AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

CRNI_SA
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la CRNI_SA » 16 feb 2010, 22:44

uz ovakvog ronaldinha imate sanse na old trafordu ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 16 feb 2010, 22:44

Zašto su igrane samo dvije utakmice???Vjerovatno sam nešto propustio...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 16 feb 2010, 22:45

Milan puno bolji večeras po meni.. al jbga pali su tih 20 minuta drugog poluvremena i to je iskoristila Manča (točnije Rooney).. Ja sam uvjeren da Manča nikad nije bila slabija... nikakve igre oni nemaju..
da je zapala s Interom ove godine glatko bi je izbacili ... nadam se da će Milan proć iako imaju male šanse..
i btw. Pato danas najgori na terenu, a ništa nije bolji bio ni Beckham, a Dida mi je uvijek katastrofalan, nije mi jasno što ga Leonardo forsira kad ima solidnu zamjenu u Flaviu Romi.. pa svaka mu je intervencija nesigurna.. trenutno možda i najgori golman u Italiji.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 feb 2010, 22:45

milan odigrao dobru utakmicu, ali jednostavno nije imao sreće, pokazali više od mančestera, zaostatak od jednog gola djeluje nadoknadivo ali mislim da je noćas milan ispao iz LP(nešto poput BiH u portugalu), jer od ovoliko šans morali su zabiti barem još 2 gola. mančesteru čestitke na pobjedi i vjerovatnom prolazu, da je zasluženo baš i nije ali i sreća je dio sporta
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 feb 2010, 22:47

bayer 04 je napisao/la:Zašto su igrane samo dvije utakmice???Vjerovatno sam nešto propustio...
drugaciji raspored. ma garantujem zivotom da smo bolji od njih u ovoj utakmici bili al srece nikako nismo imali. neznam i da prodjemo mancester plafon nam je cetvrtinafinala jer barcelona,celzi,real,inter su za nas sile u ovom trenutku. uzdam se u ronaldinha a u pata sam izgubio totalno povjerenje. a dida je solidan bio nijedan gol nije njegov bio.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 16 feb 2010, 22:48

Onaj...Da je večeras bio Džeko umjesto Huntelara zabili bi peticu...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 feb 2010, 22:53

Uzvrat će biti zanimljiv ali teško Milan može dati 3 gola, jer United će dati barem 1
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 16 feb 2010, 22:53

bayer 04 je napisao/la:Onaj...Da je večeras bio Džeko umjesto Huntelara zabili bi peticu...
Da su babi muda, nebi bila baba xD :roll: :lol:
mB!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 feb 2010, 22:57

Večeras je Ronaldinho pokazao zašto je nekad bio najbolji na svjetu i da se polahko vraća. Naravno, da bi se vratio treba čitava ekipa igrat kako treba...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 feb 2010, 23:00

Ronaldinho majstor nad majstorima. Ponovo se nazire stara forma.
Inace utakmicu ste odigrali dobro, barem prvo poluvrijeme, drugo ste bili slabi, ali jedna majtorija Dinha, a jos veca Seedorfa malo je neizvjesnosti donijela.
Pato ne moze igrati na krilu, puno je opasniji kada igra spica. :!:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 16 feb 2010, 23:03

Ah... onoliko promasenih sansi se morali obiti od glavu.
ManU je prije tekme,negdje dobre vitre udijelio.
Steta,ali sta je tu je.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 feb 2010, 23:04

omerbavarac je napisao/la:Ronaldinho majstor nad majstorima. Ponovo se nazire stara forma.
Inace utakmicu ste odigrali dobro, barem prvo poluvrijeme, drugo ste bili slabi, ali jedna majtorija Dinha, a jos veca Seedorfa malo je neizvjesnosti donijela.
moze on igrat al ga evra stavio u dzep. jbg tesko je protiv evre.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2010, 23:06

omerbavarac je napisao/la:Ronaldinho majstor nad majstorima. Ponovo se nazire stara forma.
Pato je vrhunsko krilo a i igra Milana se sada temelji na igri preko krila,ali dzaba ti je kad igras protiv kvalitetnog beka,plus sto se Pato vratio tek nakon povrede...Evra je vjerovatno i najbolji lijevi bek na svijetu,nije prvi put da se veliki igrac pored njega ne naigraju

Jbg nemoguce je svaku utakmicu vrhunski odradit...dokazat ce se jos Pato ima fore tek mu je 20 :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 16 feb 2010, 23:08

harinjo je napisao/la:
cappy je napisao/la:Ma sta vam je ba sto zalite svi Milan pa nije jos gotovo ako iko se moze izvuci iz ovog to je Milan i ja vjerujem da ce proci dalje nisu djaba najbolji talijanski klub u evropi
ma đeće 2 razlike dobiti na old trafordu :roll:
ma ija kazem znam da mi mozemo iznendit ali me samo tjesi ona pobjeda nad realom pa sto nebi pokusali dat dva gola tamo vidjecemo

