Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la DonCorleone » 24 maj 2014, 02:16

calcio je napisao/la:U kontekstu o kojem govorim je to tako nebitan detalj da je to nevjerovatno. Uostalom, nije ga vratio za stalno vec ga je pozivao nazad vise puta, zadnji put protiv Alzira.
Nevjerovatno nebitan detalj za tebe je vjerovatno vrlo bitan detalj za nekoga drugog, prebacivanje u U21 nakon debakla protiv Portugala je meni licilo na kaznjavanje i prebacivanje odgovornosti na one koji su najmanje za poraz krivi, i nemoj mi samo pricati o pomoci za U21 tim. Klepio je Besica kada je najgori moguci termin za to bio, drugim rijecima, ubio ga je u pojam.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2014, 02:19

donniedarko je napisao/la:Da je mozda forsirao Besica kao sto je to radio sa Avdijom kada nismo imali pravo rjesenje mogao nas je mozda postediti raznih gluposti, od lose atmosfere, kritike na racun nepotizma, neizvjesnosti oko nastupa. Selektor nam javno prizna nepotizam no mi to odobravamo. Da me ne shvatis pogresno, Safet je imao ogroman doprinos u pisanju historije nase repke i svaki kredit njemu ide za to ali u nekim stvarima je jednostavno kiksao, htio ti to priznati ili ne ;) Ali eto ima sansu da baci u sjenu to sve, do njega je :thumbup:
Avdija je koliko je meni poznato dosta dobar sa vecinom igraca, dugo se poznaju, jos iz mladih reprezentacija pa ako je atmosfera nekad bila narusena cisto sumnjam da je to zbog njega. Atmosfera je sada odlicna i tako bi i trebalo ostati. Iako su neki najavljivali haos, meni se cini da nisu nikad bili ujedinjeniji. :thumbup:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2014, 02:24

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la:U kontekstu o kojem govorim je to tako nebitan detalj da je to nevjerovatno. Uostalom, nije ga vratio za stalno vec ga je pozivao nazad vise puta, zadnji put protiv Alzira.
Nevjerovatno nebitan detalj za tebe je vjerovatno vrlo bitan detalj za nekoga drugog, prebacivanje u U21 nakon debakla protiv Portugala je meni licilo na kaznjavanje i prebacivanje odgovornosti na one koji su najmanje za poraz krivi, i nemoj mi samo pricati o pomoci za U21 tim. Klepio je Besica kada je najgori moguci termin za to bio, drugim rijecima, ubio ga je u pojam.
Ok, vazi. Ne znam vise stvarno sta da ti kazem. Ubio ga u pojam. Ok.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 maj 2014, 02:27

calcio je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Da je mozda forsirao Besica kao sto je to radio sa Avdijom kada nismo imali pravo rjesenje mogao nas je mozda postediti raznih gluposti, od lose atmosfere, kritike na racun nepotizma, neizvjesnosti oko nastupa. Selektor nam javno prizna nepotizam no mi to odobravamo. Da me ne shvatis pogresno, Safet je imao ogroman doprinos u pisanju historije nase repke i svaki kredit njemu ide za to ali u nekim stvarima je jednostavno kiksao, htio ti to priznati ili ne ;) Ali eto ima sansu da baci u sjenu to sve, do njega je :thumbup:
Avdija je koliko je meni poznato dosta dobar sa vecinom igraca, dugo se poznaju, jos iz mladih reprezentacija pa ako je atmosfera nekad bila narusena cisto sumnjam da je to zbog njega. Atmosfera je sada odlicna i tako bi i trebalo ostati. Iako su neki najavljivali haos, meni se cini da nisu nikad bili ujedinjeniji. :thumbup:
:lol: Kakav spin. Mislio sam na poziv Tine. Trebao je forsirati Besica jer je momak imao kvalitet a ne ubacivati bratica i Hadzica i time narusiti atmosferu. Cuj ako je bila narusena. Pa Safet je priznao da nije imao kontakta sa jedinim igracem s kojim inace ima na period od dva mjeseca upravo zbog sukoba, pred prvo veliko takmicenje :!:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2014, 02:42

Kao sto smo vec konstatovali, Besica i jest forsirao. Ali nije stao na tome naravno, trazio je i druge igrace, kao sto i treba da radi. Normalno nece svaki od takvih biti uspjeh ali posto Susic za razliku od tebe nema sposobnost da vidi u buducnost, prinudjen je da ponekad svjesno riskira.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 maj 2014, 02:50

calcio je napisao/la:Kao sto smo vec konstatovali, Besica i jest forsirao. Ali nije stao na tome naravno, trazio je i druge igrace, kao sto i treba da radi. Normalno nece svaki od takvih biti uspjeh ali posto Susic za razliku od tebe nema sposobnost da vidi u buducnost, prinudjen je da ponekad svjesno riskira.
Hoces da kazes da je u utakmici protiv Egipta riskirao sa Tinom i Hadzicem :?: Imali smo igraca koji nam je vec dokazao da moze odgovoriti zadatku a nas selektor je kao moguce rjesenje vidio igraca kojem je to inace neprirodna pozicija i za kojeg je priznao da nije bio objektivan. Ne znam, ne razumijem kako ga mozes braniti u ovom slucaju :?

