Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rios

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Rios » 25 maj 2014, 13:53

warenge je napisao/la:
pisac je napisao/la:
drummer je napisao/la:Oni ti ga p.se Edine,Edineeeeeeeeee
Ma ja, Pape je garant kriv sto se Edin opija svaku noc u toku priprema i sto su na poluvremenu utakmice u Gracanici otisli u Spahinu vikendicu u Banovicima gdje su ih kurave cekale?

Ko kaze da se opija SVAKU NOC!?
A sto se tice drugog poluvremena,otisli ljudi da potrose energiju,koja im je preostala da istrose na tim kuravama(predpostavljam, jer nisam siguran gdje su isli)!
Popusti jado malo nije ti Dzeko nanio toliku stetu! ;)
Gradacac buraz,Gradacac..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 25 maj 2014, 14:03

Rios je napisao/la:
warenge je napisao/la:
pisac je napisao/la:
Ma ja, Pape je garant kriv sto se Edin opija svaku noc u toku priprema i sto su na poluvremenu utakmice u Gracanici otisli u Spahinu vikendicu u Banovicima gdje su ih kurave cekale?

Ko kaze da se opija SVAKU NOC!?
A sto se tice drugog poluvremena,otisli ljudi da potrose energiju,koja im je preostala da istrose na tim kuravama(predpostavljam, jer nisam siguran gdje su isli)!
Popusti jado malo nije ti Dzeko nanio toliku stetu! ;)
Gradacac buraz,Gradacac..
Ni slagat ne zna :-\
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 maj 2014, 14:16

Hrvati u Austriji od prvog dana priprema, a nasi kroneri po diskotekama..

Ovo je greska strucnog staba jer se pripreme nisu smjele organizovati u BiH uopste.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 maj 2014, 14:24

Dzeko nemoze Susica ocima gledati, a Susic nije sa njim kao covjek se sastao i pomirio sve stvari. Ista situacija sa Spahicem, Misimovicem i Ibricicem. Zato je njima dao slobodu, i u slucaju blamaze, ima svoje dezurne krivce. Nije izvukao pouke od vremena provedenog u Cannes-u.

Zbog svega ovoga najvise ce ispastati reprezentacija, koja ce biti ranjen pljen za lavove, hijene i lesinare.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 maj 2014, 14:39

Susic je napravio sranja sa Dzekom, Spahom, Ibricicem, Susicem, Hadzicem, Prcicem..i sve se vraca.
Igraci znaju kakav amater vodi reprezentaciju, koji nesposobnjakovic i smiju mu se u facu, zaje.baju ga, i ne postuju.

Da je Susic bio pravedan, i pozvao najbolje igrace, da je od samog starta pokazao ko je gazda u kuci, da je pokazao da je strucan i da se od njega moze nesto nauciti sve bi bilo drugacije, ovako..niko ga ne je.be 2 posto.

S druge strane, Dzeko bi se trebao ponasati u skladu sa onim sta predstavlja u Bosni i Hercegovini..u ovim trenucima se ponasa jako nezrelo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 25 maj 2014, 15:04

Amar Dzeko je napisao/la:Hrvati u Austriji od prvog dana priprema, a nasi kroneri po diskotekama..

Ovo je greska strucnog staba jer se pripreme nisu smjele organizovati u BiH uopste.
x
Trebali su otici u stranu zemlju,potpuno odvojeni od javnosti.
StarMo nije skutorija...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 maj 2014, 15:30

Radujte se malo ljudi.
Ne znate se radovati ni kad ima razloga za to. Ili ako vec hocete da pametujete, idite na neku drugu temu pa diskutujte o pripremama.

FOX Soccer o Zmajevima:

World Cup Countdown
Edin Dzeko leads Bosnia and Herzegovina into their first-ever FIFA World Cup appearance. Can the Dragons give their disaster-stricken country an emotional lift?

Team Preview: http://foxs.pt/1gsdpMC" onclick="window.open(this.href);return false;

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 maj 2014, 00:13

evo sad sele Džeku u Barcu :facepalm: oni sa portala Zmajevi, Marjan i njegovo žutilo, zašto koji **** uopšte čitam to sranje, svaki put kažem da neću više

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2014, 12:57

DZEKO bi trebao odvesti Bosnu u drugi krug. Samo ako bude malo srece i ako bude Pape vukao prave poteze - taktika. Ako bude imao dovoljan broj dobrih prilika. Mislim da ce ih iskoristiti.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 maj 2014, 13:00

Govorio sam ja odavno, treba u neku vukojebinu ovdje u Austriji se pripremati. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2014, 13:02

Goalgetter je napisao/la:Govorio sam ja odavno, treba u neku vukoyebinu ovdje u Austriji se pripremati. ;)
Kao Hrvati. Da smo pametni nesto bi naucili od njih, ljudi vec imaju veliko iskustvo sa prvenstava, zajedno su BH i HR delegacije isle u Brazil. Mogli su popricat, pitat za neki savjet. Ali yebo to, nasi ce po svom pa makar gorilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 maj 2014, 13:22

