FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

intercontinental
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la intercontinental » 26 maj 2014, 22:53

Zna li neko šta je sa Erminom Jusufovićem ,što je išao na ''probu'' u City?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 maj 2014, 22:57

intercontinental je napisao/la:Zna li neko šta je sa Erminom Jusufovićem ,što je išao na ''probu'' u City?
Bio je u Olimpicu, doduse imo nekoliko povreda, duze je pauzirao, mislim da je i ligamente operiso, ja mislim da je jos pod ugovorom sa Olimpicom, ne znam kad mu istice, al mislim da nam ne moze puno pomoc.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 maj 2014, 23:03

klasik je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Zna li neko šta je sa Erminom Jusufovićem ,što je išao na ''probu'' u City?
Bio je u Olimpicu, doduse imo nekoliko povreda, duze je pauzirao, mislim da je i ligamente operiso, ja mislim da je jos pod ugovorom sa Olimpicom, ne znam kad mu istice, al mislim da nam ne moze puno pomoc.
ma nema od njeg nista, kao omladinac je bio dobar al jbga sad on u olimpiku nije odigro 3,4 utakmice, istina bilo je i povreda al los je on :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 26 maj 2014, 23:03

klasik je napisao/la:
Kakvo je stanje sa Ribićem iz Čelika,ja koliko sam pratio slabo je igrao ove godine..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 maj 2014, 23:07

intercontinental je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Kakvo je stanje sa Ribićem iz Čelika,ja koliko sam pratio slabo je igrao ove godine..
Dobar je Riba, igro je sloidno i imao je solidnu minutazu al jbga ipak je tesko igrati pored Mesanovica, sad kada Mesan napusti klub Riba ce dobiti vise minutaze 100%

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 maj 2014, 23:46

fukarezv je napisao/la:
klasik je napisao/la:
ma nema od njeg nista, kao omladinac je bio dobar al jbga sad on u olimpiku nije odigro 3,4 utakmice, istina bilo je i povreda al los je on :)
tebi riba dobar a jusufovic LOS ??? :shock:

Jusufovic ima jos 2 godine ugovora s Olimpikom , inace on je TATA svim gracima iz svoje generacije steta sto je imao problema s povredama , povrijedio se protiv Zelje bas kada je izborio mjesto u prvih 11 .... sad se uveliko priprema za iducu sezonu . Ako bude imao srece s povredama napravit ce veliku karijeru , a ako ne bude imao srece pricat ce se da je samo nekada bio NAJBOLJI pjetlic,pionir,kadet i junior SLOBODE iz TUZLE !!!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 26 maj 2014, 23:53

RUDARSKA2 je napisao/la:

Jusufovic ima jos 2 godine ugovora s Olimpikom , inace on je TATA svim gracima iz svoje generacije steta sto je imao problema s povredama , povrijedio se protiv Zelje bas kada je izborio mjesto u prvih 11 .... sad se uveliko priprema za iducu sezonu . Ako bude imao srece s povredama napravit ce veliku karijeru , a ako ne bude imao srece pricat ce se da je samo nekada bio NAJBOLJI pjetlic,pionir,kadet i junior SLOBODE iz TUZLE !!!
[/quote]
I kad je sve to postao otisao bez pozdrava kad je najpotrebniji bio da bude vodja prvog tima,a sad bi kao mi trebalo da ga vratimo dok se ne oporavi,malo ga razigramo i da ode uz lijep osmjeh i pa,pa... :stop:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2014, 23:57

Gradina - Sloboda 0:2 (Brzi i Mujkic)

Subota proslava ulaska u PL pred punim Tusnjem i kasnije malo kroz grad..mada ne sumnjam da ce biti slavlja kad se vratimo iz Srebrenika po gradu..samo da pobjedimo :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 maj 2014, 23:58

@RUDARSKA2 pa to sam i ja napiso, kao omladinac je bio odlican al povrede su ga jble i posle povreda tesko da ce biti onaj stari kakav je bio u omladincima :)
a i pogledaj mu samo slike na fb i vidjeces kako se priprema :D :D

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 27 maj 2014, 00:00

HerLutwoII je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:

