FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 25 maj 2014, 21:56

Evolution87 je napisao/la:Malog Velkovskog je Inter ganjao proslo ljeto, tesko ga mi mozemo dovesti.
Ma nista od njeg, to je samo zelja :D
1946

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 25 maj 2014, 21:56

Realist je napisao/la:Očito ne pratiš fudbal.Sloboda je prije dolaska Ibraovića ispala,imala prevelik zaostatak.Ibraković je uvezao pobjede ali mešetarenjima u zadnjem kolu koja su svima bila jasna Sloboda je ispala.Ibrak je nanizao nekoliko pobjeda a ne poraza dijete drago.Pobijedio taj GOŠK u Gabeli koji kasnije kupio u Vrapčićima.
A on kupio pobjedu u Gabelli, a Gosk te pare dao za pobjedu u MostarU ?? :roll:

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 25 maj 2014, 22:01

Connor je napisao/la:
Realist je napisao/la:Očito ne pratiš fudbal.Sloboda je prije dolaska Ibraovića ispala,imala prevelik zaostatak.Ibraković je uvezao pobjede ali mešetarenjima u zadnjem kolu koja su svima bila jasna Sloboda je ispala.Ibrak je nanizao nekoliko pobjeda a ne poraza dijete drago.Pobijedio taj GOŠK u Gabeli koji kasnije kupio u Vrapčićima.
A on kupio pobjedu u Gabelli, a Gosk te pare dao za pobjedu u Mostara ?? :roll:
Čuj,kupio u Gabeli od kluba koji se direktno bori za opstanak :lol: GOŠK je izgubio sve u nizu sem posljednje utakmice u Vrapčićima.A kako je Ibraković vodio Velež ? Mostarci su bili prezadovoljni s njim.Uostalom kad tebi neko da 3 miliona onda ćeš možda prestati pisati gluposti na Forumu ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 maj 2014, 22:04

Kakva ba 3 miliona. :lol:
1946

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 25 maj 2014, 22:07

Dobro bolan. Pitam te šta je Ibraković uradio u svojoj karijeri osim sto je ispao s klubom u drugu ligu. Nemoj ovo računati kad ti dode kako ga vi zovete "amidža" :) da pare i ti onda kao pamatan mozes dati platu igraču. Nije malezijca doveo Ibraković pa da se nešto diže......bezveze.........................

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 25 maj 2014, 22:07

Head je napisao/la:Kakva ba 3 miliona. :lol:
Nije bitno ni koliko je miliona,nego uporedi FK Sarajevo prije dolaska Ibrakovića i danas.PAMETNOM DOSTA.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 25 maj 2014, 22:10

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:34, ukupno mijenjano 3 puta.

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 25 maj 2014, 22:11

Toliko sposobni ljudi koji su igrali za Sarajevo, koji zive u Sarajevo i za Sarajevo i neko dođe da diže jednog papka da je nešto uradio za Sarajevo. Papak iz Tuzle obicčni koji je kao napisao knjigu napadački fudbal i u sred Tuzle mu Željo složi tri komada.

Naprimjer Uscuplic, a neko dovede Jarnija pored ovog naseg momka.

Ili je uspio naci onog sto drzi granatu u ruci ili pusku......
Zadnja izmjena: Connor, dana/u 25 maj 2014, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 maj 2014, 22:12

Kako se vi razbacujete tim milionima to nije humano.
1946

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 25 maj 2014, 22:12

[quote="Connor"]Dobro bolan. Pitam te šta je Ibraković uradio u svojoj karijeri osim sto je ispao s klubom u drugu ligu. Nemoj ovo računati kad ti dode kako ga vi zovete "amidža" :) da pare i ti onda kao pamatan mozes dati platu igraču. Nije malezijca doveo Ibraković pa da se nešto diže......bezveze.........................[
Ti očito nisi zdrav !Pa kako je Sloboda stajala na tabeli prijed solaska Ibrakovića ? Zaredela sve poraze,ispala bila !!!!Ibraković je nanizao pobjede,okrenuo potpuno Slobodu !Znaš li uopće kada je preuzeo klub ??? Momak gore ti je fino objasnio.Debil kao ti nikad ne bi dobio ni marku od Malezijca,a ne 3 miliona ?? :) O čemu ti pišeš ? :damn:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 maj 2014, 22:13