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 feb 2010, 23:11

mančester fizički i trkački jači, bez neke lijepe igre, ali rezultat je tu, u milanu ronaldinjo daleko ispred svih ostalih, još su dobri nesta, silva, solidni bonera(iako kriv za 2.gol), becks, huntelar, podbacili pato pirlo ambrosini, favali, a dida nije ništa odbranio, mada nije kriv ni kod jednog gola treba mu se ljetos nakon isteka ugovora zahvaliti.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 feb 2010, 23:14

Onaj gol Seedorfa vrijedan je trofeja Lige prvaka ! 8-)
Ono smecu Utd ponovo sretno dosao do nezasluzene pobjede.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 feb 2010, 23:16

^ Ruzni vas dokrajci . Ronaldinho strasan , Pato nedovoljno oporavljen , Huntelar lopata , Sedorf trebao od pocetka igrati umjesto Bexa , povreda Antoninia koji je strasno odigrao . Nani se nije primjetio dok nije usao Favali ..

Englezi su Englezi , jbg .. Pored Chelsea gored protivnika niste mogli dobiti :P

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 feb 2010, 23:17

U ovoj tekmi su se vidjele razlike EPL-a i Seria A ;) Manchester puno spremniji, puno više trči i puno se više igrači zalažu dok Milan, heh, možda osim Ronaldinha i Sedorfa nema se ko spomenut :( Treba tu jedan Gatuso da se bori za svaku loptu...al et...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 feb 2010, 23:44

Ovo je za ismijat se posteno... najzalosnije je sto neki ljudi ovdje misle da su one finte Ronaldinha fudbal i da zato treba pobijediti... misle tako, a rezultati zadnjih godina pokazuju nesto sasvim drugo... finte su za poligona a prava igra je ono sto igra Fletcher... naravno, to nogometni slijepci kao sto je ovaj ado i njemu slicni ne vide, a do prije par sati me je uvjeravao da ce Milan razvaliti Uniteda... tamo je se jos neko javio gdje kaze kako bi United ove godine sigurno ispao od Intera i neke slicne nebuloze... problem vas svih ovdje je ogroman nedostatak objektivnosti i ogromna kolicina fudbalskog neznanja, vjerovatno sto broj godina vecine ne prelazi 17. Milanov trener je jos jednom pokazao da je neiskusan, da njegova igra nema ni glavu ni rep, sto naravno za SAF-a, koji ima fudbal pod noktom malog prsta, znaci samo jedno - siguran prolaz. Ja znam da ce uslijediti citati prozvanih, ali me to uopste ne zanima, nemam se namjeru vracati na ovu temu, Milan je vec ionako apsolvirana prica... nova sezona-nova prilika.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 16 feb 2010, 23:51

Isnar je napisao/la:Ovo je za ismijat se posteno... najzalosnije je sto neki ljudi ovdje misle da su one finte Ronaldinha fudbal i da zato treba pobijediti... misle tako, a rezultati zadnjih godina pokazuju nesto sasvim drugo... finte su za poligona a prava igra je ono sto igra Fletcher... naravno, to nogometni slijepci kao sto je ovaj ado i njemu slicni ne vide, a do prije par sati me je uvjeravao da ce Milan razvaliti Uniteda... tamo je se jos neko javio gdje kaze kako bi United ove godine sigurno ispao od Intera i neke slicne nebuloze... problem vas svih ovdje je ogroman nedostatak objektivnosti i fudbalskog neznanja, vjerovatno sto broj godina vecine ne prelazi 17. Milanov trener je jos jednom pokazao da je neiskusan, da njegova igra nema ni glavu ni rep, sto naravno za SAF-a, koji ima fudbal pod noktom malog prsta, znaci samo jedno - siguran prolaz. Ja znam da ce uslijediti citati prozvanih, ali me to uopste ne zanima, nemam se namjeru vracati na ovu temu, Milan je vec ionako apsolvirana prica... nova sezona-nova prilika.
vidim da si objektivan :x a promašene šanse kod 1 0 :?: igra mančestera smiješna 1 sretan go i majstore rooneja su održale man u :!: runiju svakA ČAST A RONALDINJO JE POKAZOO DA JE KLASSA :!: mislim da će teško milan nešto uraditi :arrow: ali nije još sve gotovo...90 min je još ostaloo :!: a ti nogometni znalče man ništa nije specijalno pokazo prema tome nepeglaj nas :!:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.