Pa da su Fukare digle ruke od kluba kad smo ispali,mislis da bi dosao Azmir nova uprava Ciro i sve ostalo ? Ne pricaj nesto sto ne znas.senjorsamko je napisao/la:Koje druge ? Ni vi ne gledate nikoga osim nas, jer još uvijek strahujete... Napadate i Kakanjce,zbog nekakvog željeza i to je to... Što se uprave tiče, ni vaša nije valjala godinama, pa ste zato i ispali u ovu ligu. Upravu su vam promijenile pare, a ne Fukare...tačnije gospodin Azmir, koji je doveo gospodina Ćiru i ostale... Koliko para,toliko muzike...A para će vam trebati tek za dogodine.Tamo su puno veći ulozi i puno veće čaršije od Gabele,Lukavca,Banovića...pa i Bihaća,da se tko ne uvrijedi...dok su one manje, tamo još i opasnije... recimo Travnik...A kad u borbi za opstanak dosadite navedenoj gospodi, opet sve ispočetka...mijenjaj upravu... P.S. Sloboda je poslije rata dolazila u Bihać 12 puta i sve za džaba,jer je izgubila 12 puta,tako da ne mislite da je to neka sila...Živio predsjednik,valjda mu brzo ne dosadite ...solar1987 je napisao/la:Biscani preko noci postali iskreni haha,bolje bi vam bilo da svoju upravu istjerate da date igracima plate pa onda da druge gledate.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sramite se, poraz ne znate prihvatit..Bihac96 je napisao/la:
-
- Moderator
- Kontakt:
Koje je to gostovanje bilo?abnorme123 je napisao/la:Bila je parola sa citatom 'ljubav udari cesto tamo gdje ne treba' , bilo je i od strane simpatizera poruka da se navijacima vrate pare potrosene na odlazak da se gleda dogovorena utakmica...sve to dok smo bili prvi. Svi mi znamo u kom smjeru takva politika vodi. Neko prihvati stvarnost i pocne trpiti posljedice, a neko nastavi lagati samog sebe.fukara1919 je napisao/la: Dal' bi ova parola bila da ste Vi prvi???
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pitanje za Tuzlake ! Zasto se palite na ovu parolu kad nije namijenjena vama,vec je parola namjenjena savezu da pocne radit svoj posao,a ne da iz dana u dan unistavaju ligu sve vise i vise.I sto pojedini kazu "Biscani preko noci postali iskreni",nije to preko noci pa i ptice na grani znaju da svi namjestamo,da nema kluba koji nije kupio.Koga sad briga na koji je nacin ko usao u PL,31 maja ce te vi slavit i to vam niko ne moze oduzeti.Tako da se nemate sta palit na parolu jer nije namjenjena vama 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Nisam siguran ali mislim da je to bilo cak u prvoj polusezoni nakon utakmice protiv Orasja. Kruzile su nekakve price o pustenoj utakmici pa su se oni okorljeli zaljubljenici bunili oko toga, mada se kod nas nikad "ne zna" koje su dogovorene. Poenta price nije objektivnost bihacke publike i teznja ka idealnom sportskom kolektivu, pa makar i u najnizem rangu. Poenta price je zatvaranje ociju na desavanja u svojoj avliji, a uvelicavanje svega negativnog kod rivala. Da se razumijemo ja bih volio da je Jedinsvo na mjestu Slobode u ovom trenutku, ali treba biti malo i objektivan.Benjo_AFC86 je napisao/la:Koje je to gostovanje bilo?abnorme123 je napisao/la:Bila je parola sa citatom 'ljubav udari cesto tamo gdje ne treba' , bilo je i od strane simpatizera poruka da se navijacima vrate pare potrosene na odlazak da se gleda dogovorena utakmica...sve to dok smo bili prvi. Svi mi znamo u kom smjeru takva politika vodi. Neko prihvati stvarnost i pocne trpiti posljedice, a neko nastavi lagati samog sebe.fukara1919 je napisao/la: Dal' bi ova parola bila da ste Vi prvi???
