ovo nikako ne valja za pjanica.ovu mu je vec treca ,cetvrta utakmica da kad on izadje gube i onda na kraju drugi igraci rjesavaju u svoju korist tojest lyona.DeepPurple je napisao/la:pa sta valladolid dobi crveni pa tek onda izjednacise.Casillas je napisao/la:opaaa![]()
mora da ste ponosni.....
na crveni karton
Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Olympique Lyonnais
Ovo je odlicno,treba koristit kikseve Bordoa i Marseja.
Sto se tice Pjanica on jos ima 19 godina i jedan je od najperspektivnijih mladih igraca na Svjetu,al nemoze svaku utakmicu odigrat maestralno,premlad je on jos da bude vodja na terenu,al za 2-3 godine ce biti strasan.
Sto se tice Pjanica on jos ima 19 godina i jedan je od najperspektivnijih mladih igraca na Svjetu,al nemoze svaku utakmicu odigrat maestralno,premlad je on jos da bude vodja na terenu,al za 2-3 godine ce biti strasan.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Fuuuuuuuj samo bod smo osvojili,a Bordo kiksnuo...eee jesmo mocni... 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
HahahahahahaBIHfan je napisao/la:Ovo je odlicno,treba koristit kikseve Bordoa i Marseja.
- majestic24
- Kontakt:
Joj,kiks za kiksem. Umjesto da spuste ovu prednost Bordoa,oni osvoje samo bod protiv Toulusea c c c... onaj Puel nije bas neki kvalitet od trenera,jer ima igrace,a nema razultate. Njegova greska. Vecinu ovih igraca je on doveo, tak da ide sve na njegovu dusu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
A sta je smijesno??fanab XXL je napisao/la:HahahahahahaBIHfan je napisao/la:Ovo je odlicno,treba koristit kikseve Bordoa i Marseja.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sutra ce biti pakleno nadam se pozitivnom. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
na eurosportu pjanica sutra ne najavljuju u prvih 11.
Lyon davatelj Real Madrid primatelj
2:1 moja progonoza
2:1 moja progonoza

1974---1975---1976---2001---2013---2020
1-4 moja prognoza objektivno 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:1-4 moja prognoza objektivno
Daj ti nama subjektivno,a to je 2-0

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Wonderkid je napisao/la:Sto je ovako malo navijaca Lyona
Dobrodosao,napokon imam podrsku,Cichino4 je tu i sad ti....

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
remizirat aBdWonderkid je napisao/la:----------------Lloris-------------------
Reveillere-Cris-Boumsong-Cissokho
---Pjanic----Toulalan----Kallstrom---
-----Govou---Lisandro---Bastos------
Evo ekipe koja ce veceras pregaziti Real
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
- Kontakt:
Sta ce nam ova tema kad svi pisu na Pjanićevoj o utakmici?

Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Mr Plummer je napisao/la:Sta ce nam ova tema kad svi pisu na Pjanićevoj o utakmici?![]()
![]()
Ipak se mora komentirati svaki dodir Miralema, jer je on naš

Čestitam Lyonu na zasluženoj pobijedi. Pokazali su kako sa pravim motivom, htjenjem, voljom, i hrabrosti ništa nije nemoguće. Pobijedili su jedan jak tim, te imaju jako povoljan rezultat pri uzvratu u Madridu. Kapa dolje i za odbranu Lyona koja nije primila gol od ekipe koja ia strašan napadački potencijal.
prognozirao sam pobjedu doduse malo sam fulao rezultatski al et... 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nije Pjanicev, al' je dobar.
Nije Pjanicev, al' je dobar.

Ordem e progresso
Bas sam trazio da vidim gol...sta reci nego cudo,zavuce je nebi je tri golmana vadila
I cestitke na pobjedi

I cestitke na pobjedi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- majestic24
- Kontakt:
Evo gledam utakmicu,snimak na bht. Lyon odlican,sjajan. Nije ni cudno sta su pobijedili.Cescinho4 je napisao/la:Svaka cast, vise nego zasluzeno...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Lagana pobjeda protiv antitalenata iz Madrida. 

Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.