OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Nije lose kakve su ostale bile utakmice.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- ultrassa1921
- Kontakt:
sad za sad solida,Buza me malo razocarao,ali vidjet cemo u drugom poluvremenu,i ako nekom treba link http://www.kkspars.com/novosti/novosti/ ... -okk-spars" onclick="window.open(this.href);return false;
Manijaci Zeljini
prevše se "dižu" Buza i Vrabac nista posebno domet im je u najboljem slucaju ABA liga
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Fali ovdje jedan iskusan igrac pod kosem. Ja sam ubijedjen da bi oni uzeli Siroki da je tu, na primjer, Keno Bajramovic. Jednostavno, kad im sut stane 2-3 napada, Sirokobrijezani nabiju razliku na 10-ak poena. Na Kenu bi se spustala lopta kad nema ideja i kad sve stane, a od njega bi se u svakoj utakmici moglo ocekivati 20+ poena. Nek' se tu prikljuce jos 2 igraca i to je to.
P. S. Evo sad plus 18 za Siroki.
P. S. Evo sad plus 18 za Siroki.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Drugo pol malo bolje za oci,ali ,ali.Mladi jesu,ali neki ekstra talenat se ne vidi
mozda bi Vrabca izdvojio koji ima ljevicu,a to zna biti prednost u nekim stvarima..

Jednostvno sva razlika sirokog i sparsa je Rikic, dominatan je za sve igrace sparsa, pokusaj udvajanja je dao neke rezultate ali nije pomoglo. Ostalno nista posebno ni specijalno, Kascelan kod sparsa nema sta trazit jer nema tu kvalitetu.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
gledao sam danas snimak i ne vidim ni ja neki extra talenat kod igraca sparsa, pogotovo kada je tehnika i opcenito šut u pitanju, nekako mi to sve izgleda na ho-ruk. momci su mladi, organizovani, željni dokazivanja, imaju neki sistem, pogotovo u odbrani, košarkaški ce sigurno napredovati, al sada da nekoga iz ovog tima vidim kao veliku zvijezdu bh košarke teško. al opet svaka cast sparsima, ako nastave ovako sigurno ce za koju godinu biti potencijalnih bh sarica, hezonja, bogdana i slicnih
nema potpisa
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dobri su Buza i Vrabac, no dug je jos put pred njima.
Ne bih se vec slozio da je jedina razlika izmedju Širokog i Sparsa Rikic, ili Rikic i play, al eto, kako god, cestitke Sparsu na ulazak medju 4 najbolje momcadi ove godine.
Ne bih se vec slozio da je jedina razlika izmedju Širokog i Sparsa Rikic, ili Rikic i play, al eto, kako god, cestitke Sparsu na ulazak medju 4 najbolje momcadi ove godine.
...Život za Široki...
Nadam se da ce biti nesto od ovog da Spars zaigra u ABA ligi.
Svaka bi se tekma u Skenderiji ispratila

Svaka bi se tekma u Skenderiji ispratila

Izvinjavam se sto upadam ko indijanac,ali mozete li mi reci gdje treniraju igraci sparsa i ko im je trener ?
U sarajevu trener marko trbicBABADZO je napisao/la:Izvinjavam se sto upadam ko indijanac,ali mozete li mi reci gdje treniraju igraci sparsa i ko im je trener ?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
mislio sam na dvoranunerminh74 je napisao/la:U sarajevu trener marko trbicBABADZO je napisao/la:Izvinjavam se sto upadam ko indijanac,ali mozete li mi reci gdje treniraju igraci sparsa i ko im je trener ?
jedva cekam da zaigrate u ABA-a ligi da obrcemo pare na kladari.
SkenderijaBABADZO je napisao/la:mislio sam na dvoranunerminh74 je napisao/la:U sarajevu trener marko trbicBABADZO je napisao/la:Izvinjavam se sto upadam ko indijanac,ali mozete li mi reci gdje treniraju igraci sparsa i ko im je trener ?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Hajde Sparsi uganjajte tu pozivnicu da napokon gledamo kvalitetnu kosarku u Sarajevu.
Bosna je na uzalost u teskom defektu, daj boze da se izvuku u skorije vrijeme
. Al' eto onda barem vi.
Par iznenadjujucih pobjeda u Sarajevu, i eto skoro pa pune dvorane. Grad Sarajevo se zazelilo kvalitetne kosarke.

Bosna je na uzalost u teskom defektu, daj boze da se izvuku u skorije vrijeme

Par iznenadjujucih pobjeda u Sarajevu, i eto skoro pa pune dvorane. Grad Sarajevo se zazelilo kvalitetne kosarke.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
ma kakva pozivnica sta je vama..AdiFKS je napisao/la:Hajde Sparsi uganjajte tu pozivnicu da napokon gledamo kvalitetnu kosarku u Sarajevu.
Bosna je na uzalost u teskom defektu, daj boze da se izvuku u skorije vrijeme![]()
![]()
. Al' eto onda barem vi.
Par iznenadjujucih pobjeda u Sarajevu, i eto skoro pa pune dvorane. Grad Sarajevo se zazelilo kvalitetne kosarke.![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Da,nije pozivnica,vec su prepozicije takve.Ako Helios ne plati 150k evra,red je na naseg predstavnika,posto Siroki ne moze jer je bio zadnji,ide pobjednik lige 12.Kevin je napisao/la:ma kakva pozivnica sta je vama..AdiFKS je napisao/la:Hajde Sparsi uganjajte tu pozivnicu da napokon gledamo kvalitetnu kosarku u Sarajevu.
Bosna je na uzalost u teskom defektu, daj boze da se izvuku u skorije vrijeme![]()
![]()
. Al' eto onda barem vi.
Par iznenadjujucih pobjeda u Sarajevu, i eto skoro pa pune dvorane. Grad Sarajevo se zazelilo kvalitetne kosarke.![]()
SLOBODA NAVIJAČIMA
pa ne moze ni Spars jer je BiH izgubila mjesto i može imati samo 1 predstavnika..ennis je napisao/la:Da,nije pozivnica,vec su prepozicije takve.Ako Helios ne plati 150k evra,red je na naseg predstavnika,posto Siroki ne moze jer je bio zadnji,ide pobjednik lige 12.Kevin je napisao/la:ma kakva pozivnica sta je vama..AdiFKS je napisao/la:Hajde Sparsi uganjajte tu pozivnicu da napokon gledamo kvalitetnu kosarku u Sarajevu.
![]()
. Al' eto onda barem vi.
ja mislim da će prije biti Jolly ili možda najprije Rabotnički...
al vidit ćemo

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ide SparsI ako odustani Slovenci,sinoc je Selimovic bio gost na TV-sa izjavio da po pravilima ako ovi Slovenci ostanu automatski se otvara mjesto za novog predstavnika iz nase drzave dakle konkretno je naglasio da ide predstavnik nase zemlje i da ce oni kao klub prihvatiti poziv,najavio da ce se ekipa dodatno pojacati u slucaju tog poziva
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
super bi bilo da Spars dobije pozivnicu, jer konacno bi imali svog predstavnika u Aba ligi. Samo naprijed Spars. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.