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2014, 02:58

donniedarko je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kao sto smo vec konstatovali, Besica i jest forsirao. Ali nije stao na tome naravno, trazio je i druge igrace, kao sto i treba da radi. Normalno nece svaki od takvih biti uspjeh ali posto Susic za razliku od tebe nema sposobnost da vidi u buducnost, prinudjen je da ponekad svjesno riskira.
Hoces da kazes da je u utakmici protiv Egipta riskirao sa Tinom i Hadzicem :?: Imali smo igraca koji nam je vec dokazao da moze odgovoriti zadatku a nas selektor je kao moguce rjesenje vidio igraca kojem je to inace neprirodna pozicija i za kojeg je priznao da nije bio objektivan. Ne znam, ne razumijem kako ga mozes braniti u ovom slucaju :?
Pa i ja cu isto reci, mozda nije bio objektivan kada je Tino u pitanju. Da se Susic samo kritikuje zbog toga i ja bih ga mozda kritikovao ali dobro znamo da se ovdje Susic kritikovao za sve moguce. Susic je nas selektor koji je pretrpio najvise kritika. Susic je mnogo vise kritika pretrpio nego Stimac i Mihajlovic kod komsija, ima li to ikakve logike? Mi zasjeli na prvo mjestu u prvom kolu i nismo ga vise ispustili. A kritike pljuste.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 maj 2014, 03:03

Kritike pljuste na drugi racun, veze to nema o prvom kolu, ali ti sebi vadis ono sto tebi najvise odgovora.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 24 maj 2014, 03:03

Pusti te gluposti, Calcio. Mi smo, u biti, glup narod. Ovdje se sprdalo s' Bakom što se potrudio da odgovori na par pitanja na Engleskom, a većina te dječurlije bi se u gaće istorinjalo da im se postavi pitanje na stranom jeziku. Tako da, nezamaram se nešto previše glupostima ovih "spešal vans".

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 maj 2014, 03:06

fkv123 je napisao/la:Pusti te gluposti, Calcio. Mi smo, u biti, glup narod. Ovdje se sprdalo s' Bakom što se potrudio da odgovori na par pitanja na Engleskom, a većina te dječurlije bi se u gaće istorinjalo da im se postavi pitanje na stranom jeziku. Tako da, nezamaram se nešto previše glupostima ovih "spešal vans".
:urnebes: , na kojem jeziku smijes?

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 24 maj 2014, 03:10

Nije do mene, vjeruj. Ti postavi uvjete. Ja ću ti ga postaviti a ti ga jezikom obradi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2014, 03:12

fkv123 je napisao/la:Nije do mene, vjeruj. Ti postavi uvjete. Ja ću ti ga postaviti a ti ga jezikom obradi.
:thumbdown:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 maj 2014, 03:27

calcio je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:
Pa i ja cu isto reci, mozda nije bio objektivan kada je Tino u pitanju. Da se Susic samo kritikuje zbog toga i ja bih ga mozda kritikovao ali dobro znamo da se ovdje Susic kritikovao za sve moguce. Susic je nas selektor koji je pretrpio najvise kritika. Susic je mnogo vise kritika pretrpio nego Stimac i Mihajlovic kod komsija, ima li to ikakve logike? Mi zasjeli na prvo mjestu u prvom kolu i nismo ga vise ispustili. A kritike pljuste.
Mislim da nisi pratio onda osvrt susjeda na rad navedenih selektora. Hocu da kazem da je par puta nelogicno forsirao losije igrace nad boljim. Mume je u sustini bio tu cijelo vrijeme. U zadnje vrijeme sam sve vise uvjeren da se i za Avdiju moglo i moze pronaci bolje rjesenje( ne kupujem pricu da su ne bitni,same povrede malo prije priprema i tokom njih me cine nesigurnim ). U nekim trenutcima nas je to moglo kostati prvenstva a u nekim utakmicama nas kostalo dobre igre u kojim smo mozda mogli izvuci bolji rezultat . Pored lose atmosfere to sve nije ulijevalo mnogo sigurnosti u kvalitet naseg nastupa ali evidentno je da je atmosfera bolja i nadam se da ce tako ostati i da ce Safet odraditi najbolje sto moze i bez nelogicnosti .U ovom trenutku ima punu podrsku :bih: i by the way u nasoj drzavi se nepotizam na ovom nivou mora osuditi bez obzira na ostale okolnosti ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2014, 05:12

ARGUMENT je napisao/la:
harishp je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Evo stize UDBA, bjezi ko moze.
Opet si na duznosti.
Sad ce to toni tarko da sredi,haman k'o i bubnjas :mrgreen:
Jesi li ti onaj sto ga zovu GRAH? Ja cuo od tebe se prdi :mrgreen:
Ti si onda gluh k'o tetrijeb.
Eh da ,ne zaboravim da se dobro :urnebes: na tvoj nick.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 maj 2014, 12:59

fkv123 je napisao/la:Nije do mene, vjeruj. Ti postavi uvjete. Ja ću ti ga postaviti a ti ga jezikom obradi.
korisnik fkv123 baniran na mjesec dana

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 24 maj 2014, 13:37

samo? :roll: na šta je forum spao...
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 maj 2014, 20:37

Inače Bešić

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

IcedMFEarth
Kontakt:

Post Postao/la IcedMFEarth » 25 maj 2014, 20:55

Vidi butine u Ogija

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 maj 2014, 20:55

Ovaj ne skida osmijeh sa lica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 maj 2014, 00:54

IcedMFEarth je napisao/la:Vidi butine u Ogija
jest ga otreso Gojak uz lijevu aut liniju ko Samaras ne tako davno :clap:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, Google Adsense [Bot], HariTz, Proximic i 22 gosta.