Ma nista od njeg, to je samo zeljaEvolution87 je napisao/la:Malog Velkovskog je Inter ganjao proslo ljeto, tesko ga mi mozemo dovesti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nista od njeg, to je samo zeljaEvolution87 je napisao/la:Malog Velkovskog je Inter ganjao proslo ljeto, tesko ga mi mozemo dovesti.
A on kupio pobjedu u Gabelli, a Gosk te pare dao za pobjedu u MostarU ??Realist je napisao/la:Očito ne pratiš fudbal.Sloboda je prije dolaska Ibraovića ispala,imala prevelik zaostatak.Ibraković je uvezao pobjede ali mešetarenjima u zadnjem kolu koja su svima bila jasna Sloboda je ispala.Ibrak je nanizao nekoliko pobjeda a ne poraza dijete drago.Pobijedio taj GOŠK u Gabeli koji kasnije kupio u Vrapčićima.
Čuj,kupio u Gabeli od kluba koji se direktno bori za opstanakConnor je napisao/la:A on kupio pobjedu u Gabelli, a Gosk te pare dao za pobjedu u Mostara ??Realist je napisao/la:Očito ne pratiš fudbal.Sloboda je prije dolaska Ibraovića ispala,imala prevelik zaostatak.Ibraković je uvezao pobjede ali mešetarenjima u zadnjem kolu koja su svima bila jasna Sloboda je ispala.Ibrak je nanizao nekoliko pobjeda a ne poraza dijete drago.Pobijedio taj GOŠK u Gabeli koji kasnije kupio u Vrapčićima.
Nije bitno ni koliko je miliona,nego uporedi FK Sarajevo prije dolaska Ibrakovića i danas.PAMETNOM DOSTA.Head je napisao/la:Kakva ba 3 miliona.
I tebi se ne sviđa ovo Sarajevo ?PerryFred je napisao/la:Pa naravno da je bitnoRealist je napisao/la:Nije bitno ni koliko je miliona,nego uporedi FK Sarajevo prije dolaska Ibrakovića i danas.PAMETNOM DOSTA.Head je napisao/la:Kakva ba 3 miliona..
Ako nemaš 100% tačan info. onda nemoj lupati bezveze .
Ma ne treba im zamjeriti, neki ljudi jednostavno ne raspoznaju pojmove -upravljački ulog-, -budžet-, .....Head je napisao/la:Kako se vi razbacujete tim milionima to nije humano.
Upravo to, ima malih zamjerki ali ja vjerujem da će to popraviti i da se greške neće ponavljati.Evolution87 je napisao/la:Bas me briga kakva mu je karijera prije bila, dok god radi dobre stvari za FK Sarajevo moju, a i podrsku ostalih navijaca ce imati. Od pocetka mandata pa do dana danas ono za sta je zaduzen dobro obavlja, bez vecih zamjerki.
Mozda do sada nije nista uradio u karijer, a jeste al eto nebitno, ali ce tek da uradi i to, nadamo se, sa FKS.Connor je napisao/la:Dobro bolan. Pitam te šta je Ibraković uradio u svojoj karijeri osim sto je ispao s klubom u drugu ligu. Nemoj ovo računati kad ti dode kako ga vi zovete "amidža"da pare i ti onda kao pamatan mozes dati platu igraču. Nije malezijca doveo Ibraković pa da se nešto diže......bezveze.........................
e na ovo ti moram odgConnor je napisao/la:Toliko sposobni ljudi koji su igrali za Sarajevo, koji zive u Sarajevo i za Sarajevo i neko dođe da diže jednog papka da je nešto uradio za Sarajevo. Papak iz Tuzle obicčni koji je kao napisao knjigu napadački fudbal i u sred Tuzle mu Željo složi tri komada.
Naprimjer Uscuplic, a neko dovede Jarnija pored ovog naseg momka.
Ili je uspio naci onog sto drzi granatu u ruci ili pusku......
