btw. one patike su i dalje fus teski a ja vam stvarno nisam kriv ako to ne vidite

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ajd na temu Reala ti i Suhi ste tamo glavni.LenBias je napisao/la:kupi ih vaso svakom od svojih 716. akaunta![]()
btw. one patike su i dalje fus teski a ja vam stvarno nisam kriv ako to ne vidite
skontaćeš jednog danaLenBias je napisao/la:kakve to veze ima dijete draga, sta lupas ti?
pa možda imaš onaj normalni zalizak ? kao i mnogi muškarciIlPrincipe je napisao/la:Ja u ovom predjelu nemam kose od rodjenja, tako mi ćelavo a ostalo ima kose. To mi je malo kompleks al eto .. ja to odradim uvijek tako da se ne vidi, odozgo malo ostavim duze kose i prekrije se to. Samo par ljudi zna da tu nemam kose, ostali nisu ni primjetilial krivo mi je jer ne mogu se šišat ovako kao ovaj recimo ..
Jest kad bih imao para, to je vjerovatno preskupo. Ne bih dao više od 200KM kad bi sve otpaloarelinho je napisao/la:@Ilprincipe
uradi nadogradnju kose
IlPrincipe je napisao/la:Kad sam se rodio tek tu mi je krv bila, zgulio dok sam izlazio, valjda glavata beba bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.