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
SVE TRI ZA TRI. 2003 JE BILO 0-0 U TUZLI ALI VI ISPADOSTE. ČINI MI SE DA VAM ONI NA KOŠEVU DOHAKAŠE.senjorsamko je napisao/la:Koje druge ? Ni vi ne gledate nikoga osim nas, jer još uvijek strahujete... Napadate i Kakanjce,zbog nekakvog željeza i to je to... Što se uprave tiče, ni vaša nije valjala godinama, pa ste zato i ispali u ovu ligu. Upravu su vam promijenile pare, a ne Fukare...tačnije gospodin Azmir, koji je doveo gospodina Ćiru i ostale... Koliko para,toliko muzike...A para će vam trebati tek za dogodine.Tamo su puno veći ulozi i puno veće čaršije od Gabele,Lukavca,Banovića...pa i Bihaća,da se tko ne uvrijedi...dok su one manje, tamo još i opasnije... recimo Travnik...A kad u borbi za opstanak dosadite navedenoj gospodi, opet sve ispočetka...mijenjaj upravu... P.S. Sloboda je poslije rata dolazila u Bihać 12 puta i sve za džaba,jer je izgubila 12 puta,tako da ne mislite da je to neka sila...Živio predsjednik,valjda mu brzo ne dosadite ...solar1987 je napisao/la:Biscani preko noci postali iskreni haha,bolje bi vam bilo da svoju upravu istjerate da date igracima plate pa onda da druge gledate.
Ja volim FK Tuzla City
Slazem se da su Jedinstvo iSloboda igrali duuugo godina 3 za 3, tad nas sarajevo izbaci iz lige, dobilo nas 3-0(njima nije nista trebalo, nama bod opstanak znacio) 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Probisvjet
- Kontakt:
Jos su vam dva igraca u potrazi za novim klubom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa majstore kraj sezone je, očekivano je da ce ih pola otici ako ne uđemo u PL. Ima tu dosta dobrih igrača sa većim ambicijama od igranja u Federaciji. Sretno im svima.Probisvjet je napisao/la:Jos su vam dva igraca u potrazi za novim klubom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa trebali ste zadrzati bas one bolje jbg.nerkolfc je napisao/la:Pa majstore kraj sezone je, očekivano je da ce ih pola otici ako ne uđemo u PL. Ima tu dosta dobrih igrača sa većim ambicijama od igranja u Federaciji. Sretno im svima.Probisvjet je napisao/la:Jos su vam dva igraca u potrazi za novim klubom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Druze nisu dva,vec moze se reci kompletna ekipa.Ja mislim da smo mi jedina ekipa na svijetu koja par kola prije kraja druga na tabeli,i ima teoretske sanse da bude prva a da je napustaju igraci.To se kod nas svake sezone desava,tako da neznam vise sta bih rekao.Probisvjet je napisao/la:Jos su vam dva igraca u potrazi za novim klubom.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Realno šta mislite za utakmicu u Mostaru?Izgleda Jedinstvo odustalo od borbe za prvo mjesto.
Svak zna da Tuzlaci imaju 3 boda u Srebreniku, pa su nasi vec odustali od PL prije 2 kola, pomirili smo se jer samo lud moze pomisliti da ce Sloboda kiksati kod komsijaBihac96 je napisao/la:Druze nisu dva,vec moze se reci kompletna ekipa.Ja mislim da smo mi jedina ekipa na svijetu koja par kola prije kraja druga na tabeli,i ima teoretske sanse da bude prva a da je napustaju igraci.To se kod nas svake sezone desava,tako da neznam vise sta bih rekao.Probisvjet je napisao/la:Jos su vam dva igraca u potrazi za novim klubom.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa, je li već (i kako) registrovana utakmica sa Orašjem?
Βασιλεὺς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλευόντων
Ma bice 3:0 igraci Jedinstva su izasli na teren sa sudijama tako da tu nema problema oko krajnjeg rezultata.bijeljina je napisao/la:Pa, je li već (i kako) registrovana utakmica sa Orašjem?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Bila je ovo ''burna'' sezona.Od vaših +5 do -2 tj. 7 bodova ste izgubili u drugoj polusezoni.Mnogo para ste uložili u prvoj polusezoni što se tiče igrača.Kada je Ćiro došao u Slobodu i kada je Husić uložio tolike pare ,krenule se kupovine i podmetanja.Ja ne kažem da nije Sloboda kupovala,možda i jest,ja ne kažem da je Jedinstvo kupovalo ,trenutno to me boli k.u.r.a.c. ko je kupio i šta je.Vi ste realno sami sebi krivi što ste se našli u ovakvoj situaciji.Ima li ste +5 ,izgubili ste prednost i sad tražite na koga da svalite sve to.Na Tuzlu i Slobodu ne možete.. 

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kecalovi ... ati/132053" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kecalovi ... ati/132053
Ma ja cim ce igrati mladi neki igraci kako izjavljuje trener to ce Branitelj dobit i osigurat opstanak. Sloboda prva liga.
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa mi danas igramo za Jedinstvo. Kako odjednom da izgubite od Branitelja. Manite se toga.combe80 je napisao/la:Gorki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kecalovi ... ati/132053
Ma ja cim ce igrati mladi neki igraci kako izjavljuje trener to ce Branitelj dobit i osigurat opstanak. Sloboda prva liga.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Probisvjet
- Kontakt:
Biscani jel danas igrate na pobjedu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.