Bravo ramstein sve si rekao a tek šta če biti vidjet ćemo samo te molim nemoj zaboravljati jedno ime za legende a to je pokojni Svetozar Vujovićrammstein je napisao/la:e na ovo ti moram odgConnor je napisao/la:Toliko sposobni ljudi koji su igrali za Sarajevo, koji zive u Sarajevo i za Sarajevo i neko dođe da diže jednog papka da je nešto uradio za Sarajevo. Papak iz Tuzle obicčni koji je kao napisao knjigu napadački fudbal i u sred Tuzle mu Željo složi tri komada.
toliko onih koji vole sarajevo, koji bi "ubili za nejga" a kad su ljudi napravili plan vracanja duga i spasa FKS jer je bio pred gasenjem, nigdje NIKOGA!
Paaja pun ko brrod, pape, da ne nabrajam dalje, nniko ni MARKE...
E sad kad je lova u sarajevu, sad bi svi na osnovu ljubavi da se privale,...
znas koliko mene briga jel on "legenda" (a legende su za mene keli, hase i pape i dalje NEMA) ili nije, jel iz sarajeva il iz tuzle? NIJE NI MALO!
Meni je bitno da je on odradio zimus sjajan posao, doveo ekstra igrace, sjajsno pregovarao sa igracima o plati i svemu, uraedno ispunio sve obaveze i kada je cjelokupni izvjestaj predstavljen, dobio je 100% povjerenje za nastavak rada.... to je JEDINO BITNO! sve ostalo je samo mahala i ubleharenje a tom "ljubavi" prema klubu nek obrisu guzicu
sto se dzene tice, on sam je rekao kad je tek psotavljen za ŠSŠ da jos nije 100% spreman da preuzme klupu FKS sto je i logicno jer je jako mlad!
Uprava mu je dala sansu i iskoristio je, ali razmisli malo, znas li ti ko je Ljupko PETROVIC? pitaj Dzene, kad su ti puna usta, koliko je za JEDAN dan naucio od njega
Pa šta sereš nije ga spasio Ibraković, nego ga je spasio Tan, a Tana nije doveo Ibraković. O cemu ti pises ? Jok eto Ibraković došao kad nije bilo para, aha. Naravno da se papak privalio kad je vidio gdje će i on zakinut sebi malo.rammstein je napisao/la:e na ovo ti moram odgConnor je napisao/la:Toliko sposobni ljudi koji su igrali za Sarajevo, koji zive u Sarajevo i za Sarajevo i neko dođe da diže jednog papka da je nešto uradio za Sarajevo. Papak iz Tuzle obicčni koji je kao napisao knjigu napadački fudbal i u sred Tuzle mu Željo složi tri komada.
toliko onih koji vole sarajevo, koji bi "ubili za nejga" a kad su ljudi napravili plan vracanja duga i spasa FKS jer je bio pred gasenjem, nigdje NIKOGA!
Paaja pun ko brrod, pape, da ne nabrajam dalje, nniko ni MARKE...
E sad kad je lova u sarajevu, sad bi svi na osnovu ljubavi da se privale,...
znas koliko mene briga jel on "legenda" (a legende su za mene keli, hase i pape i dalje NEMA) ili nije, jel iz sarajeva il iz tuzle? NIJE NI MALO!
Meni je bitno da je on odradio zimus sjajan posao, doveo ekstra igrace, sjajsno pregovarao sa igracima o plati i svemu, uraedno ispunio sve obaveze i kada je cjelokupni izvjestaj predstavljen, dobio je 100% povjerenje za nastavak rada.... to je JEDINO BITNO! sve ostalo je samo mahala i ubleharenje a tom "ljubavi" prema klubu nek obrisu guzicu
sto se dzene tice, on sam je rekao kad je tek psotavljen za ŠSŠ da jos nije 100% spreman da preuzme klupu FKS sto je i logicno jer je jako mlad!
Uprava mu je dala sansu i iskoristio je, ali razmisli malo, znas li ti ko je Ljupko PETROVIC? pitaj Dzene, kad su ti puna usta, koliko je za JEDAN dan naucio od njega
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa, tajsamja, Vanja8 i 69 gostiju.