NK Široki Brijeg

york
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la york » 13 feb 2010, 23:02

svaka cast za pobjedu!!
evo jos jedan pokazatelj (iako su prijateljske utakmice) da nasa liga nije nista losija od hrvatske lige, to su danas dokazali zeljeznicar i siroki!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 feb 2010, 23:05

york je napisao/la:svaka cast za pobjedu!!
evo jos jedan pokazatelj (iako su prijateljske utakmice) da nasa liga nije nista losija od hrvatske lige, to su danas dokazali zeljeznicar i siroki!
Ma u Hrvatskoj osim Dinama ostali su ništa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 feb 2010, 23:10

Čestitke na pobjedi ;) Jos jedan rezultat koji me danas oznenadio ;)
Al opet, to je prijateljska tekma, pa bez obzira na sve, mozda i nije realan omjer snaga..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 feb 2010, 00:42

dubrava je napisao/la:Čestitke na pobjedi ;) Jos jedan rezultat koji me danas oznenadio ;)
Al opet, to je prijateljska tekma, pa bez obzira na sve, mozda i nije realan omjer snaga..
jbg-a isto ko što je i njima prijateljska tako je i nama...obje ekipe su u istoj poziciji, svi rade, trude se i bore za pozicije..tako da po meni i te kako važeći rezultat..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 feb 2010, 00:53

Borčevac je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Sibenik (2.momcad HNL)-Siroki (1.momcad BiH) 0:1 :mrgreen:
gooooo nasi!
Šibenik je 3. momčad a ne 2. 8-)
svejedno, dijeli 2mjesto jer ima 33 boda kao i druga Cibalia..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 feb 2010, 01:58

Ma kakav Sibenik i HNL, de molim vas spustite se sa pijedestala. Eto taj silni Hajduk na svoju 99ogodisnjicu nije u stanju dobiti Zeljeznicar (bez ikakve uvrede, cisto gledam po formi i slicno), a sta ce tek ovi ostali.
Odgovorno tvrdim vec niz godina da dugogodisnje najjace ekipe ove lige (Siroki, Zrinjski, Sarajevo) ce dobiti BILO KOJEG protivnika u HNL-u osim eto Dinama (a i to ne iskljucujem niposto dok ne vidim na djelu, a vidio sam protiv Zrinjskog i nisam bio impresioniran), i to je tako. Nastranu prijateljske utakmice.
Da ova liga ima normalne suce, uvjete, savez koji nije kriminalan, celne ljude momcadi koji ustvari rade a ne bave se proslosti, medijsku pokrivenost, ekipe poput Širokog, Zrinjskog, Sarajeva, Zeljeznicara, Celika, Veleza, Slobode, itd., bi harale, a em sto je pet puta zanimljivija od liga regije, samo eto nazalost i nacionalni faktor daje tezinu tome, no to je druga stvar i stvar drzave.
U svakom slucaju, meni sasvim ocekivano, imamo veznu liniju koja je i protiv Cibalie, eto druge momcadi hnl-a s istim brojem bodova kao Sibenik, dokazala da oni nemaju sta traziti protiv nas u punom sastavu osim na kontre. Samo, realni problem je vec neko vrijeme obrana, i nadam se da ce to uprava na vrijeme ispraviti da ne patimo zbog toga, jer prema naprijed smo prejaki. Momci, svaka cast!
...Život za Široki...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 feb 2010, 02:11

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma kakav Sibenik i HNL, de molim vas spustite se sa pijedestala. Eto taj silni Hajduk na svoju 99ogodisnjicu nije u stanju dobiti Zeljeznicar (bez ikakve uvrede, cisto gledam po formi i slicno), a sta ce tek ovi ostali.
Odgovorno tvrdim vec niz godina da dugogodisnje najjace ekipe ove lige (Siroki, Zrinjski, Sarajevo) ce dobiti BILO KOJEG protivnika u HNL-u osim eto Dinama (a i to ne iskljucujem niposto dok ne vidim na djelu, a vidio sam protiv Zrinjskog i nisam bio impresioniran), i to je tako. Nastranu prijateljske utakmice.
Da ova liga ima normalne suce, uvjete, savez koji nije kriminalan, celne ljude momcadi koji ustvari rade a ne bave se proslosti, medijsku pokrivenost, ekipe poput Širokog, Zrinjskog, Sarajeva, Zeljeznicara, Celika, Veleza, Slobode, itd., bi harale, a em sto je pet puta zanimljivija od liga regije, samo eto nazalost i nacionalni faktor daje tezinu tome, no to je druga stvar i stvar drzave.
U svakom slucaju, meni sasvim ocekivano, imamo veznu liniju koja je i protiv Cibalie, eto druge momcadi hnl-a s istim brojem bodova kao Sibenik, dokazala da oni nemaju sta traziti protiv nas u punom sastavu osim na kontre. Samo, realni problem je vec neko vrijeme obrana, i nadam se da ce to uprava na vrijeme ispraviti da ne patimo zbog toga, jer prema naprijed smo prejaki. Momci, svaka cast!

