AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 23 maj 2014, 22:02

http://sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea ... rda/131816" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: Ćeloo eto materijala za tebe, ožeži dok je friško :lol:
Kladim se da ce jedan od njih od naredne sezone biti nas clan.. :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 maj 2014, 22:17

Abbiati je produžio ugovor rekavši da mu neće biti problem biti drugi golman tako da je izvjesno da idemo na novog golmana. Nadam se da će se obistiniti ona priča Perin - Agazzi, to mi se nekako čini najlogičnijim. Ugrabiti malog dok ne bude prekasno! ;)

Da se hoće više riješiti ove ublehe zvane Robinho, svanulo bi mi. Nisu čestito ni otišli na odmor, a ovaj feštuje i pije po Brazilu danima. U pm, većeg neprofesionalca dugo ne vidjeh. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 maj 2014, 22:46

muxa je napisao/la:Uz duzno postovanje Reina nije nista bolji od Abiatija :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
:bow:

Nishta onda, navijacu da nas Abbiati uveseljava josh minimum 3-4 sezone kao chlan ACMa.
Toliko bi trebalo Reina da provede u Napoliju, po novom ugovoru koji ce mu biti ponudjen.
Chisto da uporedjujemo malo. ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 maj 2014, 23:45

MaGiCa je napisao/la:
muxa je napisao/la:Uz duzno postovanje Reina nije nista bolji od Abiatija :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
:bow:

Nishta onda, navijacu da nas Abbiati uveseljava josh minimum 3-4 sezone kao chlan ACMa.
Toliko bi trebalo Reina da provede u Napoliju, po novom ugovoru koji ce mu biti ponudjen.
Chisto da uporedjujemo malo. ;)
Reina ima 31 godinu a Abbiati 36 ;)

Da Abbiati ima 31 i ja bi navijao da mu se produzi ugovor.

I mi smo ogorčeni što se dovodi nekakav Agazzi ali sad je Abbiati produzio na jos jednu sezonu tako da što se mene tiče o nasljedniku Abbiatija se treba razmisljati tek krajem iduće sezone.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 maj 2014, 12:02

Sretan rođendan Adelu :!: Nadamo se da će te otkupiti.

slika

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 maj 2014, 14:35

Ne znam zasto u anketi nema Emerya, a on za sada ima najvise sanse da preuzme Milan.

Naime Emerya sa Sevillom veze ugovor do ljeta 2014 g. Sto znaci da je Milan u dobroj poziciji i Emery je upravi Milana
dao rok do srijede da se odluce ili ce produziti svoj ugovor sa Sevillom.

Sta znam, da li neko moze reci vise kakav je strucnjak Emery, kakav stil fudbala gaji?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 maj 2014, 14:42

mozda zato kada su pravili anketu nije bilo govora o njemu :D

a sta ja znam mozda bi neki mladici procvjetali pod njegovim vodstvom, jer kako reko meni se cini da gotivi i pruza priliku mladjim,, da se odmah zna. nisam za njegovo dovodjenje, vise sam za ostanak Seedorfa, ali ne mogu reci da je los strucnjak, naprotiv.
ali kada bi i uzeo ekipu Milana da vodi mislim da mu ne bi bas leglo pravo, jer Milan i nema igraca koje on preferira, mozda Faraon i De Jong, ostali sigurno po mom vidjenju ne bi zadovoljili njegov kritrij, jednostavno puno trke, borbenosti i ostalo sto krasi ovu igru, a nas Milan to nazalost ne posjeduje.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 maj 2014, 14:49

milanist je napisao/la:mozda zato kada su pravili anketu nije bilo govora o njemu :D

a sta ja znam mozda bi neki mladici procvjetali pod njegovim vodstvom, jer kako reko meni se cini da gotivi i pruza priliku mladjim,, da se odmah zna. nisam za njegovo dovodjenje, vise sam za ostanak Seedorfa, ali ne mogu reci da je los strucnjak, naprotiv.
ali kada bi i uzeo ekipu Milana da vodi mislim da mu ne bi bas leglo pravo, jer Milan i nema igraca koje on preferira, mozda Faraon i De Jong, ostali sigurno po mom vidjenju ne bi zadovoljili njegov kritrij, jednostavno puno trke, borbenosti i ostalo sto krasi ovu igru, a nas Milan to nazalost ne posjeduje.
Po meni je vise on trener koji paznju posvecuje tehnickom aspektu igre, a i svakako Spanac je pa zna se zasto :D

Ne znam kako bi se snasao u Milanu, ali sta ja znam vidjecemo sta ce odluciti.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 maj 2014, 15:56

A je'bi ga, osvojiti LE sa prosječnom Sevillom (pored ovolike konkurencije) je velika stvar. Ne sumnjam da je dobar trener, ali bih volio kada bi se javio neko ko prati tu ligu i rekao kakav je profil trenera i da li bi nam odgovarao (odnosno, da li bi bio korak unaprijed ili unazad za Milan).
I ja sam nekako sad - zasad za ostanak Seedorfa, ali vidjet ćemo. Nije ni on loš za jednog početnika koji ima tendenciju da se ravija, ali ključna stvar je ustvari pojačati ekipu, a ne mjenjati trenere kao čarape.

