sta fali sto se slikao ?rammstein je napisao/la:vidi kapitena s kim se druzi cccBelminM23 je napisao/la:![]()
NEmanja BILBIJA!!!!!!!!!!!!!
uko ima bicu na fb-u u opisu slike se zahvaljuje Ogiju v. st ga je slikao sa "balijom" ... mene bi bilo stid
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa ne fali meni ali fali komsijama koji su pisali neke parole JADNOG sadrzaja za momka koji je kapiten reprezentacije bio , koji je ginuo u dresu repke, koji danas nosi dres sa ljiljanima, koji se slika sa kapitenom i ponosan je na to...
eTO
Ko ne konta sarkazam skontat ce cim naraste
eTO

O cemu vi rapravljate. 

**** komsije nek misle sta hoce, ionako vise nas prate nego sami sebe
Nemojte ovakve slike postavljati sada će pomaleni zatrpati temu govoreći kako se kapiten slika i druži sa ravnogorcimaBelminM23 je napisao/la:

SRETAN BROJ - 1725
To u vezi praćenja traje još od 1946 godine, tako da je to opšte poznata činjenica odavno.Damba87 je napisao/la:**** komsije nek misle sta hoce, ionako vise nas prate nego sami sebe
SRETAN BROJ - 1725
Ako moze pojasnjenje za ovo ako nije problem.rammstein je napisao/la:pa ne fali meni ali fali komsijama koji su pisali neke parole JADNOG sadrzaja za momka koji je kapiten reprezentacije bio , koji je ginuo u dresu repke, koji danas nosi dres sa ljiljanima, koji se slika sa kapitenom i ponosan je na to...
eTO
https://www.google.ba/search?q=dres+fk+ ... B360%3B338" onclick="window.open(this.href);return false; gledaj kakve dresove" cetnicko" Sarajevo nosi,o vi patriote sa juga..terabajt je napisao/la:Ako moze pojasnjenje za ovo ako nije problem.rammstein je napisao/la:pa ne fali meni ali fali komsijama koji su pisali neke parole JADNOG sadrzaja za momka koji je kapiten reprezentacije bio , koji je ginuo u dresu repke, koji danas nosi dres sa ljiljanima, koji se slika sa kapitenom i ponosan je na to...
eTO

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
http://r.adiosarajevo.ba/novost/123689/ ... a-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;terabajt je napisao/la:Ako moze pojasnjenje za ovo ako nije problem.rammstein je napisao/la:pa ne fali meni ali fali komsijama koji su pisali neke parole JADNOG sadrzaja za momka koji je kapiten reprezentacije bio , koji je ginuo u dresu repke, koji danas nosi dres sa ljiljanima, koji se slika sa kapitenom i ponosan je na to...
eTO
s potpisa za klub... crna i bijela varijanta dresova imaju na sebi bezvroj ljiljana... uzmi dres pa pogledaj...
Zanam za taj crni koji je nosen u evropi kad je ona godisnjica bila a bijeli ima na sebi ljiljane to nisam znao. A ovaj crni jel nosen u nasoj ligi koju utakmicu znaci onaj sa ljuljanima.
" onclick="window.open(this.href);return false; ev ti najbolji primjer moguci...terabajt je napisao/la:Zanam za taj crni koji je nosen u evropi kad je ona godisnjica bila a bijeli ima na sebi ljiljane to nisam znao. A ovaj crni jel nosen u nasoj ligi koju utakmicu znaci onaj sa ljuljanima.

MI SMO DIVOVI MOJ @terabajt..

FK SARAJEVO.
mma_hz je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; ev ti najbolji primjer moguci...terabajt je napisao/la:Zanam za taj crni koji je nosen u evropi kad je ona godisnjica bila a bijeli ima na sebi ljiljane to nisam znao. A ovaj crni jel nosen u nasoj ligi koju utakmicu znaci onaj sa ljuljanima.

A to za divove

terabajt je napisao/la:mma_hz je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; ev ti najbolji primjer moguci...terabajt je napisao/la:Zanam za taj crni koji je nosen u evropi kad je ona godisnjica bila a bijeli ima na sebi ljiljane to nisam znao. A ovaj crni jel nosen u nasoj ligi koju utakmicu znaci onaj sa ljuljanima.
A to za divove

FK SARAJEVO.
- franklampard8
- Kontakt:
Dovesti: Piric (ako Delac ne ostane), Sirijac, Darko Velkovski, Alivodic
Otjerati/Prodati/Istice ugovor (posudba): Jajalo, Vusljanin, Travancic, Todorovic, Baric, Vule, Osmanagic, Petrovic
Dakle, dovesti ova tri igraca i nikoga vise. Pojacati klupu sa igracima iz akademije
Nisam siguran da li Delac ostaje jos jednu sezonu, to cemo uskoro znati.
Otjerati/Prodati/Istice ugovor (posudba): Jajalo, Vusljanin, Travancic, Todorovic, Baric, Vule, Osmanagic, Petrovic
Dakle, dovesti ova tri igraca i nikoga vise. Pojacati klupu sa igracima iz akademije

Nisam siguran da li Delac ostaje jos jednu sezonu, to cemo uskoro znati.
Zadnja izmjena: franklampard8, dana/u 25 maj 2014, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Gdje igra Sirijac ?
-
- Kontakt:
Pa i Gojko Cimirot gine u dresu repke, a na FB:u " likea" Kosovo je Srbija, Republika Srpska, Fudbalska reprezentacija Srbija itd, nigdje nista o BIH......rammstein je napisao/la:pa ne fali meni ali fali komsijama koji su pisali neke parole JADNOG sadrzaja za momka koji je kapiten reprezentacije bio , koji je ginuo u dresu repke, koji danas nosi dres sa ljiljanima, koji se slika sa kapitenom i ponosan je na to...
eTO

- franklampard8
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/ahmad-ka ... ler/285142" onclick="window.open(this.href);return false;PerryFred je napisao/la:Gdje igra Sirijac ?
[youtube][/youtube]
1946
Hebibovica i Kallasia pokusati dovesti u paketu i da rijesimo pitanje desnog beka.
Ti si opet šampion !
Ja još od vremena Meluna propalice ne vjerujem ovim klipovima sve dok ga ne vidim svojim očima kako igra tada ću tek ocjeniti da li je za FKS ili ne.
SRETAN BROJ - 1725
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kad platis igraca tesko da mozes fulat, evo primjer Velkoskog (a imao je i on klipovapitic je napisao/la:Ja još od vremena Meluna propalice ne vjerujem ovim klipovima sve dok ga ne vidim svojim očima kako igra tada ću tek ocjeniti da li je za FKS ili ne.

Kad placas dva puta, ma sta dva puta, nekoliko puta mjeris pa rezes

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, boki86, Google Adsense [Bot], mnon46, napoleon72, pitara, roccosiffredi, TETRAPAK, Velo6 i 88 gostiju.