Druga Liga - grupa Jug
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Šujica se vraća u ovu ligu nakon (ako sam u pravu) pet godina izbivanja. Završili u bod sa Šatorom, ali imaju bolji međusobni omjer.
Hayley <3
- RockyMaivia
- Kontakt:
Danas je Sloga na gradskom stadionu "košute" dočekala momčad Brotnja. Gosti su stigli sa samo 11 nogometaša i to 25. minuta prije početka utakmice.
Kada je Sloga, već u 18. minuti povela 2 : 0 ( golove su postigli Grubeša i Čuljak) svi su pomislili da će gosti otići s punom mrežom. I kada je mladi Sušac, u 24. minuti, smanjio rezultat na 2 : 1 nitko se nije puno zabrinuo. No, od 30. minute, s prvim kapima kiše i grmljavnom, Sloga je jednostavno prestala igrati. Momci su se tako opustili da je trener Jozić ostao bez glasnih žica pozivajući nogometaše da "ostanu u utakmici".
Doduše, Sloga je stvorila nekoliko prigoda ali, u prvom redu zbog potpunog nedostatka koncentracije čitavog tima Sloge, gosti su završili utakmicu s minimalnim porazom. Igra Sloge u ovoj utakmica će se brzo zaboraviti, ali pamtit će se osvojeni bodovi s kojima je Sloga došla do, samo prije par kola činilo se, nedostižnog 9. mjesta.
Kada je Sloga, već u 18. minuti povela 2 : 0 ( golove su postigli Grubeša i Čuljak) svi su pomislili da će gosti otići s punom mrežom. I kada je mladi Sušac, u 24. minuti, smanjio rezultat na 2 : 1 nitko se nije puno zabrinuo. No, od 30. minute, s prvim kapima kiše i grmljavnom, Sloga je jednostavno prestala igrati. Momci su se tako opustili da je trener Jozić ostao bez glasnih žica pozivajući nogometaše da "ostanu u utakmici".
Doduše, Sloga je stvorila nekoliko prigoda ali, u prvom redu zbog potpunog nedostatka koncentracije čitavog tima Sloge, gosti su završili utakmicu s minimalnim porazom. Igra Sloge u ovoj utakmica će se brzo zaboraviti, ali pamtit će se osvojeni bodovi s kojima je Sloga došla do, samo prije par kola činilo se, nedostižnog 9. mjesta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kod: Označi sve
http://www.****/vijesti/sport/nogomet/fk-turbina-nk-sloga-2-1-turbina-na-korak-od-prve-lige-74686#news_view
po meni je tekma dobra bila, turbina zasluzeno dobila. suđenje ok.
nas je izvuko Vila, da njega nije bilo, izgubili bi. jednostavno niste ga mogli zaustavit. najbolji igrač na terenu.
vi ste jaki u pm, iako predviđam raspad sistema. otjerali ste domaće igrače, doveli strane, ambicije niste ispunili. al evo, mozda i grijesim, vidjecemo.
zadnja tekma u stocu, ne bi trebalo bit problema. poz svima.
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
Suđenje je bilo OK, osim očiglednog faula Turbine u napadu nakon kojeg su zabili 2 gol.castro je napisao/la:evo slika i videaKod: Označi sve
http://www.****/vijesti/sport/nogomet/fk-turbina-nk-sloga-2-1-turbina-na-korak-od-prve-lige-74686#news_view
po meni je tekma dobra bila, turbina zasluzeno dobila. suđenje ok.
nas je izvuko Vila, da njega nije bilo, izgubili bi. jednostavno niste ga mogli zaustavit. najbolji igrač na terenu.
vi ste jaki u pm, iako predviđam raspad sistema. otjerali ste domaće igrače, doveli strane, ambicije niste ispunili. al evo, mozda i grijesim, vidjecemo.
zadnja tekma u stocu, ne bi trebalo bit problema. poz svima.
Nakon toga smo se mi pogubili i dobili 2 crvena kartona. Nismo se prepali atmosfere, a prvi gol Sloge je stvarno bio fantastičan. Šteta za nas, Turbina je imala neku jalovu inicijativu a mi smo stvorili više prilika u 2. poluvremenu. Nismo ih iskoristili. Evo ne mogu se sjetit da je Turbina osim 2 gola imala još 2 prava udarca u okvir. S ovakvom momčadi i igrom mislim da ćete se grčevito borit za opstanak u Prvoj ligi.
Bez obzira na sve - čestitam, prvenstvo je 99% gotovo.
Bojim se da će kod Sloge doći do raspada sistema u sljedećoj sezoni.
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Evo da i ja nesto kazem za utakmicu.. Sudjenje nako.. malo vise se navlacilo za Slogu al nista posebno 
Sloga u prvom poluvremenu bila bolja, zabili eurogol kakav se rijetko vidja, Turbina preuzela inicijativu, Sloga igrala Mourinhov stil-bunker. Drugo poluvrijeme igra Sloge nije imala nikakvog smisla, samo nabijanje iz odbrane prema naprijed pa sta bude bude .. dobili 2 crvena kartona apsolutno zasluzeno. Kod drugog gola Turbine je mozda bio faul mozda ne.. tesko je procijeniti s tribina, al onda vrhunski potezi Muamera Vile koji je zabio za 2-1 .. Turbina poslije uzela loptu u svoj posjed, Sloga nije dirnula vise loptu.. sve u svemu ocekivao sam vise od Sloge, ali Turbina je danas zasluzeno slavila
)

