FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma samo hocu reci da kad se spominju imena treba biti oprezan,koliko god glupo zvucalo al transfer moze propasti ako se prije vremena pojavi u javnosti. Tako je Vidovic iz Olimpica otpo prije godinu dvije...
Ne vidim razlog da ako neko nesto zna pise ima dogovoren neko al je tajna i jos par njih,kad bude dan pred potpis dodjes i napises i ispadnes mangup a ne ovako svi sve znaju.
Ne vidim razlog da ako neko nesto zna pise ima dogovoren neko al je tajna i jos par njih,kad bude dan pred potpis dodjes i napises i ispadnes mangup a ne ovako svi sve znaju.
1946
stojiHead je napisao/la:Ma samo hocu reci da kad se spominju imena treba biti oprezan,koliko god glupo zvucalo al transfer moze propasti ako se prije vremena pojavi u javnosti. Tako je Vidovic iz Olimpica otpo prije godinu dvije...

Evo jedan info
POTPISALI SMO H.D. I POCINJE TRENIRATI SA NAMA 20-6-2014

Haris Duljevic, taj datum zbog ugovora sa Olimpicom 

- franklampard8
- Kontakt:
Jesi ti neki insider ?! Kako znas to ?!skile je napisao/la:Haris Duljevic, taj datum zbog ugovora sa Olimpicom

1946
de ba ne ebite covjeka
hahahahaahha 
sto se tice pojacanja, odradit ce Abdulah, najbolji posao, siguran sam u to, iako ne znam niti jedno ime koje je u opticaju, previse ne brinem oko toga

sto se tice pojacanja, odradit ce Abdulah, najbolji posao, siguran sam u to, iako ne znam niti jedno ime koje je u opticaju, previse ne brinem oko toga

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
ahahahhah i molim upravu da porazgovara sa Melunovicem i onim desnim bekom Radulovic je li?
kakve bi to akvizicije bile!
HOTA'????????????

HOTA'????????????
Ako bude radio dobar posao kao u Slobodi onda ste najebali pravo. Ono trebao mu bod da ostane u ligi i to nije bio u stanju.BeSha1992 je napisao/la:de ba ne ebite covjekahahahahaahha

Ibraković je inteligentan i sposoban čovjek.Što se tiče Slobode,ona je bila potpuno otpisana a njegovim dolaskom pred kraj je bila spašena,uvezao je sve pobjede,no mešetarenjima u Vrapčićima i Trebinju je ispala.
Ibraković će uvest Sarajevo u LE,ma šta raja mislila.
Realist je napisao/la:Ibraković je inteligentan i sposoban čovjek.Što se tiče Slobode,ona je bila potpuno otpisana a njegovim dolaskom pred kraj je bila spašena,uvezao je sve pobjede,no mešetarenjima u Vrapčićima i Trebinju je ispala.

DRUG NEBI TI PUNCA
I ja sam inteligentan kad mi neko da 3 miliona da rukujem, ono bas je tesko. Sposoban covjek je koji od nista ne napravi svašta. Osvojiti titulu, osvojiti duplu krunu.Realist je napisao/la:Ibraković je inteligentan i sposoban čovjek.Što se tiče Slobode,ona je bila potpuno otpisana a njegovim dolaskom pred kraj je bila spašena,uvezao je sve pobjede,no mešetarenjima u Vrapčićima i Trebinju je ispala.
Duša draga zbog mešetarenja ispao nema dalje. Ono kad nešto loše uradiš tad je zbog drugog, ali kad napraviš nešto onda si inteligentan. Pitarska logika.
Zadnja izmjena: Connor, dana/u 25 maj 2014, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ko će tebi dati 3 miliona ?Connor je napisao/la:I ja sam inteligentan kad mi neko da 3 miliona da rukujem, ono bas je tesko. Sposoban covjek je koji od nista ne napravi svašta. Osvojiti titulu, osvojiti duplu krunu.Realist je napisao/la:Ibraković je inteligentan i sposoban čovjek.Što se tiče Slobode,ona je bila potpuno otpisana a njegovim dolaskom pred kraj je bila spašena,uvezao je sve pobjede,no mešetarenjima u Vrapčićima i Trebinju je ispala.
Dugo im je trebalo!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hilmo je napisao/la:Dugo im je trebalo!!!!
Jedva dočekali moj hilmo .. Ali neka ih, šega su.