ovde svi nesto seru po ibrakovicu a covjek gdje god bio dobar posao je odradio samo sto je onako na izgled arogantan u velezu je dobar posao radio cak je bio kandidat za trenera mlade repr poslije toga onda je u celiku za robijase bio bog doveo ih do finala kupa nakon hiljadu godina i onda izgubi od ekipe zelje koja je bila mozda bila najaca u zadnjih 10 godina u nasoj ligi....u slobodi dobro se sjecam kad ih preuzeo i gotov izvukao svrsavali su na njega kao tuzlak kako je smao dobar trener sve radio stanice i tv stanice samo o njemu pricali i d anije bilo malverzacija izvukao bi ih i kad su isplai sad im nevalja ibrakovic kad je dosao u sarajevo nismo bili bas zadovolni ali sad smo prezadovoljni samo neka ovako natsvi i da abd on bude nas uli henes...pozz za sve koji se brinu za nas i hvala im
Samo Sarajevo

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 25 maj 2014, 22:14

PerryFred je napisao/la:
Realist je napisao/la:
Head je napisao/la:Kakva ba 3 miliona. :lol:
Nije bitno ni koliko je miliona,nego uporedi FK Sarajevo prije dolaska Ibrakovića i danas.PAMETNOM DOSTA.
Pa naravno da je bitno :facepalm: .
Ako nemaš 100% tačan info. onda nemoj lupati bezveze .
I tebi se ne sviđa ovo Sarajevo ? :roll:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 maj 2014, 22:17

Bas me briga kakva mu je karijera prije bila, dok god radi dobre stvari za FK Sarajevo moju, a i podrsku ostalih navijaca ce imati. Od pocetka mandata pa do dana danas ono za sta je zaduzen dobro obavlja, bez vecih zamjerki.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 25 maj 2014, 22:20

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 maj 2014, 22:22

Head je napisao/la:Kako se vi razbacujete tim milionima to nije humano.
Ma ne treba im zamjeriti, neki ljudi jednostavno ne raspoznaju pojmove -upravljački ulog-, -budžet-, ..... :nedam: :nedam:
Evolution87 je napisao/la:Bas me briga kakva mu je karijera prije bila, dok god radi dobre stvari za FK Sarajevo moju, a i podrsku ostalih navijaca ce imati. Od pocetka mandata pa do dana danas ono za sta je zaduzen dobro obavlja, bez vecih zamjerki.
Upravo to, ima malih zamjerki ali ja vjerujem da će to popraviti i da se greške neće ponavljati.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 maj 2014, 22:23

Connor je napisao/la:Dobro bolan. Pitam te šta je Ibraković uradio u svojoj karijeri osim sto je ispao s klubom u drugu ligu. Nemoj ovo računati kad ti dode kako ga vi zovete "amidža" :) da pare i ti onda kao pamatan mozes dati platu igraču. Nije malezijca doveo Ibraković pa da se nešto diže......bezveze.........................
Mozda do sada nije nista uradio u karijer, a jeste al eto nebitno, ali ce tek da uradi i to, nadamo se, sa FKS.
Ona zastava sinoc, koju smo svi vidjeli, je na neki nacin poruka, upucena nasem dragom Amidzi, pa i g.Ibrakovicu,
Selimovicu, Kusturici itd..

