofa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2014, 13:07

Ne idu valjda sa ovim BH-Airlines avionom? Jadna ti majka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 maj 2014, 13:08

Cartman je napisao/la:Ne idu valjda sa ovim BH-Airlines avionom? Jadna ti majka.
:D :D :D

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 27 maj 2014, 13:11

Cartman ima li ista da tebi valja u Bosni **** te Norveska :tralala:

S ovim idu do Frankfurta, tu presjedaju

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 maj 2014, 13:13

Cartman je napisao/la:Ne idu valjda sa ovim BH-Airlines avionom? Jadna ti majka.
Ma jok,taj samo ide do Frankfurta... jest da je glupo,ko da nisu mogli iznajmit avion,direktan let,al kad hoće neka presjedaju,:D Pratim na radaru kako sporo leti... do sad je mogao u Hamburg doletit :D Da je Lufthansa ili Germanwings kompanije,novi im avioni,sad pa sad...Šteta samo što nisu lijepo direktno spucali,jer para imaju :D
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2014, 13:14

mujezin je napisao/la:Cartman ima li ista da tebi valja u Bosni **** te Norveska :tralala:

S ovim idu do Frankfurta, tu presjedaju
Mora da ih Norwegian Air ili SAS vozi do Amerike onda. :cool:

De stavite ovaj smiley sa Norveskom zastavom: :bih:

:mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2014, 13:15

Cartman je Norveški nacionalista. Vidjećete jednog dana kad sa puškom krene redom po forumu :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 27 maj 2014, 13:32

Bolje i našim da idu nego Malaysia Airlines. :mrgreen:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2014, 13:53

Aferim za ovo:
'Sušić je autoritet kod igrača izgubio još na početku kvalifikacija, a i kod navijača je izgubio kredibilitet. Plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo zato što je ova momčad stvarno dobra, što ima vrhunskih igrača i ako nešto napravimo u Brazilu, a nadam se da hoćemo, to će biti zbog njih. Sumnjam da tu Sušić može imati utjecaja'.
Ali ove glupe price o Hrvatima mu nisu trebale. Mogli su tu bit Jelavic, Lovren i jos neki, ali oni su izabrali sami.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 27 maj 2014, 13:59

a mozda ce viza rijesiti pitanje (problem) 24. igraca.. :crazy:
Volim te Bosno!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 maj 2014, 14:02

Uf zestoke rijeci. Zao mi je Pandze veoma, to momak stvarno nije zasluzio, kao ni Prcic, i ovo smo isto predvidjali ali eto, neki to nisu vidjeli. Ipak umjesto da prica o tome kako Hrvati nemaju mjesta u reprezentaciji i kritikuje ispijanje kafe sa Kolasincem i roditeljima, trebao je nesto reci uvezi ove garniture iz Germanije Sportagenture, jer su oni zauzeli nepotrebno mjesta samo kako bi se prodali.

Kolasinac je tu najmanji problem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 maj 2014, 14:04

Kako god Pandža je trebao biti na spisku,i puno mi sigurnije on djeluje od Bičakčića na stoperu,sad kad je zdrav... Al eto ako ne u prvih 11 onda je trebao biti tu zbog ranijih kvalifikacija,Pandža je uvijek bio spreman za repku,a ima njih još koji su van forme a na spisku se našli... ako je to razlog nepozivanja Pandže... Ipak mislim da mu je Germania presudila kao i nekima ranije :D
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 maj 2014, 14:05

samo ne kontam pandzu zasto je potegso ovo nacionalno pitanje ,to mi je baš bezz .ok sto je na safeta ljut i sto je njeg napao al ovo oko nacionalnosti to nema veze s reprezentacijom .posebno kad se zna kakva je drzava sad ce neki jedva cekati da oko ovog naprave skandal .ako bas voli reprezentaciju i BIH mislim da nije trebao ovo reci .

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 maj 2014, 14:05

Cartman je napisao/la:
Aferim za ovo:
'Sušić je autoritet kod igrača izgubio još na početku kvalifikacija, a i kod navijača je izgubio kredibilitet. Plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo zato što je ova momčad stvarno dobra, što ima vrhunskih igrača i ako nešto napravimo u Brazilu, a nadam se da hoćemo, to će biti zbog njih. Sumnjam da tu Sušić može imati utjecaja'.
Ali ove glupe price o Hrvatima mu nisu trebale. Mogli su tu bit Jelavic, Lovren i jos neki, ali oni su izabrali sami.
Ma upravu je za sve napisano tu, od A do Ž.

Al' po meni, loš tajming je odabran da bi se objavio ovaj tekst, moglo se to i ranije odradit', nije zar čekao dok avion ne poleti pa da bude siguran da ne ide u Brazil?

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 27 maj 2014, 14:06

Principatus je napisao/la:Uf zestoke rijeci. Zao mi je Pandze veoma, to momak stvarno nije zasluzio, kao ni Prcic, i ovo smo isto predvidjali ali eto, neki to nisu vidjeli. Ipak umjesto da prica o tome kako Hrvati nemaju mjesta u reprezentaciji i kritikuje ispijanje kafe sa Kolasincem i roditeljima, trebao je nesto reci uvezi ove garniture iz Germanije Sportagenture, jer su oni zauzeli nepotrebno mjesta samo kako bi se prodali.

da, mada stoji i ono zasto se nije pricalo sa tim branimirom hrgotom, ali i hrgota samo dokazuje da smo se mi odrekli realno kvalitetnijih igraca da bi pojedine tarabe mogle ici u brazil..
Volim te Bosno!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 maj 2014, 14:08

Principatus je napisao/la:
Nema ovo nikakve veze sa njim, samo ga je naveo kao primjer, nije ništa loše rekao.

Čak je i fino rekao kako nema ništa protiv Kolašinca te da mu je pravo drago što jedan takav igrač nosi dres repke.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.