Fališ čovjeka neko bi rekao on nešto uradio u karijeri, a ne da je uspio ispasti u drugu ligu.Realist je napisao/la:Ko će tebi dati 3 miliona ?Connor je napisao/la:I ja sam inteligentan kad mi neko da 3 miliona da rukujem, ono bas je tesko. Sposoban covjek je koji od nista ne napravi svašta. Osvojiti titulu, osvojiti duplu krunu.Realist je napisao/la:Ibraković je inteligentan i sposoban čovjek.Što se tiče Slobode,ona je bila potpuno otpisana a njegovim dolaskom pred kraj je bila spašena,uvezao je sve pobjede,no mešetarenjima u Vrapčićima i Trebinju je ispala.

Očito ne pratiš fudbal.Sloboda je prije dolaska Ibraovića ispala,imala prevelik zaostatak.Ibraković je uvezao pobjede ali mešetarenjima u zadnjem kolu koja su svima bila jasna Sloboda je ispala.Ibrak je nanizao nekoliko pobjeda a ne poraza dijete drago.Pobijedio taj GOŠK u Gabeli koji kasnije kupio u Vrapčićima.
Zadnja izmjena: Realist, dana/u 25 maj 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ibraković je čovjek koji je odradio prejak prijelazni rok u januaru!
Sada ima ljetni prelazni rok i sve sto on radi, radi u dogovoru sa ostatkom uprave i Dzenanom, znači zajednički rad kao i sve do sada što je bilo...
To sto je njemu neko dao pare u ruke dovoljno govori o kakvom strucnjaku se radi, jer mogu i ja traziiti prade da mi daju ali ih necu dobiti... ko nije upoznat Ibrakovic je (Mislim da je i sda) skaut za balkansku regiju za Zenit...
Posao mu nije pretezak, zbog ostatka lige, ali mu nije prelagan zbog ocekivanja gazde i navijača...
Nije samo u pitanju dovođenje igraca ima tu jos tona posla koje on obavlja, vrlo uspješno!
PS.
On nije trener Sarajeva, nego SPORTSKI DIREKTOR! To je VELIKA razlika
Sada ima ljetni prelazni rok i sve sto on radi, radi u dogovoru sa ostatkom uprave i Dzenanom, znači zajednički rad kao i sve do sada što je bilo...
To sto je njemu neko dao pare u ruke dovoljno govori o kakvom strucnjaku se radi, jer mogu i ja traziiti prade da mi daju ali ih necu dobiti... ko nije upoznat Ibrakovic je (Mislim da je i sda) skaut za balkansku regiju za Zenit...
Posao mu nije pretezak, zbog ostatka lige, ali mu nije prelagan zbog ocekivanja gazde i navijača...
Nije samo u pitanju dovođenje igraca ima tu jos tona posla koje on obavlja, vrlo uspješno!
PS.

- franklampard8
- Kontakt:
Upravo ovo krenuh napisati, pa jel vi vidite sta pisete ???rammstein je napisao/la:Ibraković je čovjek koji je odradio prejak prijelazni rok u januaru!
PS.
1946
Naravno.Dobro si objasnio onom balavcu.rammstein je napisao/la:Ibraković je čovjek koji je odradio prejak prijelazni rok u januaru!
PS.
- Evolution87
- Kontakt:
Malog Velkovskog je Inter ganjao proslo ljeto, tesko ga mi mozemo dovesti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, mosarajvosa83, plisek i 30 gostiju.