A faraon se možda ne bi proslavio kod Emerija, nije lik znao ko je on (nije da ga krivim, ne bih ni ja znao).
Unai ... ???????? :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 maj 2014, 17:23

Faraon je pravi Milanista, na svaku loptu ide 200% snagom. 10000 X je ponovio da želi ostati u Milanu do kraja karijere i da ne može bez San Sira. Kako ga samo volim čovječe. Siguran sam da nikad neće dobiti zlatnu loptu ali sam isto siguran da će dostići level jednog Riberyja.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 24 maj 2014, 17:24

Kaka sa djecom:
slika

Danas je rođendan Taarabtu. Nek' je sretan majstore, i volio bih kad bi ostao..
slika
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 maj 2014, 18:05

Nije ga čača odgojio kako treba :P

FORZA MILAN !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 24 maj 2014, 18:09

Ma hajde, gotivan je klub United, nema veze.. doći će mali tobe prilikom odrastanja :mrgreen:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 maj 2014, 18:25

Ma pusti ti te priče o gotivnosti, kao roditelj je zakazao u odgoju i tu nema opravdanja. Ali ova mala mi se zasad čini neutralna, valjalo bi je na vrijeme preobratiti. :P

AC Milan’s Robinho wants to cancel his contract with the club and join MLS expansion franchise Orlando City.
E da hočeš više put pod noge :tokralju: :tokralju:
Nema mi trenutno mržeg igrača od njega. Prešišao je i Constanta, Boneru, Nocerina i Matrija.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 maj 2014, 00:20

Naš Carletto osvoji ligu prvaka. Žao mi Atletica ali mi je drago radi Ancelottija koji je veliki gospodin. Osvaja čovjek najjače klupsko takmičenje i slavi reda radi ko da je našo cenera na putu koji kralj :kralj: :lol:

Kad će naš Milan na tron Europe po 8. put? :pray:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 25 maj 2014, 01:07

Definitivno mi je omiljeni trener, glasao sam za njega u anketi i fakat bih ga volio vidjeti još jednom na kormilu Milana.
[youtube][/youtube] :salut:

I ode sada Real na +3, valja ih stizati :mrgreen:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 25 maj 2014, 01:23

treba ugrabit SUPER FRANKIE LAMPARDA, galliani reaguj :mrgreen:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 maj 2014, 19:08

Samo ti zazivaj sreću :D
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 maj 2014, 12:40

Prema vijestima iz Italije Emery ima najviše šanse da preuzme Milan.
Što se mene tiče nemam ništa protiv. Za čovjeka koji sa Seviljom osvoji EL ne može se reči da ne zna svoj posao.
Ono što mene brine jeste činjenica da je Emery ušao u uži krug samo iz razloga što mu je istekao ugovor sa Seviljom.
Ako je to glavni razlog, a siguran sam da jeste, onda nam je svima jasno šta možemo očekivati u narednom periodu.
Ponovo pokušavaju smjenom trenera skrenuti pažnju navijača, kako bi se što manje pričalo i pisalo o pravim problemima :evil:
Navodno poslije Emerya najviše šanse se daje Inzaghiu.

Liverpool, Arsenal i Monaco glavni kandidati za Balotelija.

Što se mene tiče nek prodaju i njega i malog Silju i od tih para nek finansiraju transfere, jer je očigledno da drugih sredstava za transfere neće biti.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 maj 2014, 13:13

Pokušavam se koliko - toliko distancirati od svih vijesti i dešavanja iz kluba jer mi se čini da nam predstoji još jedno mukotrpno ljeto, a čini mi se i sezona/e. Valja čuvati ovo malo živaca za narednu sezonu, trebat će mi. :mrgreen:

Nešto pričaju, preuzimaju krivicu na sebe, obećavaju, ali uopšte nisam optimističan. Ni entuzijastičan kao što sam to prije znao biti. Skoro pa mi svejedno postalo.
Ovdje dok se ne proda klub u ruke onoga koji zaista želi i može ulagati, nema nam napretka.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.