FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 25 maj 2014, 21:02

Ma samo hocu reci da kad se spominju imena treba biti oprezan,koliko god glupo zvucalo al transfer moze propasti ako se prije vremena pojavi u javnosti. Tako je Vidovic iz Olimpica otpo prije godinu dvije...

Ne vidim razlog da ako neko nesto zna pise ima dogovoren neko al je tajna i jos par njih,kad bude dan pred potpis dodjes i napises i ispadnes mangup a ne ovako svi sve znaju.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 maj 2014, 21:04

Head je napisao/la:Ma samo hocu reci da kad se spominju imena treba biti oprezan,koliko god glupo zvucalo al transfer moze propasti ako se prije vremena pojavi u javnosti. Tako je Vidovic iz Olimpica otpo prije godinu dvije...

Ne vidim razlog da ako neko nesto zna pise ima dogovoren neko al je tajna i jos par njih,kad bude dan pred potpis dodjes i napises i ispadnes mangup a ne ovako svi sve znaju.
stoji :D
Evo jedan info

POTPISALI SMO H.D. I POCINJE TRENIRATI SA NAMA 20-6-2014 :mrgreen:

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 25 maj 2014, 21:11

Haris Duljevic, taj datum zbog ugovora sa Olimpicom :D

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 maj 2014, 21:12

skile je napisao/la:Haris Duljevic, taj datum zbog ugovora sa Olimpicom :D
Jesi ti neki insider ?! Kako znas to ?! :D
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 maj 2014, 21:15

:lol:
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 25 maj 2014, 21:19

de ba ne ebite covjeka :D hahahahaahha :D
sto se tice pojacanja, odradit ce Abdulah, najbolji posao, siguran sam u to, iako ne znam niti jedno ime koje je u opticaju, previse ne brinem oko toga :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 maj 2014, 21:22

ahahahhah i molim upravu da porazgovara sa Melunovicem i onim desnim bekom Radulovic je li? :mrgreen: kakve bi to akvizicije bile! :rol:

HOTA'????????????

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 25 maj 2014, 21:30

BeSha1992 je napisao/la:de ba ne ebite covjeka :D hahahahaahha :D
sto se tice pojacanja, odradit ce Abdulah, najbolji posao, siguran sam u to, iako ne znam niti jedno ime koje je u opticaju, previse ne brinem oko toga :D
Ako bude radio dobar posao kao u Slobodi onda ste najebali pravo. Ono trebao mu bod da ostane u ligi i to nije bio u stanju. ;)

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 25 maj 2014, 21:36

Ibraković je inteligentan i sposoban čovjek.Što se tiče Slobode,ona je bila potpuno otpisana a njegovim dolaskom pred kraj je bila spašena,uvezao je sve pobjede,no mešetarenjima u Vrapčićima i Trebinju je ispala.
Ibraković će uvest Sarajevo u LE,ma šta raja mislila.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2014, 21:41

Realist je napisao/la:Ibraković je inteligentan i sposoban čovjek.Što se tiče Slobode,ona je bila potpuno otpisana a njegovim dolaskom pred kraj je bila spašena,uvezao je sve pobjede,no mešetarenjima u Vrapčićima i Trebinju je ispala.
:lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 25 maj 2014, 21:42

Realist je napisao/la:Ibraković je inteligentan i sposoban čovjek.Što se tiče Slobode,ona je bila potpuno otpisana a njegovim dolaskom pred kraj je bila spašena,uvezao je sve pobjede,no mešetarenjima u Vrapčićima i Trebinju je ispala.
I ja sam inteligentan kad mi neko da 3 miliona da rukujem, ono bas je tesko. Sposoban covjek je koji od nista ne napravi svašta. Osvojiti titulu, osvojiti duplu krunu.

Duša draga zbog mešetarenja ispao nema dalje. Ono kad nešto loše uradiš tad je zbog drugog, ali kad napraviš nešto onda si inteligentan. Pitarska logika.
Zadnja izmjena: Connor, dana/u 25 maj 2014, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 25 maj 2014, 21:43

Connor je napisao/la:
I ja sam inteligentan kad mi neko da 3 miliona da rukujem, ono bas je tesko. Sposoban covjek je koji od nista ne napravi svašta. Osvojiti titulu, osvojiti duplu krunu.
Ko će tebi dati 3 miliona ?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 maj 2014, 21:44

Dugo im je trebalo!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 25 maj 2014, 21:45

hilmo je napisao/la:Dugo im je trebalo!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jedva dočekali moj hilmo .. Ali neka ih, šega su. :kafa:

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 25 maj 2014, 21:46

Realist je napisao/la:
Connor je napisao/la:
Ko će tebi dati 3 miliona ?
Fališ čovjeka neko bi rekao on nešto uradio u karijeri, a ne da je uspio ispasti u drugu ligu. :thumbdown:

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 25 maj 2014, 21:49

Očito ne pratiš fudbal.Sloboda je prije dolaska Ibraovića ispala,imala prevelik zaostatak.Ibraković je uvezao pobjede ali mešetarenjima u zadnjem kolu koja su svima bila jasna Sloboda je ispala.Ibrak je nanizao nekoliko pobjeda a ne poraza dijete drago.Pobijedio taj GOŠK u Gabeli koji kasnije kupio u Vrapčićima.
Zadnja izmjena: Realist, dana/u 25 maj 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 maj 2014, 21:50

Ibraković je čovjek koji je odradio prejak prijelazni rok u januaru!
Sada ima ljetni prelazni rok i sve sto on radi, radi u dogovoru sa ostatkom uprave i Dzenanom, znači zajednički rad kao i sve do sada što je bilo...
To sto je njemu neko dao pare u ruke dovoljno govori o kakvom strucnjaku se radi, jer mogu i ja traziiti prade da mi daju ali ih necu dobiti... ko nije upoznat Ibrakovic je (Mislim da je i sda) skaut za balkansku regiju za Zenit...

Posao mu nije pretezak, zbog ostatka lige, ali mu nije prelagan zbog ocekivanja gazde i navijača...
Nije samo u pitanju dovođenje igraca ima tu jos tona posla koje on obavlja, vrlo uspješno!

PS.
On nije trener Sarajeva, nego SPORTSKI DIREKTOR! To je VELIKA razlika ;)

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 maj 2014, 21:51

rammstein je napisao/la:Ibraković je čovjek koji je odradio prejak prijelazni rok u januaru!
Sada ima ljetni prelazni rok i sve sto on radi, radi u dogovoru sa ostatkom uprave i Dzenanom, znači zajednički rad kao i sve do sada što je bilo...
To sto je njemu neko dao pare u ruke dovoljno govori o kakvom strucnjaku se radi, jer mogu i ja traziiti prade da mi daju ali ih necu dobiti... ko nije upoznat Ibrakovic je (Mislim da je i sda) skaut za balkansku regiju za Zenit...

Posao mu nije pretezak, zbog ostatka lige, ali mu nije prelagan zbog ocekivanja gazde i navijača...
Nije samo u pitanju dovođenje igraca ima tu jos tona posla koje on obavlja, vrlo uspješno!

PS.
Upravo ovo krenuh napisati, pa jel vi vidite sta pisete ???
1946

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 25 maj 2014, 21:52

rammstein je napisao/la:Ibraković je čovjek koji je odradio prejak prijelazni rok u januaru!

PS.
Naravno.Dobro si objasnio onom balavcu.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 maj 2014, 21:55

Malog Velkovskog je Inter ganjao proslo ljeto, tesko ga mi mozemo dovesti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MSOZ101 i 42 gosta.