BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Ide Damac rutinski 64 75 62 

dajte neki link
Vamos Lopez! (a la casa)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Trezeguet17
- Kontakt:
kiša opet, izgleda da se odgađa ...

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Bolje pokupiti kvotu 1,45 i uzivati, znamo svi da ce ga Lopez sahraniti!!!
Stern des Südens
Sretno dzumiiiiiiiii
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
reketom ga damirrrrrrrrrrrreeeeeeeeee.. 

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Kvota jos opala na damira, sad 2,75, na Lopeza 1,45
Kisa,pomjera se mec vjerovatno
- Trezeguet17
- Kontakt:
ako je kiša već trebala da padne bolje ovako prije meča, nego tokom meča, čekat ćemo, koliko niko ne zna 

Tako je. Uplatis na Lopeza i u slucaju poraza Dzumija imas utjesnu nagraduproFCB je napisao/la:Bolje pokupiti kvotu 1,45 i uzivati, znamo svi da ce ga Lopez sahraniti!!!

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
moRel ovaj brateshheff je napisao/la:dajte neki link
" onclick="window.open(this.href);return false;
_dreamer_ je napisao/la:Tako je. Uplatis na Lopeza i u slucaju poraza Dzumija imas utjesnu nagraduproFCB je napisao/la:Bolje pokupiti kvotu 1,45 i uzivati, znamo svi da ce ga Lopez sahraniti!!!. Cesto sam to radio dok sam se kladio...
Upravo tako, da hoce nastavit ova kisa padat,pa da se nadamo da ga pomjere na neki teren koji je pokriven kamerom!!!
Stern des Südens
Ovaj Dodig najpozeljniji protivnik u prvom kolu,evo opet predao 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čisto da se zna da ovdje ima livescore 
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 365_231236" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 365_231236" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Trezeguet17
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:moRel ovaj brateshheff je napisao/la:dajte neki link
" onclick="window.open(this.href);return false;

- fanatic1991
- Kontakt:
Zar nije trebao igrati na terenu koji je pokriven kamarema? 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
- Kontakt:
A daj idi u qrac i kisa 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.