Sloga u prvom poluvremenu bila bolja, zabili eurogol kakav se rijetko vidja, Turbina preuzela inicijativu, Sloga igrala Mourinhov stil-bunker. Drugo poluvrijeme igra Sloge nije imala nikakvog smisla, samo nabijanje iz odbrane prema naprijed pa sta bude bude .. dobili 2 crvena kartona apsolutno zasluzeno. Kod drugog gola Turbine je mozda bio faul mozda ne.. tesko je procijeniti s tribina, al onda vrhunski potezi Muamera Vile koji je zabio za 2-1 .. Turbina poslije uzela loptu u svoj posjed, Sloga nije dirnula vise loptu.. sve u svemu ocekivao sam vise od Sloge, ali Turbina je danas zasluzeno slavila

hoče li igrati ovu ligu ili če odustati kao prošle godine?badblueboylivno je napisao/la:Šujica se vraća u ovu ligu nakon (ako sam u pravu) pet godina izbivanja. Završili u bod sa Šatorom, ali imaju bolji međusobni omjer.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pisalo se već par puta - najavili su da hoće, ne spomijne se odustajanje. Za naslov i plasman u višu ligu su zabili pet minuta prije kraja.
Hayley <3
I da su duvanjski suci, predvođeni "mučenikom" Dragom Tabakom poništili gol Junaku u 90 minuti, zbog nepostojećeg zaleđa!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako je tako, šteta... više bih volio da ste vi uzeli titulu nego Šujica (nije da imam nešto protiv njih), ali eto, better luck next time.
Hayley <3
na fb stanicama Kamešnice i Posušja piše da jedan klub ispada pa evo mogućih scenarija:
Kupres ispada ako pobjedi Kamešnicu a u Čitluku bude remi.
Bigeste ispadaju ako izgube u Čitluku a Kupres dobije Kamešnicu.
Brotnjo ispada ako izgubi od Bigesta a Kupres dobije Kamešnicu.
Kupres ispada ako pobjedi Kamešnicu a u Čitluku bude remi.
Bigeste ispadaju ako izgube u Čitluku a Kupres dobije Kamešnicu.
Brotnjo ispada ako izgubi od Bigesta a Kupres dobije Kamešnicu.
-
- Kontakt:
Ispadne li Brotnjo treba se skupit i demolirat Opcinu i Bare 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne ispada nitko.
jedan ide gore > 13 klubova
ulaze jedan ili dva > 14 ili 15
možda se ugasi Bigeste > 13 ili 14
Iz lige "ispada" Rama, koja je napustila natjecanje usred sezone.
Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:Ne ispada nitko.
I ako ispadne iz 1. Lige Branitelj ili Igman opet maksimalno 16.
www.facebook.com/hnkvisici
Onda ovu stranicu vode neka djecahnkvisici je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Ne ispada nitko.

https://bs-ba.facebook.com/pages/H%C5%A ... 6998041847" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Igman je kolo prije kraja riješio pitanje opstanka.Branitelj je u nezavidnom položaju i samo pobjeda u Gračanici ga ostavlja u Prvoj ligihnkvisici je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Ne ispada nitko.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tako djeluje, dijete iz sedmog-osmog razreda sa dvicom iz hrvatskog.
Kolekcionar iz sarajeva,uspomene nosi i iz posusja,dok smo bili u premijer lizi!
Svi u Kamešnicu
Također, a kako sam već naveo, ispadanje barem jednog kluba (koje pak nigdje nije navedeno kao obveza) je zadovoljeno istupanjem Rame.
Kolekcionar iz sarajeva,uspomene nosi i iz posusja,dok smo bili u premijer lizi!

Svi u Kamešnicu

Također, a kako sam već naveo, ispadanje barem jednog kluba (koje pak nigdje nije navedeno kao obveza) je zadovoljeno istupanjem Rame.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Vidio sam slike, i video gdje se slavi , al imaju li igdje golovi sa ove top tekme sto je bila prosli vikend?

- Papastathopoulos
- Kontakt:
0:1 Turbina (mescini poluvrijeme)
0:2 , 38'
0:2 , 38'
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.