Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tekme po nasem vremenu u braziluzgembo89 je napisao/la:,a jesu li i utakmice u Brazilu sve 6 sati prije u odnosu na nase vrijeme dakle citavo prvenstvo da gledamo u trecoj smjeni oko 2 3 ??
arelinho je napisao/la:tekme po nasem vremenu u braziluzgembo89 je napisao/la:,a jesu li i utakmice u Brazilu sve 6 sati prije u odnosu na nase vrijeme dakle citavo prvenstvo da gledamo u trecoj smjeni oko 2 3 ??
Argentina 00:00
Nigerija 00:00
Iran 18:00
I mn to opako zanimaaqarius je napisao/la:E sada raja zna li iko ko će prenositi te pripremne utakmice,ustvari hoće li biti ikakvog prenosa ili ću morati u pola tri ujutro da se hebem sa linkovima...Nadam se da neće FACE TV ,jedino njega nemam....Možda (vjerovatno) nisam u toku,evo šaltam teletext..i ne mogu ništa naći vezano za prenos..
Ja mislim da moraš biti na Mojoj TVsigurnoable je napisao/la:Oprostite, ovaj post je van teme ali ako nije problem da mi neko kaze je li moguce gledati Moja TV van BiH u susjednim drzavama ako imas pass i korisnicko ime posto necu tu biti za Svjetsko prvenstvo?![]()
Dali smo mladoj 5 komadaBesic je napisao/la:Fakat mi nismo dali gola 7 mjeseci i ako ne daj bože izgubimo ova prijateljske i ona prvu protiv Argenitne to je 5 poraza za redom to nije normalno.Valjda ćemo natrpat ovaj Mexico
Face ce pripremne prenositi danas rekli,a BHT1 samo iz Brazila kvalifikacioneElegant je napisao/la:BHT1 ce prenositi utakmice !
Mislim da je to bilo zadnji put protiv Meksika u USA?badblueboylivno je napisao/la:Kad je BHT zadnji put prenosio prijateljsku utakmicu, ne računajući ovo protiv U21?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.