zato nas hercegovce zovu mulcima.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Upravo tako. Bez mnogo pompe i curenja informacija

zato nas hercegovce zovu mulcima.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Upravo tako. Bez mnogo pompe i curenja informacija
100% pastrmko Jablanica je puna djavola.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Aleme cesma je zavrnuta jako ali je pritisak dobarAlemC85 je napisao/la:Nešto na pomolu?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ja mislim da je Vlada zavrsen. Cim se vratio i govori da ce malog upisati u skolu. Kralj sah car nemam rijeci za njegovu ljubav prema Velezu. Upast ce nam ko kec na desetku jer ako i Merza ostane imat cemo dvojicu vodja komandanata na terenu. Raja bit ce ovo zanimljivo ljeto a o jesenjem dijelu da ne govorim. Pozdrav za mog crvenog brata BMV22 najboljeg forumasa i jakuzu koji sijece i kida svojim postovima. Nek nam zivi Velez nek nam zivi Mostar. FORZAAAAAA![]()
P.S. Evo tek uprati Turbina dobila danas i najvjerovatnije bit ce clan 1 lige federacije. Cestitke za nase komsije koje daju ogoman broj djavola
NeverGiveUp je napisao/la:Pozdrav mojoj dragoj, najdražoj raji.
Brato Vlada svaki dan trci jer ga sretnem kad krenem u ribu. Ima da puca od snage u jesenjem dijelu ako ovako nastaviMostaracVelezovac je napisao/la:Vlada je istinski rodjeni i zauvijek ce uzivati moje postovanje radi toga, ali po pitanju spremnosti, forme i uigranosti za njega, u ovakvom Velezu, nema mjesta osim kao djoker s klupe. Osim mozda ako ne dodje u klub u najboljoj formi karijere, tek onda da uzme mjesto u prvih 11.
Mislim da sve zavisi na kojom ce mjestu igrati. Da ce izbaciti Okica i Hebibovica sa krila sumnjam. Ja licno bi ga radije volio gledati na desnom beku umjesto Maletica (koliko znam Vlada je desnjak). Par godina je mladji plus sto je Maletic "stranac" i samim time skup. Po meni postoje tri opcije: desni bek, krilo (ako Okic ode ili preseli na laznu devetku) ili klupa.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato Vlada svaki dan trci jer ga sretnem kad krenem u ribu. Ima da puca od snage u jesenjem dijelu ako ovako nastaviMostaracVelezovac je napisao/la:Vlada je istinski rodjeni i zauvijek ce uzivati moje postovanje radi toga, ali po pitanju spremnosti, forme i uigranosti za njega, u ovakvom Velezu, nema mjesta osim kao djoker s klupe. Osim mozda ako ne dodje u klub u najboljoj formi karijere, tek onda da uzme mjesto u prvih 11.gdje ce on na klupu sta ti je
Suti bitno je da posla ima, ribe ce bitiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Slabo brate. Neki sam dan na osmice izvuko jednu od kilo ipo i nekoliko gariba. Ja neznam sta je s ovom ribom mada ti druze slabo i idem jer imam posla. Kad uhvatim sat-dva sletim na vodu ili odem ispod avijaticarskog
I posla i rupaSipakUlicar1922 je napisao/la:Suti bitno je da posla ima, ribe ce bitiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Slabo brate. Neki sam dan na osmice izvuko jednu od kilo ipo i nekoliko gariba. Ja neznam sta je s ovom ribom mada ti druze slabo i idem jer imam posla. Kad uhvatim sat-dva sletim na vodu ili odem ispod avijaticarskog
Znaci poslan od Turistickog Informativnog Centra da udovoljis turistimaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:I posla i rupaSipakUlicar1922 je napisao/la:Suti bitno je da posla ima, ribe ce bitiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Slabo brate. Neki sam dan na osmice izvuko jednu od kilo ipo i nekoliko gariba. Ja neznam sta je s ovom ribom mada ti druze slabo i idem jer imam posla. Kad uhvatim sat-dva sletim na vodu ili odem ispod avijaticarskogNeki sam dan pronasao naftu kod jedne francuskinje
kaze da joj se za vrijeme odmora balkan jos vise svidja i da ce se potruditi da dodje i iduce godine
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:I posla i rupaSipakUlicar1922 je napisao/la:Suti bitno je da posla ima, ribe ce bitiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Slabo brate. Neki sam dan na osmice izvuko jednu od kilo ipo i nekoliko gariba. Ja neznam sta je s ovom ribom mada ti druze slabo i idem jer imam posla. Kad uhvatim sat-dva sletim na vodu ili odem ispod avijaticarskogNeki sam dan pronasao naftu kod jedne francuskinje
kaze da joj se za vrijeme odmora balkan jos vise svidja i da ce se potruditi da dodje i iduce godine
Vlada je na lijevom krilu 2 augusta aBd u utakmici prvog kola.Treba mu dat kapitensku traku jer će on bit vođa ekipe, Kodro i Merzić nažalost nisu tipovi za kapitena, nemaju neki veliki autoritet.Čovjek trči svaki dan i mislim da će doć spreman ko zapeta puška!Sjećam se samo kako je valjo one levate po federalnoj.MostaracVelezovac je napisao/la:Vlada je istinski rodjeni i zauvijek ce uzivati moje postovanje radi toga, ali po pitanju spremnosti, forme i uigranosti za njega, u ovakvom Velezu, nema mjesta osim kao djoker s klupe. Osim mozda ako ne dodje u klub u najboljoj formi karijere, tek onda da uzme mjesto u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.