Malo si kasno načuo,istina je nudio mu je Zrinja ima skoro mjesec dana,bio u Mostaru pa ga nafatali odma,ženio se ima 2 tjedna,neće preći osobno sam ga pitao mislio sam mu pokvarit svatove kad je reko da nećeprimasquadra je napisao/la:Zna li neko išta više o ovome načuo sam da Boris Pandža dolazi u Zrinjski
primasquadra je napisao/la:Zna li neko išta više o ovome načuo sam da Boris Pandža dolazi u Zrinjski
upravo tako, potrudit se ima dovoljno kvalitetnih poput njega za manje pareprimasquadra je napisao/la:Ispada Pandza>Ramos...dovest jos boljeg sad
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma bola pusti ga, pricamu mu ja neki dan sa starim kaže - sve je otvoreno! Završi će on ko i Krešo kod nas samo lakapo!primasquadra je napisao/la:Inozemne ponude jeli borise . Blizu je potpisa sirokim. Jos se zali po novinama sto nije pozvan u brazil , zao mi je svi pozvani su bolji od njega.
ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma bola pusti ga, pricamu mu ja neki dan sa starim kaže - sve je otvoreno! Završi će on ko i Krešo kod nas samo lakapo!primasquadra je napisao/la:Inozemne ponude jeli borise . Blizu je potpisa sirokim. Jos se zali po novinama sto nije pozvan u brazil , zao mi je svi pozvani su bolji od njega.
ode covjek vaniCr0nite je napisao/la:Siroki raskinuo sporazumno ugovor s Plazonicem. Igrao je dosta ove sezone u Sirokom pa mi nije jasno sto to :/ Zar je on los igrac ? Kontam nesto da ga treba pokusat dovest ako nista probu zakazat
Izgleda zatišje pred buru , jedino se nešto na stadionu radi a ostalo trenutno miruje ,bar koliko navijači znaju.A dok se lopta ponovno ne zakotrlja pod BB prebacujemo se na Brazil.A i tamo ima onih koji su noslili sveti dres :Taramba je napisao/la:Kakvo je stanje sa Crnovom,vrijedilo bi zlata da nam ostane bar još godinu dana...
Valjda i Sunjica .Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.