Problem ne samo u fudbalu je ovo . ;)
samo umjesto saveza-vladu
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 feb 2010, 02:15

Jebga, sve je to istina, ali nazalost nije cisto do obicnog naroda, nego celnih ljudi koji iznova filuju taj isti narod vlastitim idejama, fiksacijama, glupostima i nerealnim obecanjima, a moglo bi biti kudikamo drugacije.
...Život za Široki...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 14 feb 2010, 09:08

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma kakav Sibenik i HNL, de molim vas spustite se sa pijedestala. Eto taj silni Hajduk na svoju 99ogodisnjicu nije u stanju dobiti Zeljeznicar (bez ikakve uvrede, cisto gledam po formi i slicno), a sta ce tek ovi ostali.
Odlican post, slazem se sa svim i drago mi je da su zeljo i siroki pokazali jucer razvikanoj HNL.
Cuva Bog Zelju svog!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 feb 2010, 18:05

Šroki se vratio kući

Nakon što se dio priprema odrađivao u Širokom Brijegu, Široki je zadnjih tjedan dana boravio na Makarskoj rivijeri. U hotelu Osejava igrači su imali sve što im je bilo potrebno, no kako to obično i biva sve je malo pokvarila kiša koja je od utorka neprestalno padala te zadavala dosta problema. Čak su neki treninzi rađeni na plaži, a morala se odgoditi pripremna utakmica sa Rabotničkim. Ipak uspjelo se nešto i odigrati (trokut turnir Široki-Zmaj- Rabotnički po 30. minuta, sa Zmajom 1:1, a Rabotničkim 0:0 ) te u klasičnoj utakmici pobjeđen je Zmaj 3:0.

Na povratku iz Makarske plavi sa Pecare su gostovali u Šibeniku, odmjerivši snage sa domačom ekipom koja je jedno od iznenađenja dosadašnjeg dijela HNL-a. U dosta dobroj utakmici Široki je dominirao većim dijelom utakmice, stvorio više izglednih prigoda te domaćin može biti zadovoljan minimalnim porazom od 1:0. Gol je u 28. minuti postigao Šilić iz jedanaesterca, prije toga je domaći vratar srušio Juru Ivankovića.

Široki nastavlja pripreme u svom trening Kampu a već u srijedu bi trebali odigrati još jednu oglednu utakmicu, ovaj put protivnik će biti ekipa Lučkog, 2. HNL.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 feb 2010, 17:06

čitam danas da nas je Hajduk zvao da odigramo prijateljsku na poljudu ali da nisu nasi prihvatili jer se ne uklapa u raspored..bas mi zao..i da ih je dobit..

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 16 feb 2010, 17:48

sto je hajduk navalio na bh klubove.... :D
dobio bi hajduk par komada

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 16 feb 2010, 18:38

široki razvalio 6 momčad 2 hnl lučko sa 7-0 u prvom poluvremenu j bilo čak 6-0,3 gola karoglana,ovo im je 7 pripremna utakmica bez poraza 5 pobjeda i 2 remija.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 feb 2010, 18:59

