FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne zna covjek je li on gori ili vi sto ga uopste uzimate za ozbiljno.
Pa lik je forumska luda koja je prodefilovala kroz ovaj forum sa 20+ nickova.
Nije mi jasno kako liku nije mrsko praviti mail adrese.
1946
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ima vise banova nego Ivo Andric dijelaHead je napisao/la:Ne zna covjek je li on gori ili vi sto ga uopste uzimate za ozbiljno.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Pastrmka u elemntuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ima vise banova nego Ivo Andric dijelaHead je napisao/la:Ne zna covjek je li on gori ili vi sto ga uopste uzimate za ozbiljno.
Nije mi jasno kako liku nije mrsko praviti mail adrese.![]()
![]()

4.10.2009.
kakva je situacija sa Travancica da li racunate na njeg za sedecu sezonu ? 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- bordoakapitar
Banujte ovog skota conora, zivota vam... Imam osjecaj da je papak i to dobro iskompleksiran...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vutrančić jos slavi prvi maj, definitivno momak nije za fudbaaala i to je to, zali Boze talenta koji ima...fukarezv je napisao/la:kakva je situacija sa Travancica da li racunate na njeg za sedecu sezonu ?
otisao covjek i ne javlja se

jadan klub koji njega uzme, nemu pomoci vjerujte nema!
-
- Kontakt:
vratio je se,,,bio bolestanrammstein je napisao/la:vutrančić jos slavi prvi maj, definitivno momak nije za fudbaaala i to je to, zali Boze talenta koji ima...fukarezv je napisao/la:kakva je situacija sa Travancica da li racunate na njeg za sedecu sezonu ?
otisao covjek i ne javlja se![]()
jadan klub koji njega uzme, nemu pomoci vjerujte nema!

Novi Said Husejinović 

Hahahahahah.... maksuz sam se logovo samo da te pozdravimNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ima vise banova nego Ivo Andric dijelaHead je napisao/la:Ne zna covjek je li on gori ili vi sto ga uopste uzimate za ozbiljno.
Nije mi jasno kako liku nije mrsko praviti mail adrese.![]()
![]()

- Sarajlijc@
- Kontakt:
HAhahahahha Aldine najjaci si !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Fakat, Trava je žestok talenat i žalosno je što radi svog ponašanja i nesportskog života, polako propada. Sarajevo mu je bilo prilika da pokaže šta zna i napravi dobar transfer vani. Ovako, nisam siguran da će ga klub zadržati a kako čujem, bliži je odlasku nego ostanku
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, treba mi jedan podatak.
Koliko puta ste do sada igrali u finalu kupa (mislim na cjelokupnu histoji kluba), tj koliko ste puta osvajali a koliko gubili u finalima.
Molio bih i godine da se napisu.
Hvala
Koliko puta ste do sada igrali u finalu kupa (mislim na cjelokupnu histoji kluba), tj koliko ste puta osvajali a koliko gubili u finalima.
Hvala
Pobjednici kupa: 1996/97, 1997/98, 2001/02, 2004/05, 2013/14DzoleZeljo je napisao/la:Momci, treba mi jedan podatak.
Hvala
Izgubili sto se tice poslje rata, ja mislim samo jedno izgubljeno finale na Koševu od želje 2003 ili 2004 godine tako nesto
Momci moji jarani ima neko nekih informacija koja Ekipa Sarajeva U20 je otisla na turnir? Dami kaze kolko su jaki i sta ocekuju od ovog turnira?
Kod nas u Tuzli već se on navodi kao jedno od mogućih pojačanja-tako bar čaršija pričafcsforever je napisao/la:Fakat, Trava je žestok talenat i žalosno je što radi svog ponašanja i nesportskog života, polako propada. Sarajevo mu je bilo prilika da pokaže šta zna i napravi dobar transfer vani. Ovako, nisam siguran da će ga klub zadržati a kako čujem, bliži je odlasku nego ostanku

Ako dodje kod nas Ćiro će to dovesti u red, važno je da mali zna igrati lopte

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
- Kontakt:
Ako vam Ćiro ostane..on bi ga mogo "opametiti". Neupitno je njegovo fudb znanje, i u povratničkoj sezono valjo bi vam pravo. Kod nas je imo strašnu šansu al jbg jato švraka u glavi. Prvo sam mislio do Husrefa je...dođe Jarni a Trava i dalje na klupi. Dođe Dženo...ovaj na klupi...znači, bilo je samo do njega
-
- Kontakt:
Mislim da je od 3-4 koji dolaze, jedno ime će biti baš ono poznato. Pored toga bilo je planirano na posudbu dovesti 2 igrača iz Cardiffa.
- franklampard8
- Kontakt:
I donio skolsko opravdanje ...farukzidane je napisao/la:vratio je se,,,bio bolestanrammstein je napisao/la:vutrančić jos slavi prvi maj, definitivno momak nije za fudbaaala i to je to, zali Boze talenta koji ima...fukarezv je napisao/la:kakva je situacija sa Travancica da li racunate na njeg za sedecu sezonu ?
otisao covjek i ne javlja se![]()
jadan klub koji njega uzme, nemu pomoci vjerujte nema!![]()
![]()
![]()
zvanicno
![]()
![]()
1946
Sarajevo je izgubilo 4 finala KUPa i to: 1967. od Hajduka; 1983. od Dinama Zg; 1999. od Bosne Visoko; 2001. od Želje.aS_Roma je napisao/la:Pobjednici kupa: 1996/97, 1997/98, 2001/02, 2004/05, 2013/14DzoleZeljo je napisao/la:Momci, treba mi jedan podatak.
Hvala
Izgubili sto se tice poslje rata, ja mislim samo jedno izgubljeno finale na Koševu od želje 2003 ili 2004 godine tako nesto
Pet puta su osvajali KUP BiH, kako je već AS Roma pobrojao.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dakle, SALDO ova nasa dva tima u KUPU je sljedeci:avlami97 je napisao/la:Sarajevo je izgubilo 4 finala KUPa i to: 1967. od Hajduka; 1983. od Dinama Zg; 1999. od Bosne Visoko; 2001. od Želje.aS_Roma je napisao/la:Pobjednici kupa: 1996/97, 1997/98, 2001/02, 2004/05, 2013/14DzoleZeljo je napisao/la:Momci, treba mi jedan podatak.
Hvala
Pet puta su osvajali KUP BiH, kako je već AS Roma pobrojao.
Zeljo - 10 finala/5 osvojenih
Sarajevo - 9 finala/5 osvojenih
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 26 maj 2014, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.