FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima ovdje par nimalo naivnih ekipa, njih se trebate cuvati. Inace sam misljenja da prolazite ovu rundu, za dalje cemo vidjeti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ja bih Rudar Velenje ili Kukesi da ih ovaj put ubijemo ko mraz papriku.
04.10.2009 !!
Daj Kuksi da im sad pokažemo kako se igrasarajlija je napisao/la:Ja bih Rudar Velenje ili Kukesi da ih ovaj put ubijemo ko mraz papriku.

Amar Bekic se ne javlja na pozive Ibrakovica.
Navodno ima ponudu nekog kluba iz Slovacke.
Brzo ce EL treba brzo reagovati,i poceti sklapati ekipu za evropske utakmice, i slijedecu sezonu.
Evo citam Zrinjski doveo Kordica,i Siroki je tu negdje sa igrackim kadrom,moza i cak jaci uđu u sezonu.Ove dvije ekipe ce nam biti najveca konkurencija, za vrh tabele.
Navodno ima ponudu nekog kluba iz Slovacke.
Brzo ce EL treba brzo reagovati,i poceti sklapati ekipu za evropske utakmice, i slijedecu sezonu.
Evo citam Zrinjski doveo Kordica,i Siroki je tu negdje sa igrackim kadrom,moza i cak jaci uđu u sezonu.Ove dvije ekipe ce nam biti najveca konkurencija, za vrh tabele.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 25 maj 2014, 14:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Nemoj kukesija matere ti.. Daj sta bilo drugo ocam.. Lijepo bi bilo sa splitom odigrat to..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Ima dogovor sa nama a ako misli da mu je bolje u Slovačkoj...sretno i vozdra
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cuj u Slovacku
Liga u rangu nase, da nemaju infrastrukturu nasi klubovi bi bili pojam za njih.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
NK SPLIT...mjera...a može se otiči i okupati i gledati tekma. Mali godišnji odmor
U tom slucaju ga treba otpisati skroz, nismo vise u poziciji da moljakamo i ovisimo o tome da li ce igracu (ne)odgovorati plata u nekom drugom klubu,a FKS na rezervi. Dovoljno smo jaki da takvi igraci nemaju vise sta traziti kod nas. Nije jedini igrac.fcsforever je napisao/la:Ima dogovor sa nama a ako misli da mu je bolje u Slovačkoj...sretno i vozdra
ako ne dođe on, doći će bolji...tolikoskile je napisao/la:U tom slucaju ga treba otpisati skroz, nismo vise u poziciji da moljakamo i ovisimo o tome da li ce igracu (ne)odgovorati plata u nekom drugom klubu,a FKS na rezervi. Dovoljno smo jaki da takvi igraci nemaju vise sta traziti kod nas. Nije jedini igrac.fcsforever je napisao/la:Ima dogovor sa nama a ako misli da mu je bolje u Slovačkoj...sretno i vozdra
pozdrav! evo prvo da kažem da sam ja navijač rijeke. i od kada je kod vas došao taj novi investitor počeo sam vas malo bolje pratiti pošto je i rijeka sama prije 2 sezone postala klub sa "mecenom". čestitam vam na osvojenom kupu i nadam se da ćete se za iduću sezonu pojačati i osvojiti naslov. samo budite strpljivi. možda vam naslov neće doći ni iduće sezone jer ništa ne ide preko noći iako ni ove sezone niste bili daleko tako da sam uvjeren da je iduća sezona vaša. vidim da se i neki vaš igrač spominje u kontekstu dolaska u rijeku. nemojte to uzimati kao sigurno. onaj tekst što ste jučer/danas nalijepili tu je sa jednog našeg regionalnog portala za koji piše jedan kvazinovinar koji informacije za svoje tekstove u glavnom skuplja sa navijačkih foruma i do sada mu ni jedan tekst nije bio točan. i još ktome naša uprava sve radi u strogoj tajnosti i nikada se ne zna koji će igrač doći dok on stvarno ne potpiše. tako da moje je mišljenje da vaš igrač 90 posto neće doći kod nas. tim više što je puno izglednije da će naš novi napadač biti adis jahović. isto vaš bivši igrač. a što se tiče vašeg nastupa u europi. pa želio bih vam da izvučete split. isto klub sa privatnim vlasnikom, i dosta novaca ali bez publike (jer svi splićani navijaju za hajduk) i bez igre i rezultata. iako vjerujem da će se i oni dosta pojačati za iduću sezonu mislim da imate dobre šanse protiv njih. pozdrav 

