NoName je napisao/la:Donirao 50.000 km za SOS sela u BiH. Bravo kapitenu!

NoName je napisao/la:Donirao 50.000 km za SOS sela u BiH. Bravo kapitenu!
http://www.sport24.ba/index.php/fudbal/ ... ma-poplava" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:NoName je napisao/la:Donirao 50.000 km za SOS sela u BiH. Bravo kapitenu!to je pravi kapiten
mene samo interesuje hoce li se on vidjeti kad mu se neki DMF natoari na leđa..Jer svi govore trebaju nam njegove lopte ovo ono bas me interesuje naprimjer Obala Slonovace sa Yaya T.ARGUMENT je napisao/la:Pa ne mozes ti covjeka i njegovu gradju promjeniti haha, on da smrsa jos 10 kila noge i guzovi bi bili prilicno isti roki moj, ti bi od njega sad htjeo napraviti Cristiana Ronalda jelfloyd je napisao/la:Osim stomaka, nisam vidio da je Miske nesto posebno smrso. Noge debele, guzovi standardno.
Spaha je rodjeni hrvat ali ipak mu hvala sto pomaze pucanstvo BiH, vidite angazovao je i stozer apotekara. Spaha izdajica svoje drzave i Dubrovnika.IcedMFEarth je napisao/la:http://www.sport24.ba/index.php/fudbal/ ... ma-poplava" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:NoName je napisao/la:Donirao 50.000 km za SOS sela u BiH. Bravo kapitenu!to je pravi kapiten
Spaha je Hrvat onoliko koliko je Miske Švabo.Cepi1981 je napisao/la: Spaha je rodjeni hrvat ali ipak mu hvala sto pomaze pucanstvo BiH, vidite angazovao je i stozer apotekara. Spaha izdajica svoje drzave i Dubrovnika.
Apsolutno! Vrijeme je da se stane sa prepucavanjima na svim temama. Uživajmo, ljudi!bhsport je napisao/la:I sa ovim oko kapitena treba prestati, za par dana repka ide i treba se ispratiti kako zasluzuje.
Puna podrska svima i Misketi i Spahicu i selektoru.
Fizicki je puno spremniji ali vidi sinosnju utakmicu nije imo jedan pas kako treba ,puno greski tehnicki nazalost!drummer je napisao/la:Neki bi trebali napisati izvinjenje maestru.
Kako smo i pisali,Mozzart jer dosao na pripreme top spreman,istinski navijaci nikad nisu ni sumnjali u to.
Maestro,pozornica je tvoja,diriguj![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.