FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

zdravo,dobro nam dosaoMrgudOtlw je napisao/la:Zdravo raja,ja sam novi na ovom forumu... Nadam se dugoj saradnji i sve boljem i boljem nasem Sarajevu !

Re: Odg: FK Sarajevo
Ako znas to poznato ime baci na ppfcsforever je napisao/la:Mislim da je od 3-4 koji dolaze, jedno ime će biti baš ono poznato. Pored toga bilo je planirano na posudbu dovesti 2 igrača iz Cardiffa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Al eto, mora se o necem pisat

- franklampard8
- Kontakt:
Mato ostani !simon je napisao/la:Dino Selimović za ****.ba: Želimo zadržati Matu Jajala
- Burberry46
- Kontakt:
Mislim da nece vise racunati na njega, nije se ni pojavio na dodjeli trofeja, nestao momak od 1 majafukarezv je napisao/la:kakva je situacija sa Travancica da li racunate na njeg za sedecu sezonu ?

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma naravno da se nezna nista. Sigurno veoma mali spektar ljudi zna imena koja su u opticaju. A po meni najvece pojacanje bi bilo ostanak Mate Jajala,igraca uz kojeg ce Cimirot jos vise napredovati i pravog primjera profesionalca svima u ekipi. Iskreno,veoma tesko bi mogli nadoknaditi(skoro pa nemoguce) njegov odlazak !Hordas Doboj je napisao/la:Ma to su sve nagađanja. Rijetki su koji znaju koji ce igrac potpisat za nas i s kim se uopste pregovara. Tako da se bezze gađamo nekim imenima.
Al eto, mora se o necem pisat
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nadajmo se, mada ne treba ocekivati mnogo. Ponuda njemu nece nedostajat, sad kakvih sve i za koju lovu.sarajlija je napisao/la:Sad se znaci prica o ostanku Mate, nadajmo se najboljem i da ce ovaj momak ostati u klubu i dalje.
I njemu je vjerujem bolje igrati u ekipi koja se bori za vrh u losoj ligi i osvajati trofeje, nego otic u jacu ali u ekipu sa skromim ambicijama i borbom za ostanak (tipa Austrija, Belgija, Ukraj. Turska, Svicarska...) nagadjam

Iako bi ostao, to bi bilo polusezona ili u krajnjem slucaju sezona.
Stvarno ce ga biti skoro pa nemoguce zadrzati

http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

- Evolution87
- Kontakt:

Mada i da mislim da nema sanse da ostane, tesko da mozemo parirati klubovima iz Serie B.
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Babuka31, boki86, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, ErosViverosViv, Fouzi1, HyperOS, insimadop, Inspiracija, J1897, JimmyPage, johntravolta123, JuricaSpindl, Kaunas, Kockoglavi, kraljlavova, MaroonWhite1946, mercurial, mikimaus, napoleon72, nebeskasila, NeSamSafetee, Pasharoni, PingoFTW, Pitaristok, Posejdon, Proximic, Rauber33, rimljanin90, ristagrad, SAMO BORDO, selver79, siroliver69, skoJaa, tuitamo, unityvillage, USB, Varijantas8, Zagor, zagorski i 457 gostiju.