Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Šteta za ovakav ishod, ali bez obzira čestitke na cijeloj sezoni. Zaista, pristup igri i sve ostalo je za čistu desetku. Primjer koji treba pratiti. Ostao sam fasciniran. Svaka čast 
Mes Que Un Club
Sušić kao pravi gospodin ovako nešto sebi ne bi dozvolio.vrebac86 je napisao/la:Ma milina gledati ovakve trenere,,Saurman je napisao/la:Zasluzen debakl i ono ponašanje nije trebalo Simeoneu.Ne možeš biti trener i ponašati se ko kabadahija u finalu CL.samo zamisli Susica
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mah osim simulanta Coste i djubreta na klupi Simeonea te malog smrada Ville ovaj klubić ima simpa igrače,par iz filijale ostalo takodje neloše,u polufinalu kupa kralja smo im pokazali da i u njihovoj najboljoj sezoni u dosta godina mogu samo skinuti gaće,večeras smo to ponovili uz dodatak dramatičnog twista,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kao i u Primeri što su skinuli gaće i prošle sezone u finalu kupa.madridist je napisao/la:Mah osim simulanta Coste i djubreta na klupi Simeonea te malog smrada Ville ovaj klubić ima simpa igrače,par iz filijale ostalo takodje neloše,u polufinalu kupa kralja smo im pokazali da i u njihovoj najboljoj sezoni u dosta godina mogu samo skinuti gaće,večeras smo to ponovili uz dodatak dramatičnog twista,
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
prvo bilo je svih 6 izmjena,sto je odmah tri minute,valjanje po podu igraca Atletija,plus 2 minute i sta ti tu nije jasno??? uostalom gol je pao u 93 minutiAdo1921 je napisao/la:Baš tako. Gledam i ne vjerujem cekao skoro 3 minute da odredi koliko ce se igrat do kraja hahah.Donnie Darko je napisao/la:I čekanje do 92:30 da se produžiPatrickBateman je napisao/la:Zanima me samo kako će sudija opravdati ovih 5 minuta nadoknade? 5 izmjena, nijedan gol i nijedna povreda...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Odmah na početku posta obična laž. Zašto čitati dalje? 
do mene je,racunao sam izmjenu i u prvom poluvremenu,no svejedno 5 minuta je minumum za valjanje 
- PatrickBateman
- Kontakt:
Dalje nisam ni čitaoL-Train je napisao/la: prvo bilo je svih 6 izmjena
- Blue_He4rt
- Kontakt:
ako im se ne cita,slika govori vise od hiljadu rijeciBlue_He4rt je napisao/la:Sto li se bas navijacima Barcelone dalje ne cita ?

- Blue_He4rt
- Kontakt:
U potpunosti zasluzeno.Ne znam sto se uvijek trazi dlaka u jajetu.Atletico je uradio sjajan pos'o ove sezone, ali veceras nisu bili na nivou.Onaj pritisak Reala od 70 i neke je strasan bio.
Chelsea F.C.
Nisu bili na nivou?Ozbiljno?
atletico do sutra ne bi dao gola da iker nije ispao papcina i skoro pa im poklonio titulu, real madrid najveci klub svih vremena, gazenje malih komsija u ronaldovom dvoristu, "najspremnija, najborbenija, najjaca, naj naj naj" ekipa na svijetu, ludilo, ratnici, padose u nastavku utakmice i kad je najvise trebao kao pokoseni i trener koji je na kraju ispao jos veca sramota prijeteci maksumu od 20 godina zato sto mu je dodao loptu kada je sve bilo gotovo, psiha je sve, navika, real madrid je navikao biti sampion i tu nema boljih dok je atletico navikao biti realova musterija, nema tu sta vise da se prica 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako onda osvoji ligu Atletico, zar Real nije trebao i tu slaviti kad je toliko boljiLenBias je napisao/la:real madrid je navikao biti sampion i tu nema boljih dok je atletico navikao biti realova musterija, nema tu sta vise da se prica
Skromnost vam nije vrlina kao što se da primjetiti, nema potrebe da dolazite na ovu temu i pljujete Atletico, osvojili ste zasluženo i uživajte na svojoj temi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav si ti pacenikLenBias je napisao/la:atletico do sutra ne bi dao gola da iker nije ispao papcina i skoro pa im poklonio titulu, real madrid najveci klub svih vremena, gazenje malih komsija u ronaldovom dvoristu, "najspremnija, najborbenija, najjaca, naj naj naj" ekipa na svijetu, ludilo, ratnici, padose u nastavku utakmice i kad je najvise trebao kao pokoseni i trener koji je na kraju ispao jos veca sramota prijeteci maksumu od 20 godina zato sto mu je dodao loptu kada je sve bilo gotovo, psiha je sve, navika, real madrid je navikao biti sampion i tu nema boljih dok je atletico navikao biti realova musterija, nema tu sta vise da se prica
- PatrickBateman
- Kontakt:
@LenBias kakav si ti samo kompleksaš.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tako je Čestitke za izuzetnu sezonu.soe je napisao/la:Kakav si ti pacenikLenBias je napisao/la:atletico do sutra ne bi dao gola da iker nije ispao papcina i skoro pa im poklonio titulu, real madrid najveci klub svih vremena, gazenje malih komsija u ronaldovom dvoristu, "najspremnija, najborbenija, najjaca, naj naj naj" ekipa na svijetu, ludilo, ratnici, padose u nastavku utakmice i kad je najvise trebao kao pokoseni i trener koji je na kraju ispao jos veca sramota prijeteci maksumu od 20 godina zato sto mu je dodao loptu kada je sve bilo gotovo, psiha je sve, navika, real madrid je navikao biti sampion i tu nema boljih dok je atletico navikao biti realova musterija, nema tu sta vise da se pricaimas temu Real Madrida pa tamo pisi o tome,kad pises o ovoj ekipi Atletica skini kapu ako si pravi ljubitelj fudbala.Najlakse je skrsit milijardu u ekipu dovodit najbolje igrace i trenere planete i onda nesto glumit ludilo.
UEFA je morala konačno pomoći realu da bi oni mogli vraćati svoje kredite ipak 3milijarde uzetih sredstava od banaka u proteklih 15 godina nije lahko vraćati.
@bayernheart
Kakva pomoc Realu od UEFE? Suti bola' pregazili su bavarski klub u 2 utakmice i sada zasluzeno uzeli decimu. Cast Atleticu, ali sinoc nisu imali sanse nakon gola Ramosa.
Kakva pomoc Realu od UEFE? Suti bola' pregazili su bavarski klub u 2 utakmice i sada zasluzeno uzeli decimu. Cast Atleticu, ali sinoc nisu imali sanse nakon gola Ramosa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.