I kad je sve to postao otisao bez pozdrava kad je najpotrebniji bio da bude vodja prvog tima,a sad bi kao mi trebalo da ga vratimo dok se ne oporavi,malo ga razigramo i da ode uz lijep osmjeh i pa,pa... :stop:[/quote]

KO OVDE PRICA O VRACANJU ???? ne shvatas uopste , ja kazem da j super talentovan i kvalitetan igrac ,najbolji od svoje generacije ... ali sad SVI treba muda da otegnu da zasuze dres slobode , pa tako i jusufovic , kad bude jedan od najboljih u olimpiku , tek tad ako zele neka ga vrate ...

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 27 maj 2014, 00:10

gdje pijemo u subotu posle tekme ? :D

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 27 maj 2014, 00:18

Jusufovic prosjecan igrac,Amar Rahmanovic je za klasu bolji od njega i svi znate da Juki nema oca i para da nikad ne bi doguro do Olimpika iako nece nikad uc jer nema taj kvalitet igraca.Znam ga licno i nije los momak sve ok,al ukoliko budemo se vracali proslosti i starim igracima poput ove 2 i Almira Bekica,Kenana Cejvanovica i tipa takvih necemo ostat u ligi nazalost.Trebamo sad vec kad imamo ovakvog predsjednika pokusati dovesti igrace kao Jamak i par provjerenih.Svi mi sanjamo tu Evropu na Tusnju,a ukoliko budu igrali juniori Slobode to ce samo ostati san.

Srijeda Srebrenik 0 : 3,a u subotu uz veliku bakljadu sa sjevera i dimnijadu navijanje kakvo nema nijedna ekipa u PL,proslaviti ulazak u PL :) a onda svi znate koga cekamo na Tusnju :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2014, 00:21

Sumnjam da ce bit nabijanja Gradine 0:1, 1:2 il neki show 2:3, 3:4 :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 27 maj 2014, 00:23

gdje sada igra Rahmanovic znam da je bio u Novom Pazaru jel' jos tamo ili ? :D

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 27 maj 2014, 00:23

fukarezv je napisao/la:gdje pijemo u subotu posle tekme ? :D

SONI TRG --- valjda cemo moc svi stat :D :D :D :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2014, 00:24

Heller je napisao/la:Sumnjam da ce bit nabijanja Gradine 0:1, 1:2 il neki show 2:3, 3:4 :mrgreen:
Kakav show..jes ti bio danas u wwinu na slatini..duga kosa,izbezumljeno gleda u ponudu i nista nije mogao naci :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2014, 00:25

harry_90 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Sumnjam da ce bit nabijanja Gradine 0:1, 1:2 il neki show 2:3, 3:4 :mrgreen:
Kakav show..jes ti bio danas u wwinu na slatini..duga kosa,izbezumljeno gleda u ponudu i nista nije mogao naci :urnebes:
Vrlo vjerovatno, odigro bingo i otiso :mrgreen: :mrgreen: bolila me glava kreno po tablete pa da probam bingo :mrgreen:
Nullius in verba

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2014, 00:27

Heller je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Vrlo vjerovatno, odigro bingo i otiso :mrgreen: :mrgreen:
Znaci popusio si,cim se izasao kao nadrkan,ja usao poslije tebe i uzeo cvaju :mrgreen:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 27 maj 2014, 00:29

solar1987 je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:gdje pijemo u subotu posle tekme ? :D

SONI TRG --- valjda cemo moc svi stat :D :D :D :D
dogovoriti sa tuzlanskom pivarom da postavi standove i onda ubijanje za dobrobit kluba :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2014, 00:29

harry_90 je napisao/la:
Heller je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Kakav show..jes ti bio danas u wwinu na slatini..duga kosa,izbezumljeno gleda u ponudu i nista nije mogao naci :urnebes:
Vrlo vjerovatno, odigro bingo i otiso :mrgreen: :mrgreen:
Znaci popusio si,cim se izasao kao nadrkan,ja usao poslije tebe i uzeo cvaju :mrgreen:
Ma jok, boli me glava od nedjelje ujutro a napolju vruće :mrgreen:
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.