Goalgetter je napisao/la:Govorio sam ja odavno, treba u neku vukojebinu ovdje u Austriji se pripremati. ;)
Zar onda nebi bilo logicnije negdje u neku vukojebinu na jugu Spanije ili Portugala gdje su temperature znatno vece, a i nasih ljudi je zanemarivo u tom djelu Europe.
Na kraju je nebitno sad smo tu i trebaju ovo nekako izgurati, jbg na svojim greskama se covjek najlakse nauci ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Rios

Post Postao/la Rios » 26 maj 2014, 13:55

Stvarno je milina gledati Edina u ovom humanitarnom radu..Koristi svaku priliku da obraduje mlado i staro u nasoj drzavi i svaka mu cast zbog toga..Evo posljednji primjer posjeta djeci iz skole Vladimir Nazor.. Bravo Edine :clap:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 maj 2014, 14:02

Susic se sad samo smjeska sve je sjajno ako nesto kiksiramo na prvenstvu on ce opet lagano reci kako smo mi mala zemlja kako nismo imali iskustva i kako su pojedinci podbacili i slicno i onda mi navalimo se na igrace ,a on lagano kraj Ajfelove kule ispija kafu ,a hiljadarke lijezu svaki mjesec..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 maj 2014, 14:03

Bas kopirao da postavim.

Ciribu ciriba, abrakadabra... Djeca iz skole Vladimir Nazor madjionicarskim trikovima stvorila su Edina na sceni u svojoj skoli... Samo za Dzeku izveli su predstavu koju su mjesecima uvjezbavali i mnogima izmamili suze na lice...

slika

slika

KAKV JE OVO COVJEK!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 maj 2014, 14:17

Gromada!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 26 maj 2014, 15:00

Gdje je Dzeko sinoc pio?Insajderi?

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 26 maj 2014, 15:33

Head je napisao/la:Jako lose rezonovanje.To sto sam ja pitar i sto volim Safeta ne iskljucuje cinjenicu da se Dzeko ponasa neprofesionalno.
I Dzeku sam hvalio uvijek i bio na njegovoj strani i dalje cu,ali pocinje da prelazi sve granice sa ovim kabadahijskim ponasanjem.
Da se razumijemo nesto,pravo si mi odvratan lik i u vecini se ne slazem s tobom,al ovdje si upravu 100 posto...iznjecu jos jedno zapazanje...od edina me to i ne cudi toliko,on je odrasto ovdje,moro je pokupit malo ovog sarajevskog kurcenja i mangupluka,momak je odrasto u brijescu,nije u zivotu postene trebe imo,i Bog dragi mu dao pare,slavu,i ponjelo momka,al me cudi od recimo od salihovica i pjanica...al geni su cudo...
Helem,reprezentativci nam se opijaju i vise o kafanama do 3-4 ujutro...mjesec do prvenstva,Svjetskog,tito te ****...ko da je hrasnicki turnir a ne Svjetsko,ocekivo sam da ce ovo puno ozbiljnije shvatit,svi igraci...al sam se pravo sjebo kad sam vidio do kad ostaju,kako cugaju i sta rade...Mi smo svi ovdje kurci obicni i nista nemozemo promjeniti,najradije bi da imam moc popiso se safetu usta zbog svega ovog sta je uradio od repke,al nemam,ni ja niti bilo ko ovdje,al imam jednu mogucnost...to je da zdrmam saku lexiliuma pred utakmicu i da,il je prespavam il pregledam bez sikirancije...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2014, 16:10

Lijepo od Dzeko, kao i uvijek. Samo vidim retweetovao je jednu poruku o ovome, a tu se ta djeca opisuju kao "retarded". Vjerovatno ne zna, ali to je vrlo ruzna rijec na Engleskom i to se ne koristi. Nadam se da ce sklonit to. Mentally ill ili challenged treba Dzeksone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 26 maj 2014, 16:45

- Ja sam prije vise od mjesec dana pisao o tome, gjde ce nasi da pripreme vrse pred WC. I kad sam pitao kako to ide u odnosu na npr. Hrvatsku ili neku drugu drzavu - niko nista ili se sprda.

- Kad sam govorio da su bosanci ekstremno neskolovani i nimalo profesionalnosti u svom zivotu nemaju, ljudi se zajebavaju kao "ti si iz dijaspore" etc. Cinjenica je, da je sve manje vise tacno.

- Safet nije uopste kriv. Apsolutno nema krivice! Ne kontam kako neko moze da krivi Safeta zbog cinjenice da se pojedini igraci opiaju do 4-5h ujutru. Bilo koji covjek zna sta mu znaci doci kucu u 6h izutra u odnos na fizicku spremnost sutradan ili na motivicaji, konditicu etc. Svi osim ovih NEprofesionalnih fudbalera iz BiH. V

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi i 34 gosta.