BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Muster I CHANG su bili mali ljudi pa su igrali vrhunski tenis.Za tenis TREBAJU VRHUNSKI USLOVI ZA RAD!
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 26 maj 2014, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je vrijeme da prestanemo da mastamo i da budemo sretni sto nakon toliko godina imamo nekog igraca u glavnom zrijebu GS. Budimo realni.
Dobro je. Korak po korak bit ce nešto od Dzumija. Po svemu sudeći bit ce jedini nas teniser i na Wimbledonu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Iskorak se pravi preko ATP turnira..._dreamer_ je napisao/la:Solidan nastup... Barem se nije obrukao, no mora jos nema tog iskoraka od njega. Nista, bice bolje iduce godine...
Ne možeš uči u Grand Slam preko kvalifikacija i očekivati da izbaciš nositelja.
Što više igra ATP turnira, steći će sve više i više iskustva a i bolji rejting koji će mu omogućiti da igra protic lakših protivnika.
Ja sam danas zadovoljan. A to što je neko rekao da ima igrača od 22 godina koji pobjeđuju starije tenisere.... To su buduće zvijezde, to nije standard.
Sent from my C6506 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 26 maj 2014, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta! Imao je šansu u 2. setu, da je to uzeo, mislim da bi uzeo i meč ali ovako je pao psihološki. Sljedeći turnir je u Aradu, sljedeće sedmice se igra. Tu mora dobar rezultat napravit.
Realno, ždrijeb je bio težak i bilo je očekivano da izgubi.
Realno, ždrijeb je bio težak i bilo je očekivano da izgubi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bas vala,konacno imamo nekoga na GS-u,treba biti realan,za mene ce Damir ispuniti sva ocekivanja ulaskom uTop 100,i to je to.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma dobra provjera za Damir da vidi gdje je trenutno u odnosu na najbolje, može mu ovo puno značiti u budućnosti, odigro je solidan meč, proveo je skoro tri sata sa igračem iz TOP 30 na terenu, to je najbolji trening i sticanje iskustva, nadati se da u narednom periodu može uzeti neki CH i direktno se plasirati na WB
ostaje žal za neiskorištenom prilikom, al šta da se radi bar smo mi navikli na takve stvari

ostaje žal za neiskorištenom prilikom, al šta da se radi bar smo mi navikli na takve stvari
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad gledam, danas je bio deadline za kvale za Wimbledon. Volio bih kad bi bio poslije RG, ima sljedeće sedmice Arad pa da tu odigra dobro i da uđe u TOP 100. Valjda do USO uđe u TOP 100.legenda reala je napisao/la:Ma dobra provjera za Damir da vidi gdje je trenutno u odnosu na najbolje, može mu ovo puno značiti u budućnosti, odigro je solidan meč, proveo je skoro tri sata sa igračem iz TOP 30 na terenu, to je najbolji trening i sticanje iskustva, nadati se da u narednom periodu može uzeti neki CH i direktno se plasirati na WB![]()
![]()
Ne znam koliko može na travi, mislim da je on rekao da se najbolje osječa na zemlji i travi.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel se zna gdje će Džumi igrati svoj sljedeći turnir? Neka neko napiše raspored ako se zna. Ganjanjem čelendžera mogo bi upast u glavni ždrijeb WBa..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=453850" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Jel se zna gdje će Džumi igrati svoj sljedeći turnir? Neka neko napiše raspored ako se zna. Ganjanjem čelendžera mogo bi upast u glavni ždrijeb WBa..
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Morao se iskoristi broj neforsiranih pogrešaka Lopeza, ali se Damir potrudio da on bude taj koji ih ima više. Damir nikad neće imati trenera, ne da Nerfid da mu neko sina trenira, ne daj Bože, misli čovjek da mu još može pomoći. Sad će otići da odmara, neće trenirati par dana i tako će usljediti opet porazi od igrača oko 500.mjesta na ATP listi.
22 su mu godine i vrijeme je da nešto napravi, to nije sad uradio, ali u narednom periodu mora... samo što se bojim da će se ovim zadovoljiti i da se neće truditi da više napreduje.
22 su mu godine i vrijeme je da nešto napravi, to nije sad uradio, ali u narednom periodu mora... samo što se bojim da će se ovim zadovoljiti i da se neće truditi da više napreduje.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- hule_barca
- Kontakt:
Treba biti objektivan i priznati da je i ovo neki maksimalan domet trenutno. Gledajući statistiku Damir je odigrao meč čak iznad nekog svog nivoa sa visokim procentom prvog servisa pogotovo za njega. Doće to sve na svoje, ne može se tako lako ni uspjeti u tenisu. Ne može on sa jednom Challenger titulom napraviti čudo na Grand Slamu. Ok, AO je bio dobar, ali to se rijetko dešava. Mora sada raditi još jače na Challengerima i na ATP 250 da bi stekao to iskustvo koje je danas presudilo. Ne treba očajavati, ovo je realna slika, ali isto tako i optimistična za budućnost. Ako bude konstantniji u nastavku karijere nećemo mi brinuti oko ulaksa na Grand Slam i prolaska prvog kola 

Mes Que Un Club
Re: Odg: BiH Tenis
Dobar turnir, hvala careUnofficialpage je napisao/la:http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=453850" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Jel se zna gdje će Džumi igrati svoj sljedeći turnir? Neka neko napiše raspored ako se zna. Ganjanjem čelendžera mogo bi upast u glavni ždrijeb WBa..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Hoce li popraviti poziciju na ATP listi poslije RGa?
-
- Kontakt:
malo gledam brkica na atp , pa recimo brkic da do kraja godine osvoji tri futuresa , i da bar izbori dva polufinala i jedno finale , eto ga u Australija
slabo brani bodova , al kako igra po ovim futuresima ne bi me nista iznenadilo , go brka 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoće, bit' će oko 120. pozicije.Batko je napisao/la:Hoce li popraviti poziciju na ATP listi poslije RGa?
Izašla je lista za kvale Wimbledona, Damir je 17. nosilac a Mirza je 18. alternativa. Nadamo se da će 18 igrača odustati.

Sljedeće sedmice Damir igra challenger u Aradu, gdje brani 10 bodova.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zna li neko šta bi od one Tadeje Majerič što je trebala igrati za nas?
Hoće li biti šta od toga ili je samo neka šuplja priča..
Hoće li biti šta od toga ili je samo neka šuplja priča..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: BiH Tenis
Teško ce Mirza ista napraviti, katastrofalan je. Nema šanse da 18 igrača odustane.Unofficialpage je napisao/la:Hoće, bit' će oko 120. pozicije.Batko je napisao/la:Hoce li popraviti poziciju na ATP listi poslije RGa?
Izašla je lista za kvale Wimbledona, Damir je 17. nosilac a Mirza je 18. alternativa. Nadamo se da će 18 igrača odustati.
Sljedeće sedmice Damir igra challenger u Aradu, gdje brani 10 bodova.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
odustat ce preko 20 igraca to je sigurno , svake godine tako bude , paris je drugo , tu igraju svi zemljani i ovi teskasi pa onda slabo odustajanja .. znaci otprilike oko 25 -30 odustajanja sigurno ce da bude ..
a i sad u parizu je odustalo preko 18 igraca
a i sad u parizu je odustalo preko 18 igraca

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trebalo bi da dosta zemljaša odustane od W.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.