jandro je napisao/la:pozdrav! evo prvo da kažem da sam ja navijač rijeke. i od kada je kod vas došao taj novi investitor počeo sam vas malo bolje pratiti pošto je i rijeka sama prije 2 sezone postala klub sa "mecenom". čestitam vam na osvojenom kupu i nadam se da ćete se za iduću sezonu pojačati i osvojiti naslov. samo budite strpljivi. možda vam naslov neće doći ni iduće sezone jer ništa ne ide preko noći iako ni ove sezone niste bili daleko tako da sam uvjeren da je iduća sezona vaša. vidim da se i neki vaš igrač spominje u kontekstu dolaska u rijeku. nemojte to uzimati kao sigurno. onaj tekst što ste jučer/danas nalijepili tu je sa jednog našeg regionalnog portala za koji piše jedan kvazinovinar koji informacije za svoje tekstove u glavnom skuplja sa navijačkih foruma i do sada mu ni jedan tekst nije bio točan. i još ktome naša uprava sve radi u strogoj tajnosti i nikada se ne zna koji će igrač doći dok on stvarno ne potpiše. tako da moje je mišljenje da vaš igrač 90 posto neće doći kod nas. tim više što je puno izglednije da će naš novi napadač biti adis jahović. isto vaš bivši igrač. a što se tiče vašeg nastupa u europi. pa želio bih vam da izvučete split. isto klub sa privatnim vlasnikom, i dosta novaca ali bez publike (jer svi splićani navijaju za hajduk) i bez igre i rezultata. iako vjerujem da će se i oni dosta pojačati za iduću sezonu mislim da imate dobre šanse protiv njih. pozdrav
Pozdrav ARMADI

@jandro
Iz samog teksta koji spominjes se dalo primjetiti da je ta vijest sumnjiva....od samog prezimena igraca, do strijelaca u finalu kupa..
Iz samog teksta koji spominjes se dalo primjetiti da je ta vijest sumnjiva....od samog prezimena igraca, do strijelaca u finalu kupa..
Dobrodosao na nas forum...Bivši klub Roberta Jarnija osvojio je Kup pobijedivši ukupnim rezultatom 5:1. U uzvratoj utakmici Sarajevo je pobijedilo 3:1, prvi pogodak u 67. minuti postigao je upravo Velkovski (Velkoski 67, Puzigaća 70, Dupovac 82/ Todorović 82).
-
- Kontakt:
fino jandro objasnio...slični tzv novinari su i kod nas
ma kakav split, kakav kukesi...daj maltu ili luksemburg, da što bezbolnije prođemo i budemo spremni i odmorni za 3. kolo 

FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moze Eš (Esch), taman da malo obadjem famalijuhodža je napisao/la:ma kakav split, kakav kukesi...daj maltu ili luksemburg, da što bezbolnije prođemo i budemo spremni i odmorni za 3. kolo

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kojom logikom se Bekic ceka, ako bi dosao bolji, zasto se odma ne predje na NN napadaca (jer po tvom postu se moze zakljuciti da je u igri bolji igrac).rammstein je napisao/la: ako ne dođe on, doći će bolji...toliko
-
- Kontakt:
Ne treba brinuti...dat mu je rok do kojeg mora javiti svoju odluku..zakleču se u ovo
Sada će biti pravo zanimljivo na forumu posebno na temi FKS. Pa skoro svi će imati provjerene informacije oko transfera u Sarajevu. Valjda će nas rukfaš redovnije obasipati informacijama oko transfera, on je donekle povjerljiv. Ali zanimljivo će biti čitati kako svi sve znaju skim pregovaramo i ko nam sve treba doći.
Ali kako god bilo sretno nam
Ali kako god bilo sretno nam

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Fouzi1, Kyle88, Mourinhokilledbarca, N3R3D, supervizor i 63 gosta.