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 maj 2014, 22:35

Connor je napisao/la:Toliko sposobni ljudi koji su igrali za Sarajevo, koji zive u Sarajevo i za Sarajevo i neko dođe da diže jednog papka da je nešto uradio za Sarajevo. Papak iz Tuzle obicčni koji je kao napisao knjigu napadački fudbal i u sred Tuzle mu Željo složi tri komada.

e na ovo ti moram odg
toliko onih koji vole sarajevo, koji bi "ubili za nejga" a kad su ljudi napravili plan vracanja duga i spasa FKS jer je bio pred gasenjem, nigdje NIKOGA!
Paaja pun ko brrod, pape, da ne nabrajam dalje, nniko ni MARKE...
E sad kad je lova u sarajevu, sad bi svi na osnovu ljubavi da se privale,...
znas koliko mene briga jel on "legenda" (a legende su za mene keli, hase i pape i dalje NEMA) ili nije, jel iz sarajeva il iz tuzle? NIJE NI MALO!
Meni je bitno da je on odradio zimus sjajan posao, doveo ekstra igrace, sjajsno pregovarao sa igracima o plati i svemu, uraedno ispunio sve obaveze i kada je cjelokupni izvjestaj predstavljen, dobio je 100% povjerenje za nastavak rada.... to je JEDINO BITNO! sve ostalo je samo mahala i ubleharenje a tom "ljubavi" prema klubu nek obrisu guzicu

sto se dzene tice, on sam je rekao kad je tek psotavljen za ŠSŠ da jos nije 100% spreman da preuzme klupu FKS sto je i logicno jer je jako mlad!
Uprava mu je dala sansu i iskoristio je, ali razmisli malo, znas li ti ko je Ljupko PETROVIC? pitaj Dzene, kad su ti puna usta, koliko je za JEDAN dan naucio od njega ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 maj 2014, 22:38

Ujpest Asmira Suljića osvojio mađarski kup možda se sretnemo u kvalifikacijama za EL.... Kako bi to bilo dobro. ;)

EDIT: :cool: :cool:
slika
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 25 maj 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 maj 2014, 22:45

rammstein je napisao/la:
Connor je napisao/la:Toliko sposobni ljudi koji su igrali za Sarajevo, koji zive u Sarajevo i za Sarajevo i neko dođe da diže jednog papka da je nešto uradio za Sarajevo. Papak iz Tuzle obicčni koji je kao napisao knjigu napadački fudbal i u sred Tuzle mu Željo složi tri komada.

e na ovo ti moram odg
toliko onih koji vole sarajevo, koji bi "ubili za nejga" a kad su ljudi napravili plan vracanja duga i spasa FKS jer je bio pred gasenjem, nigdje NIKOGA!
znas koliko mene briga jel on "legenda" (a legende su za mene keli, hase i pape i dalje NEMA) ili nije, jel iz sarajeva il iz tuzle? NIJE NI MALO!
Meni je bitno da je on odradio zimus sjajan posao, doveo ekstra igrace, sjajsno pregovarao sa igracima o plati i svemu, uraedno ispunio sve obaveze i kada je cjelokupni izvjestaj predstavljen, dobio je 100% povjerenje za nastavak rada.... to je JEDINO BITNO! sve ostalo je samo mahala i ubleharenje a tom "ljubavi" prema klubu nek obrisu guzicu

sto se dzene tice, on sam je rekao kad je tek psotavljen za ŠSŠ da jos nije 100% spreman da preuzme klupu FKS sto je i logicno jer je jako mlad!
Uprava mu je dala sansu i iskoristio je, ali razmisli malo, znas li ti ko je Ljupko PETROVIC? pitaj Dzene, kad su ti puna usta, koliko je za JEDAN dan naucio od njega ;)
Bravo ramstein sve si rekao a tek šta če biti vidjet ćemo samo te molim nemoj zaboravljati jedno ime za legende a to je pokojni Svetozar Vujović
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 25 maj 2014, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 25 maj 2014, 22:45

rammstein je napisao/la:

e na ovo ti moram odg

Pa šta sereš nije ga spasio Ibraković, nego ga je spasio Tan, a Tana nije doveo Ibraković. O cemu ti pises ? Jok eto Ibraković došao kad nije bilo para, aha. Naravno da se papak privalio kad je vidio gdje će i on zakinut sebi malo.

Uradio je to da je pokusao dovesti onog s puškom, to je sve..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bvsic, greenwood, Haksss, Lecler, nedimmmm1337, Posejdon, relativizam i 87 gostiju.