Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ionako je utrka bila gotova kad se to desilo.
-
- Kontakt:
Šta je s kobasičarom, nema bolida nema titula
Jel ikad lik ostvario pobjedu startajući 4 mjesta? O Fetelu naravno govorim!

Grbavica naš je Hram!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
neka sam i ovo dozivio.
Lewis pravo ljut.Jedan kaze da su prijatelji,a drugi to negira.

neka sam i ovo dozivio.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Lewis razocarava ovim svojim sranjima.
- samo_lijevo
- Kontakt:
fakat,jos kada sam cuo izjavu da je Niko odrastao u Monte Karlu uz sampanjce,luksuz itd.,a on kao daleko od toga.I to je kao razlog zasto je on zeljniji za titulom.Mislim nidje veze.darker10 je napisao/la:Lewis razocarava ovim svojim sranjima.
Nijedan ne treba da se zali.Imaju takvu prednost nad ostalim da se o njima uopste ne moraju brinut.Lewis je imao haman 78 krugova da ga obidje i nije.Cudi me da je ovoliko puko 

Lewis postaje iritantan sa ovim ispadima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- schweinsteiger
- Kontakt:
Meni je danas muka bilo kad je Hamilton preko radio veze pitao zasto Rosberg ide prvi u boks,a ne on.
U potpunosti pozdravljam takvu odluku Mercedesa,s*pak ga htio preko boksa proci.
U potpunosti pozdravljam takvu odluku Mercedesa,s*pak ga htio preko boksa proci.
#miasanmia
Pa kad je supacki Nico dosao do PPa,mogao je i ovaj njega izlevatit.
Nek su se malo stvari zaostrile,bice borbe konacno izmedju 2 ravnopravna bolida u F1 nakon dugo vremena.
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Nek su se malo stvari zaostrile,bice borbe konacno izmedju 2 ravnopravna bolida u F1 nakon dugo vremena.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- schweinsteiger
- Kontakt:
FIA je istrazila onaj "incident" u kvalifikacijama i utvrdili su da nije namjerno,a i pitanje je da li bi bio brzi...KiaKaha je napisao/la:Pa kad je supacki Nico dosao do PPa,mogao je i ovaj njega izlevatit.
Ma nece biti borbe.Sad ce Kanada i Hamilton ce opet pobijediti,jer je agresivniji vozac,a Mercedesov motor se ubio za pravca

#miasanmia
Ma jbg,makar ce bit zanimljivo.Mecka je mecka,al uvijek moze bi kvarova i slicnih situacija.
I ja mislim da bi Hamilton iz inata mogao izdominirat GP Canada.
Alonso i Kimi ne mogu nista,Button takodjer,makar jedan od mojih favorita nek dominira
I ja mislim da bi Hamilton iz inata mogao izdominirat GP Canada.
Alonso i Kimi ne mogu nista,Button takodjer,makar jedan od mojih favorita nek dominira

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Kako mi je samo drago zbog Bjankija ne mogu vam opisati.Koji je majstor Hulkenberg.Tacno bi lik osvojio titulu ko od sale da je u bolidu Mercedesea
Izgleda da necu nikad docekati da neka ekipa toliko ne odskace od drugih.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Moto2 koncept je rjesenjeManuel je napisao/la:Kako mi je samo drago zbog Bjankija ne mogu vam opisati.Koji je majstor Hulkenberg.Tacno bi lik osvojio titulu ko od sale da je u bolidu Mercedesea![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Hamilton nek zahvali ekipnom favoriziranju,inače bi bio u dosta većem zaostatku. Mučno je bilo gledati kako Rosbergu u ranijim utrkama ne dozvoljavaju da napada Hamiltona. Taman kad mu se približi oni ga kroz boksove ostave 10 sekundi iza Lewisa i sve tako. Hamilton je izvikan vozač, dobio je avion i sad misli da je Bog
. Sem one titule koju je uzeo na skandalozan način, zahvaljujući Glocku, ništa nije uradio. Iritantan je postao, nadam se da će Rosbergu još dugo gledati u leđa.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hamilton je izmislio vožnju za Rosberga, neuporedivo bolji vozač.
Jules Bianchi, vjerovatno momak za kojeg cu navijati jednog dana kada Alonsa vise ne bude... Strasan potencijal, podsjeca me na Alonsa iz mladih dana... Plus mu je i sto smo rodjeni na isti dan 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nadam se da se salis<3 LiMes <3 je napisao/la:Hamilton nek zahvali ekipnom favoriziranju,inače bi bio u dosta većem zaostatku. Mučno je bilo gledati kako Rosbergu u ranijim utrkama ne dozvoljavaju da napada Hamiltona. Taman kad mu se približi oni ga kroz boksove ostave 10 sekundi iza Lewisa i sve tako. Hamilton je izvikan vozač, dobio je avion i sad misli da je Bog. Sem one titule koju je uzeo na skandalozan način, zahvaljujući Glocku, ništa nije uradio. Iritantan je postao, nadam se da će Rosbergu još dugo gledati u leđa.

U Spaniji su zeznuli Rosberga bas zato sto su ga uveli tek 2 kruga poslije Hamiltona.Naravno,da su ga uveli krug ranije,covjek bio lagano zauzeo prvu poziciju.Razlika izmedju ove dvojice je to sto Rosberg tada nije plakao,a Hamilton nema sta nije nagovorio u toku,a i poslije utrke.
DukeOfWellington je napisao/la:Hamilton je izmislio vožnju za Rosberga, neuporedivo bolji vozač.
Bas krenu to da napisem, talentovaniji, jednostavno brzi vozac od Rosberga i ovo do sad je izjednaceno samo zbog toga sto je Hamilton izletio u prvoj trci.
Opste je poznato da sto se tice suhe brzine tu Hamilton mozda i najjaci u cijelom karavanu
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hamiltonu se mora poklopiti 1001 stvar pa da dobro odradi sezonu.Isto dijete od 10 godina.Malo se zaljubi,malo mu smeta sto nije uvijek favoriziran u svojoj ekipi,hoce svog zasebnog stratega ...
Kao da nije profesionalac.A za Rosberga je doktor voznje.
Kao da nije profesionalac.A za Rosberga je doktor voznje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.