HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Banana
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Banana » 25 maj 2014, 16:27

Pandža? Šunjić? :lol: Budimo realni, ljudi.. :roll:

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 25 maj 2014, 16:36

primasquadra je napisao/la:Zna li neko išta više o ovome načuo sam da Boris Pandža dolazi u Zrinjski
Malo si kasno načuo,istina je nudio mu je Zrinja ima skoro mjesec dana,bio u Mostaru pa ga nafatali odma,ženio se ima 2 tjedna,neće preći osobno sam ga pitao mislio sam mu pokvarit svatove kad je reko da neće :P ,ima nekih inozemnih ponuda,tako da otpiši odmah.Što se tiče Šunke budimo realni,moramo se strpit jos par godina da se vrati ;)

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 25 maj 2014, 17:29

Ma ja onako malo navijacki.Sunka ima ugovor do 2016 godine ali s obzirom na situaciju u Lugansku gdje on igra pitanje je hoce li se moci vratiti tamo ali i u tom slucaju on ce lako naci klub.A Pepe?I on ode iz Reala ;):D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 26 maj 2014, 06:28

primasquadra je napisao/la:Zna li neko išta više o ovome načuo sam da Boris Pandža dolazi u Zrinjski
:crazy: :zviz:

Covjek se ozenio,pa provodi vrijeme u Mostaru,ode on opet vani ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 26 maj 2014, 12:48

Došao Krešo nazad kući.
Pozdravljam tu odluku.

Neka bude uz mlađe dečke da nešto nauče od njega.
Biti će odličan džoker s klupe! :)

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 26 maj 2014, 13:29

Ispada Pandza>Ramos...dovest jos boljeg sad

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 26 maj 2014, 19:57

primasquadra je napisao/la:Ispada Pandza>Ramos...dovest jos boljeg sad

upravo tako, potrudit se ima dovoljno kvalitetnih poput njega za manje pare

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 27 maj 2014, 01:31

Ako ima tu netko malo bliži klubu i ako ima neke insajderske informacije u vezi pojačanja nek' podijeli s nama. :mrgreen: Priča se po gradu o dovođenju Nikole Pokrivača i Srđana Grahovca, iako čisto sumnjam za njih ko i za Pandžu, ali nikad se ne zna. :D

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 27 maj 2014, 11:41

Ma raja svasta prica kao i uvijek,ali to je vise plod navijackih zelja a ne realnosti.Tako je moja zelja bila da nam stoperi budu Sunjic i Pandza:P a koliko je to realno svi znamo.Ja sam siguran da ce Danko dovesti 2-3 prava pojacanja ali bit ce i odlazaka ,ali najvaznije je da ekipa bude slozna ,uigrana i da ginu na terenu.Ako malo pogledate u zimskom prelaznom roku struka je odlicno odradila posao sa pojacanjima ali i otpustanjem igraca,nadam se da ce i sada biti ista situacija.

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 27 maj 2014, 13:25

Inozemne ponude jeli borise . Blizu je potpisa sirokim. Jos se zali po novinama sto nije pozvan u brazil , zao mi je svi pozvani su bolji od njega.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 maj 2014, 13:31

primasquadra je napisao/la:Inozemne ponude jeli borise . Blizu je potpisa sirokim. Jos se zali po novinama sto nije pozvan u brazil , zao mi je svi pozvani su bolji od njega.

Ma bola pusti ga, pricamu mu ja neki dan sa starim kaže - sve je otvoreno! Završi će on ko i Krešo kod nas samo lakapo!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 27 maj 2014, 13:59

ZrinjskiMostar je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:Inozemne ponude jeli borise . Blizu je potpisa sirokim. Jos se zali po novinama sto nije pozvan u brazil , zao mi je svi pozvani su bolji od njega.

Ma bola pusti ga, pricamu mu ja neki dan sa starim kaže - sve je otvoreno! Završi će on ko i Krešo kod nas samo lakapo!

Ma ljudi moji to je njegova osobna stvar gdje će odabrati da igra.Mi smo navijači i mi se vodimo emocijama a on je ipak profesionalac i od toga živi i normalno je da traži finansijski jaču ponudu.Ja bih osobno volio da dođe u Zrinju jer je dobar igrač ali ima još dobrih igrača.Također mislim da Krešu ne treba porediti sa Pandžom ipak je Krešo zabio jako puno golova i dao puno više Zrinji.Borisu svako dobro gdje god otišao i neka ispuni svoje ambicije.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 maj 2014, 15:58

Krešo nije ni sekunde kriv što je bio u širokom kriva je tadašnja uprava koja ga nije bila u stanju zovnuti na razgovor, "poplularna mistrija" a sve su to šuplje price gdje će Boris u Širokom pojma nemaju niti ga je itko kontaktirao za sada info iz prve ruke! :D

Cr0nite
Kontakt:

Post Postao/la Cr0nite » 27 maj 2014, 20:46

Siroki raskinuo sporazumno ugovor s Plazonicem. Igrao je dosta ove sezone u Sirokom pa mi nije jasno sto to :/ Zar je on los igrac ? Kontam nesto da ga treba pokusat dovest ako nista probu zakazat :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2014, 20:50

Cr0nite je napisao/la:Siroki raskinuo sporazumno ugovor s Plazonicem. Igrao je dosta ove sezone u Sirokom pa mi nije jasno sto to :/ Zar je on los igrac ? Kontam nesto da ga treba pokusat dovest ako nista probu zakazat :D
ode covjek vani
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 maj 2014, 21:34

Neka mu je sa srecom!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 29 maj 2014, 08:48

Kakvo je stanje sa Crnovom,vrijedilo bi zlata da nam ostane bar još godinu dana...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 29 maj 2014, 21:03

Taramba je napisao/la:Kakvo je stanje sa Crnovom,vrijedilo bi zlata da nam ostane bar još godinu dana...
Izgleda zatišje pred buru , jedino se nešto na stadionu radi a ostalo trenutno miruje ,bar koliko navijači znaju.A dok se lopta ponovno ne zakotrlja pod BB prebacujemo se na Brazil.A i tamo ima onih koji su noslili sveti dres :

Plemići na SP u Brazilu: Luka Modrić i Toni Šunjić

slika

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 30 maj 2014, 11:01

Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 maj 2014, 11:03

Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...;)
Valjda i Sunjica .
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.