Lijepo vidjetikeramikr je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Recite mi, znam da znateBelminM23 je napisao/la:Nego jedno pitanje, Kako se zove ovaj spiker na stadionu ? Jel Vaha ? po glasu mi na njega baca
" onclick="window.open(this.href);return false;BelminM23 je napisao/la:Recite mi, znam da znateBelminM23 je napisao/la:Nego jedno pitanje, Kako se zove ovaj spiker na stadionu ? Jel Vaha ? po glasu mi na njega baca
HvalaEvolution87 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;BelminM23 je napisao/la:Recite mi, znam da znateBelminM23 je napisao/la:Nego jedno pitanje, Kako se zove ovaj spiker na stadionu ? Jel Vaha ? po glasu mi na njega baca
Momčino treba imati odgovornosti za ono što se piše i kaže.Za sve treba imati argumente,Vama očito ne gode neke dobre stvari koje su se desile u FSBiH.Treba novca i vremena da se neke druge stvari urade.Brazil je prilika za novac i zato mu u ovom momentu treba posvetiti svu moguću pažnju, doći će i naša liga na red abd.Presaberi se momčino.Buba00 je napisao/la:HZ NAKLON DO PODA![]()
![]()
![]()
Jedini su koji su se sjetili vise prozvati ove kriminalce od saveza. Pa dajte ljudi sad treba ispasti da je prije samo munib krao i srao.. Pa eto vidi oni svi imaju samo repku u glavi , brazil , i gdje ce sta dobiti. Sta njih briga za ligu , za navijace , za omladince iz BIH!?!?!
Treba prozvati cijelu garnituru od Begica , Bakovica pa do Pilava. Jer ovo sto se desava nije dobro , pola IO je samo tu da piju i jedu i da se druze sa igracima. Dobili su besplatna odjela i to im godi. Al bas nista ne cine za dobrobit fudbala tj Premijer Lige. Dosta je bilo lopova doci ce se i po vas nemojte da se brinete gos. Begicu , vasem lopovluku ce se stati u kraj. Nije reprezentacija sve ... Hocemo i mi da gledamo dobru ligu, dobre igrace i ne da vi stimate sve po svom cejfu...![]()
![]()
![]()
SAVEZ NAPOLJE , PIC.E LOPOVSKE!!!
DANAS U SAVEZU SUTRA U KAVEZU!!! ( a znamo svi kako je munib zavrsio)![]()
nije Stojcev upitanju, nego Krste. No svejedno, ne idu ni jedan ni drugi.fcsforever je napisao/la:Samo u slučaju da ta Rijeka iskešira 850 000 € , Stojčev može ići. Toliko mu je obeštečenje i ova info dolazi direktno iz kluba. Njegov ugovor vrijedi do decembra 2015...pa bujrum. Mi nismo kokuzi da bi uprava i jedan euro spustila obeštečenje.
Dobre hahaha ti se zajeba.as. Pa da Osim nije dosao u komitet ovo bi bilo gore , sve ce biti donekle ok al vidi i osim da to nije to. Kad on umre ili se skroz povuce kad nebude vrsio nadzor druze, znas sta ce to biti . hebo muniba i ekipu kakvo ce to biti marisanje para na privatne racune. Sve su to lopovi i ja stojim iza toga boli me. HZ imaju moju podrsku i nadam se da ce se druge navijacke skupine na ovaj poziv odazvati. A nece sigurno one koje Begic kupuje besplatinim ulaznicama na tekme koje oni kasnije prodaju, nece novinari koji besplatno putuju u Brazil i pisu sto begic govori. Tako da to zaboravi i samo ostro protiv ovih kriminalaca iz Saveza...FRANK RIBERY je napisao/la:Momčino treba imati odgovornosti za ono što se piše i kaže.Za sve treba imati argumente,Vama očito ne gode neke dobre stvari koje su se desile u FSBiH.Treba novca i vremena da se neke druge stvari urade.Brazil je prilika za novac i zato mu u ovom momentu treba posvetiti svu moguću pažnju, doći će i naša liga na red abd.Presaberi se momčino.Buba00 je napisao/la:HZ NAKLON DO PODA![]()
![]()
![]()
Jedini su koji su se sjetili vise prozvati ove kriminalce od saveza. Pa dajte ljudi sad treba ispasti da je prije samo munib krao i srao.. Pa eto vidi oni svi imaju samo repku u glavi , brazil , i gdje ce sta dobiti. Sta njih briga za ligu , za navijace , za omladince iz BIH!?!?!
Treba prozvati cijelu garnituru od Begica , Bakovica pa do Pilava. Jer ovo sto se desava nije dobro , pola IO je samo tu da piju i jedu i da se druze sa igracima. Dobili su besplatna odjela i to im godi. Al bas nista ne cine za dobrobit fudbala tj Premijer Lige. Dosta je bilo lopova doci ce se i po vas nemojte da se brinete gos. Begicu , vasem lopovluku ce se stati u kraj. Nije reprezentacija sve ... Hocemo i mi da gledamo dobru ligu, dobre igrace i ne da vi stimate sve po svom cejfu...![]()
![]()
![]()
SAVEZ NAPOLJE , PIC.E LOPOVSKE!!!
DANAS U SAVEZU SUTRA U KAVEZU!!! ( a znamo svi kako je munib zavrsio)![]()
Ja sam već rekao da imamo lovu i na to se trebamo navići i početi živjeti s tim, i da znamo da nam se drugi više ne mogu puhati svojom lovom, a ako je drugi imaju previše neka izvole plate obeštečenje i neka vode koga hoće izuzev naše upravefcsforever je napisao/la:sorry, mislio sam da je Stojčev ...a pošto mi je jedan od "čimbenika" nedavno reko njegovu cifru za obeštečenje...rekoh da postavim
Sanse su 5%.fcsforever je napisao/la:A za rubriku vjerovali ili ne, postoji šansa da Jajalo ostane. Mala šansa ali ipak..postoji. Ako se u Italiji ne dogovori u vezi plate..ostače ovu polusezonu. Biće u izlogu u euro tekmama pa bi mogo i bolji ugovor potpisati jer Koeln izgleda više ne računa na njega
KEC je napisao/la:Imal gdje da se odgleda cijela utakmica s celikom
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, riki46 i 41 gost.