Sigurno. Prica mi momak, inace fanatik za ovu nasu ligu, ja bih dodao i prefiks - ludjak :-)...Gledao je Siroki protiv Sibenika, a gledao je, naravno, i sve ostale ekipe u jacim prijateljskim tekmama.... Njegov komentar je jednostavan---trenutno ste daleko najspremnija ekipa u BiH....Posto cete vjerovatno izboriti Europu, pa mozda i sigurno, zelim vam da iduce godine idete i jos jednu stepenicu dalje....Mislim da mozete..Cestitke na radu...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 feb 2010, 19:33

carina je napisao/la:Sigurno. Prica mi momak, inace fanatik za ovu nasu ligu, ja bih dodao i prefiks - ludjak :-)...Gledao je Siroki protiv Sibenika, a gledao je, naravno, i sve ostale ekipe u jacim prijateljskim tekmama.... Njegov komentar je jednostavan---trenutno ste daleko najspremnija ekipa u BiH....Posto cete vjerovatno izboriti Europu, pa mozda i sigurno, zelim vam da iduce godine idete i jos jednu stepenicu dalje....Mislim da mozete..Cestitke na radu...
Povratkom Kozula borbenog igraca i dolaskom tehnicki potkovanog Karoglana koji uz vezni red Wagner,Silic,Ivankovic i najboljeg napadaca Wareu Siroki je najblizi tituli,Sarajevo zadrzalo kostur al sumnjam da mogu ugrozit Sirokog,Borac ostao bez Bilbije i Vranjesa dvojca koji je gurao Borac ka vrhu stoga njima bi bio uspjeh zadrzati 2. poziciju,Velez i Zeljo vise nego dobri,nastavak ce biti najzanimljiviji u regiji !
HSK Zrinjski Mostar

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 feb 2010, 21:49

Babilon je napisao/la:
carina je napisao/la:Sigurno. Prica mi momak, inace fanatik za ovu nasu ligu, ja bih dodao i prefiks - ludjak :-)...Gledao je Siroki protiv Sibenika, a gledao je, naravno, i sve ostale ekipe u jacim prijateljskim tekmama.... Njegov komentar je jednostavan---trenutno ste daleko najspremnija ekipa u BiH....Posto cete vjerovatno izboriti Europu, pa mozda i sigurno, zelim vam da iduce godine idete i jos jednu stepenicu dalje....Mislim da mozete..Cestitke na radu...
Povratkom Kozula borbenog igraca i dolaskom tehnicki potkovanog Karoglana koji uz vezni red Wagner,Silic,Ivankovic i najboljeg napadaca Wareu Siroki je najblizi tituli,Sarajevo zadrzalo kostur al sumnjam da mogu ugrozit Sirokog,Borac ostao bez Bilbije i Vranjesa dvojca koji je gurao Borac ka vrhu stoga njima bi bio uspjeh zadrzati 2. poziciju,Velez i Zeljo vise nego dobri,nastavak ce biti najzanimljiviji u regiji !
sasvim sigurno..samo nam dajte tv prijenose i neka sve bud fer i korektno..da gledamo pravi nogomet..a tribine pune..

JEDVA ČEKAM!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 feb 2010, 22:27

Kaze Alaim boji se zakulusnih radnji a nije se bojao pic... mu materina kad se Sarajevu stelilo da bude prvak a Zrinjskog lomilo po Orasju i ostalim selendrima samo da ne osvoji prvenstvo umjesto Sarajeva ,jos kad se sjetim oduzimanja bodova....Sugo sugavi pitarski!
HSK Zrinjski Mostar

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 16 feb 2010, 23:13

Babilon je napisao/la:Kaze Alaim boji se zakulusnih radnji a nije se bojao pic... mu materina kad se Sarajevu stelilo da bude prvak a Zrinjskog lomilo po Orasju i ostalim selendrima samo da ne osvoji prvenstvo umjesto Sarajeva ,jos kad se sjetim oduzimanja bodova....Sugo sugavi pitarski!

nasla k urva o postenju 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 feb 2010, 23:36

jeste,Alaim je uvjek bio stranacka k urva 8-)
HSK Zrinjski Mostar

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 feb 2010, 23:37

adnanhz je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Kaze Alaim boji se zakulusnih radnji a nije se bojao pic... mu materina kad se Sarajevu stelilo da bude prvak a Zrinjskog lomilo po Orasju i ostalim selendrima samo da ne osvoji prvenstvo umjesto Sarajeva ,jos kad se sjetim oduzimanja bodova....Sugo sugavi pitarski!

nasla k urva o postenju 8-)
:D :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, MSOZ101, successminator, Tuce11 i 33 gosta.